S07E03: Sir, there's someone lying dead

104 10 0
                                    


Το επόμενο πρωί η Σιλενα ξύπνησε πρώτη και βρήκε έξω, το δάσος δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο το βράδυ. Αντίθετα ήταν όμορφο, που και που έπεφταν φύλλα από τα δέντρα. Το κελάηδισμα των πουλιών και το θρόισμα των φυλλωμάτων δημιουργούσε μια γαλήνια και ειρηνική ατμόσφαιρα. Κάθισε στις σκάλες του παλιού σπιτιού και άνοιξε ένα κόκκινο τετράδιο. Άρχισε να γράφει πως ήταν το ταξίδι της για την άγνωστη μέχρι στιγμής σε εκείνη πόλη,που ονομαζόταν Μπικον Χιλς . Μετά από λίγη ώρα το στομάχι της άρχισε να παραπονιέται. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα πίσω της. Ο αδελφός της τεντωνόταν αγουροξυπνημένος.

«Δεν έπρεπε να ελπίζω πως θα πήγαινες σχολείο επειδή σε άκουσα να σηκώνεσαι.»,είπε ο Ρόλαντ και χασμουρήθηκε.

«Θα μπορούσα να αρχίσω από διάφορες λεπτομέρειες όπως το ότι δεν έχω ιδέα ούτε που είμαστε ούτε που είναι το σχολείο αλλά θα μπω κατευθείαν στο κυρίως θέμα όπως. Δεν είμαι καν γραμμένη σε αυτό το σχολείο.», τον ειρωνεύτηκε η σγουρομαλλα κοπέλα.

«Συγγνώμη που θα σου την χαλάσω αλλά δεν είμαι τόσο ανεύθυνος ώστε να σε κάνω να χάσεις την χρόνια σου λίγο πριν την τελειώσεις. Έχω κάνει ήδη την εγγραφή σου.», της ανακοίνωσε ο Ρόλαντ.

«Φανταστικά! Έλα μου όμως που δεν ξέρω πως τον δρόμο.», πέταξε η κοπέλα και ρολάρε τα μάτια της.

«Ντύσου και φύγαμε, θα σε πάω εγώ» της είπε ο Ρόλαντ και αυτή πήγε μέσα να ετοιμαστεί.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο ήλιος είχε πλέον ανατείλει για τα καλά. Δεν είχε συννεφιά στο Μπίκον Χιλς, μόνο τον χαρακτηριστικό δροσερό άνεμο, που σε κάθε αρχές Ιουνίου, αρνείται κατηγορηματικά να δώσει τη θέση του στο καλοκαίρι. Απέμεναν μόνο λίγα μαθήματα για το τέλος της χρονιάς. Σε λίγες μέρες θα γινόταν ο αποχαιρετιστήριος χορός για τον οποίο όχι μόνο οι μαθητές αλλά και οι γονείς με τους καθηγητές ήταν κατενθουσιασμένοι. Ένας μόνο δεν έδινε μια για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ένας που κατέφτανε εκείνη τη στιγμή το Μπίκον. Ο Ντέρεκ είχε φορτώσει από βραδείς στο αυτοκίνητο του τα πράγματα του και τώρα ταξίδευε για την πόλη που είχε μεγαλώσει, καθώς είχε τάξει στον Λίαμ και τον Θίο. Είχε ακόμη τις αμφιβολίες του για την προέλευση του κακού, ωστόσο είχε υποσχεθεί στον Σκοτ και τον Στάιλς τη βοήθεια του.
Πάρκαρε έξω από το σπίτι του Σκοτ. Εκεί βρήκε τους δύο φίλους με τους οποίους αγκαλιάστηκε -παρότι δε συνήθιζε τέτοια θερμά καλωσορίσματα- καθώς είχε να τους δει αρκετό καιρό, καθώς επίσης και τη Μαλία με τη Λίντια. Τα αγόρια είχαν ήδη εξηγήσει στις δύο νέες τι είχε συμβεί. Οι όμορφες κοπέλες χαιρέτησαν και αυτές τον Ντέρεκ και κίνησαν όλοι μαζί για το δάσος του Μπίκον Χίλς. Η ιστορία τελικά επαναλαμβάνεται.

Teen Wolf : After they thought it was overWhere stories live. Discover now