Двадесет и осма част

300 23 5
                                    

Часът беше 16 и 35. В 17 и 30 трябваше да ходим някъде. Малко им провалих плановете. Трябвало е целия ден да сме навън, но все пак аз съм рожденичката.
В момента в къщата бяхме само аз и Блейк.
Рейчъл и Дан излязоха някъде и нищо не казаха.

Както си лежах на дивана и чух някакъв трясък от горе. Веднага станах и се качих по стълбите.
Звука идваше от нашата стая.
Вътре беше тъмно. Отворих вратата и влязох бавно вътре. Крушката се светна и веднага две ръце ме гушнаха в гръб. Пред мен се откри невероята гледка.

 Пред мен се откри невероята гледка

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Веднага се обърнах и го целунах. Той задълбочи целувката и след малко се разделихме.

-Блейки... и аз те обичам!-гушнах го силно.

Той погали леко косата ми и ме целуна по челото.

-Искаш ли да разбереш какво има в подаръчната торба?-попита ме той с леко несигурен глас.

Кимнах, хванах му ръката и го дръпнах към леглото. Седнах върху мекичките завивки и взех торбата в себе си. Вътре имаше малка кутийка. Отворих я внимателно. Вътре имаше много красива и нежна, сребърна гривничка.
Деня ми беше невероятен и се надявам да продължи така.

Оставих гривничката на нощното шкафче, както и другите неща. Дръпнах Блейк и го целунах. Това беше от онази жадна целувка, след която ще има и още, и още.
Внимателно легнах на леглото, така че да не се отдръпна от целувката, а той застана върху мен. С малки и влажни целувки започна да слиза надолу, от устните, към вратът ми и към ключиците ми. Оставяше мокра диря по кожата ми.
Бързо се отървах от тениската му, а той от моята. Сутиена ми последва тениската. Той стисна леко двете ми гърди. Изтенах леко. Целувките му продължиха и по гърдите ми. Засмука едното ми зърно, а с ръката си правеше масаж на другото.
Мократа диря от целувки продължи надолу от гърдите ми, мина корема ми и стигна до дънките ми. Разкопча  ги, и ги свали от мен. Останах само по прашки, но и те не издържаха много време, последваха другите ми дрехи. Той събу дънките си и остана по боксерки. Веждаше се, че му бяха вече тесни.
Бях много възбудена и нямах търпение да го усетя в мен. Просто хванах ластика на боксерките му и ги свалих. Разкрачи ме и без предупреждение влезе. Изкрещях името му. Имах чуството че съседите ни чуха. Вплетох пръсти в косата му и леко я дърпах. Той забърза темпото. Аз се свивах под него, жадна и искаща още.  Малкия му приятел влизаше все по-навътре и по-навътре, а аз от своя страна виках все по-силно и по-силно. Забивах ноктите си в гърба му и оставах следи. Тогава почти го усетих, любимото ми чуство на оргазъм, когато той намали темпото. Това момче иска да ме дразни, и му се получава.

-Блейки...-изтенах.- моля те!

-Дани, кажи ми. Кажи ми какво искаш и ще го направя!

-Искам онова чуство... искам да ме накараш да свърша!-бях толкова изморена и възбудена.

Мисля че той само това чакаше. Отново забърза темпото.
И двамата бяхме до края си. Аз не издържах много и свърших. Оргазма обвсе цялото ми тяло. Беше толкова приятно. Това беше един от най-хубавия секс, който сме правили. Дори не знам дали да го нарека секс, това беше любов.
Той свърши малко след мен и се плюсна до мен на леглото. Гушна ме и ме целуна. И двамата дишахме учестено.
След като и двамата си отдъхнахме алармата на телефона му звъна. Часът беше 17 и 05.

-Трябва да се оправяме. -целуна ме по челото и стана.-Аз влизам в банята, чакам те!

И да той влезе в банята след него и аз. Не сме правили нищо, просто се къпахме. След банята всеки извърши "разкрасителните" си процедури.
Ето как изглеждах аз.

Ето как изглеждаше той

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ето как изглеждаше той.

След като бяхме готови се качихме в колата и тръгнахме на някъде

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

След като бяхме готови се качихме в колата и тръгнахме на някъде.

Ето я новата глава!! Надявам се да ви хареса. Искам само да кажа, че не мога да качам в определени дни, защото постоянно съм заета или съм изморена, също така имам и матури и да. Извинявам се за правописни греши. Надявам се главата да ви е харесала и се опитвам да качам поне през 4 дни.
Следващата глава я качам ако тази събере 20 гласове! Обичам ви!!

Daddy's bitchWhere stories live. Discover now