11. Domov (Superarrow)

1.1K 29 0
                                    

Cloliver/ Blurrow/ Superarrow (Smallville)

Jsem zpět?

„Počkat!” vyjekl, když si uvědomil, že je zpátky doma a jeho přátelé na něj právě teď míří kriptonitovými zbraněmi. „To jsem já, Clark!”

Oliver, Tess ani Lois se ani nehli. Nevěřili mu, to bylo jasné.

Clark se se zoufalstvím ve tváři podíval do tváře pohledného blonďáka. Když uvízl v paralelním vesmíru často přemýšlel nad tím, jak mu chybí ta dokonalá tvář a úsměv, který mu byl v druhém Metropolis odepřen. Těšil se jen na to, až se dostane domů a uvidí, jak se na něj jeho přítel dívá s tou něhou ve tváři, ne se znechucením. Mrzelo ho, že první co viděl, nebyl on, ale jeho kriptonitový šíp.

Oh, bože. Cos to tady prováděl, když jsem tu nebyl, Luthore?

„Prosím, Olivere, řekni jim, že jsem to já,” naléhal na něj. Green Arrow na něj chvíli intenzivně zíral. Prohlížel si jeho rysy ve tváři, rty, vlasy... oči. Ty oči, které neuměly lhát. Ty nejupřímnější oči, které kdy viděl.

„Počkejte!” zarazil je a odhodil luk. „Je to on! Je to on...” přiběhl k jejich Clarkovi. K jeho Clarkovi, jedinému a pravému.

Clark úlevně vydechl a uvolnil se, když Oliverova ruka spočinula na jeho rameni. Bylo to v pořádku. Byl doma. Byl u Ollieho.

Hleděl mu do očí, stejně jako Ollie do jeho. Blonďatý miliardář se jemně usmál a Clark mu ten úsměv oplatil. Opatrně položil svému příteli ruku na rameno.

„Ani nevíš, jaká je úleva být doma...”

☾𝙆𝙣𝙞𝙝𝙖 𝙨𝙝𝙞𝙥 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚𝙠☽🔛Kde žijí příběhy. Začni objevovat