Пета част

482 28 0
                                    

Събудих се и погледнах часът. Беше 16:24. Точно на време! Реших да си облека нещо по-спортно, затова си сложих дълаг черен клин, бяла тениска и отгове спортно яке на което пише номер 21. Взех си черната кожена раничка и пъхнах шише вода и протмоне.
Вързах си косата на висока конска опашка. Слязох в кухнята и си взех ябълка. Изядох я набързо и седнах на дивана в хола. Отключих си телефона и като "кифлите" реших да си щракна няколко снимки. Часът беше 16:47. Излязох от вкъщи, заключих вратата и тръгнах. Ходех бързо, затова стигнах в 17:03. Рейчъл беше там и ме чакаше.
-Хей, много съжелявам, че се забавих!-извиних се.- Просто бях заспала и да....
-Не няма никакъв проблем, без това нещо е станало и мача ще започне след 10 минути.
-Добре, хайде да влезем вътре и да седнем на пейките.- обърнах се към стадиона пред който седяхме.
-Хайде!
Влязохме вътре и седнахме на пейките. До нас седяха "кифлите" така да кажа, и подкрепяха гаджетата си. Замислих се, защо той не покани Нат (гаджето си), а покани нас. Смисъл аз не съм му никаква, за Рейчъл да, защото тя му е сестра, ама аз?! И така мача започна и нашите водеха, е как нашите момчета са машини, не само в леглата! С Рейчъл седяхме и викахме за тях. Дойде полувремето и всички седнаха по пейките и пиеха вода, след това отиваха при гаджетата си. Блейк дойде при нас.
-Вие дойдохте!-усмихна се той.
-Аз държа на думата си.-намигнах му и се засмях.
-Радвам се. Вие сте ми талисманчета.- засмяхме се тримата. - Искате ли след мача да се разходим в близкия парк, може да си вземем сладолед?-усмихна се и погледна към мен.
Аз му кимнах. Той седна малко при нас, но мача започна.

********************
       След мача

Отидохме в парка и седнахме на пейките. Рейчъл беше поканила и Дан, затова той беше с нас. Блейк и Дан отидоха да ни вземат сладоледи, а през това време ние си говорихме.
-Дани, виждам нещо.- тя се обърна към мен.
-Какво?
-Виждам Блейк, виждам как те гледа, виждам как се държи. От както ти си тук, той се държи мило. Не са го водили  при директора, че се е сбил с някой, че не е идвал на училище и дриги такива неща. Мисля, че той те харесва.
Тя ме гледаше много сериозно, но аз не знаех какво да и отговоря. Стояхме няколко минути в тишина.
-Щях да ти разказвам, какво стана с Блейк.... Но тогава започна часът. Ето сега ще разбереш.
Разказах и какво се беше случило. Разказах и, че ми беше писал, разказах и за целувката. Разказах и за Натали и за него. Тя тъкмо щеше да каже нещо. Но момчетата дойдоха.

Надявам се новата глава да ви хареса!!♡♡♡

Daddy's bitchМесто, где живут истории. Откройте их для себя