vienuolikta

1K 68 4
                                    

-Sveika,-apsikabinau Moonbyul.

-Kaip senai matėmės,-ji mane suspaudė.

-Na jau, tik keletas dienų,-sukikenau.

-Vis tiek, kažkaip. Tos dienos prailgo.

-Na.. turbūt,-šyptelėjau

-Tai ką, einam apsipirkti?-ji linksmai patampė mane už rankų.

-Einam, einam.

Nuėjome į didelį prekybos centrą, kuriame buvo beveik vien rūbų parduotuvės. Nebuvau shopoholikė, na gal būdama jaunesnė labiau mėgau apsipirkinėti. Seniau neturėjau gero stiliaus, na ir dabar ne pats geriausias. Pamenu kai buvau 16, kažkas paskleidė gandus, kad man patinka vienas vyresnis vaikinas iš mūsų mokyklos. Tai buvo tik gandai ir man jis nė nepatiko. Atrodė patrauklus, bet nė nedomino manęs. Vieną kartą buvo kažkoks visų klasių susirinkimas ir aš sėdėjau už jo. Jo draugai pradėjo šnibždėtis ir jis atsisukęs nužvelgė mane nuo viršaus iki apačios. Jo pasakyti žodžiai mane truputį skaudino. Dar vis pamenu kai jis prunkštelėjo ir pasakė: tu? Hah. Dieve.. ne. Uhhh.
Prieš nusisukdamas susiraukė ir vėliau juokėsi su savo šutve.
Tas vaikinas nepasakė nieko blogo, bet tai sužlugdė mano pasitikėjimą savimi. Nuo tada jaučiausi pati baisiausia mokykloje. Dar reikalai namie.. Kai tėtis išėjo, visko pradėjau nekęsti dar labiau. Nelabai pažinojau mamos vaikino, su juo nebendravau ir jis nesistengė kažkaip įtikti. Jo sūnūs.. jie buvo.. nemalonūs.
"Traukis baidykle". "Tu kaip daužta į sieną. Durna ir plokščia".
Tie žodžiai vis dar mano galvoje. Tuo metu buvau plokščia. Taip. Neturėjau jokių formų, iš figūros atrodžiau lyg berniukas. Bet tada kažkuriuo metu ėmiau keistis ir tapau labai moteriška, atsirado gan didelės krūtys ir užpakalis, dėl kurių jaučiausi nejaukiai. Niekada nesijaučiau gerai savo kūne. Buvau pasimetusi, labai dėl visko kompleksavau, bet vieną dieną nebesirūpinau kitų nuomonėmis. Stengiausi būti graži sau. Visada mintyse buvo tai, kad niekada nesusirasiu vaikino, nes niekam nepatinku. Iki šiol jo ir neturėjau, bet tai manęs nebedomina. Dabar gyvenu, kad išgyvenčiau.
**
Žiūrėjau į įvairius rūbus ir man niekas nekrito į akį.

-Hey, kokia čia proga nusprendei apsipirkti?-paklausiau Moon, kuri susikaupusi ieškojo savo dydžio.

-Aj, šiaip.

-Ar kažkur eisi? Gal pasimatymas?-nusijuokiau.

-Ne.. šiaip užsinorėjau atsinaujinti spintą. Noriu kažko naujo ir einu pasimatuoti,-ji su šypsena nulėkė į persirengimo kabiną su krūva rūbų. Lėtai nusekiau jai iš paskos ir atsisėdau ant minkštasuolio prieš visas kabinas. Tingiu kažko ieškotis, be to, taupau pinigus butui. Bus tų suknelių.

-Ir kaip?-mergina atitraukė užuolaidą ir atsistojo pozuodama.

-Oho..,-žiūrėjau į ją.

-Gerai, blogai?-ji pasisuko.

-Atrodai labai gražiai.

Ji buvo su juodais džinsais ir permatoma nėriniuota palaidine gilia iškirpte. Damn.

-Žinai dar tuos batus ant kulno? Su tais atrodytų geriau,-ji vis žiūrėjo į save veidrodyje.

-Aha. Gal kokį jau kokį vaikiną sužavėti nori?-kilstelėjau antakius.

-Ne,-jis vėl užsitraukė užuolaidas ir ėmė matuotis kitus rūbus.
**
-Tau irgi reikia kažką nusipirkti!

-Kam?-atsisukau į ją. Mes vis dar vaikščiojome po parduotuves.

-Nežinau. Šiaip. Juk reikia bent kažką atsinaujinti. Gal dar eisime į klubą kokią dieną, gal net ir šiandien! Juk nedirbi, ane?

-Ne, nedirbu.

🔞STRIP CLUB×BTS×🔞Onde histórias criam vida. Descubra agora