S07E02: You have my heart

135 13 0
                                    

Η Λίντια πετάχτηκε απ' το κρεβάτι του Στάιλς ουρλιάζοντας, κινδυνεύοντας να σπάσει κάθε γυαλικό και τα τζάμια του χώρου.

"Σσς, ήταν απλά ένας εφιάλτης. Ηρέμησε εγώ είμαι εδώ.", την καθησυχάζει ο Στάιλς αγγίζοντας τους ώμους τους. Η κοπέλα αγγίζει το ένα του χέρι με το δικό της και ηρεμεί.

"Είμαι εντάξει, δεν ήταν τίποτα...", του αποκρίθηκε εκείνη και ξαναέπεσε στο μαξιλάρι της σφίγγοντας ακόμη περισσότερο την αγκαλιά του Στάιλς γύρω απ' το κορμί της.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

«Σοβαρά τώρα;», είπε δυνατά ο Λιαμ και έκλεισε με δύναμη το ντουλαπάκι του. «Τι στο διάολο τρέχει με εσένα; Γιατί με παρακολουθείς ακόμα;»,συνέχισε και ξαφνικά το πρόσωπο του Νολαν ξεπετακτηκε από μια γωνία που κρυβόταν.

«Σε φοβάμαι; Ποιος σου είπε πως σε φοβάμαι ,όχι δεν σε φοβάμαι...», τράβλισε ο νέος καθώς καρφώθηκε από μόνος του, ενώ έτριβε τον σβέρκο του.

«Ήμαρτον πια σε έσωσα μια φορά τι άλλο θες;», σταμάτησε για λίγο το ξανθό αγόρι και πλησίασε απειλητικά τον εκνευριστικό και αξιολύπητο νεο γουρλωνοντας τα μάτια του.
«Άσε με ήσυχο επιτέλους!».

Ο Νολαν του χαμογέλασε ειρωνικά κι έπειτα του απάντησε.

«Ό,τι πεις Ντάνμπαρ.»,εξίσου ειρωνικά.
<Άντε πηδήξου Νολαν.>, σκέφτηκε να του πει το ξανθό αγόρι αλλά συγκρατήθηκε μια και δεν είχε όρεξη να δημιουργήσει ένταση. Όχι τόσο το ότι δεν θέλει να νομίζει κόσμος ότι οι λυκάνθρωποι ειναι βίαια και βάναυσα όντα τόσο γιατί δεν είχε όρεξη να ακούσει το κήρυγμα του Σκοτ.

Ξαφνικά δυο χέρια πιάνουν τον Λιαμ από τους όμως, εκείνος γυρίζει να δει ποιος είναι. Ήταν ο Άλεκ.

«Τι έπαθες εσυ;»,αποκρίθηκε ο Λιαμ.

«Την βλέπεις αυτήν;», τσιρίξε το νεαρό αγόρι. Ήταν μια κοπέλα αρκετά κοντή με πλούσια κάστανα ίσια μαλλιά, και μέσα από τα γυαλιά μυωπίας φαίνονταν τα πελώρια καταπράσινα μάτια της.

«Την Ολίβια Ζέπελιν;», αναρωτήθηκε ο Λιαμ και τα μάτια του Άλεκ άνοιξαν διάπλατα.
«Και από που και ως που την ξέρεις εσυ;»,είπε ο Άλεκ εκνευρισμένος.

«Ήταν καψουρεμένη με τον Μεισον για τρία χρόνια στο δημοτικό....είσαι καλά;»,αναρωτήθηκε ο ξανθός νέος, έμεινε για λίγο να τον κοιτάζει.

«Κομπλέ....θέλω να της ζητήσω να πάμε μαζί στον χορό.», ψιθύρισε γεμάτος αγωνία ο Άλεκ.
«Τι περιμένεις; Να της το ζητήσει άλλος;», τον "ξύπνησε"ο Λιαμ.

Teen Wolf : After they thought it was overΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα