Четвърта част

570 29 0
                                    

Събудих се, чух гадния звук на тъпата ми аларма и я изключих. Станах и отидох в банята. Измих си лицето, както и зъбите. Изправих си косата и я оставих така. Застанах пред гърдероба си и облякох това.

Отидох в кухнята и си направих отново сандвич

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Отидох в кухнята и си направих отново сандвич. От скоро не се храня като хората, дори почти не ям. Вчера единствено изядох един сандвич за вечеря. Закусих, взех си пари, излязох от нас и заключих. Тръгнах към училище. Имах 20 минути, затова не бързах. Както си ходих и изведнъж чух клаксон зад мен. Обърнах се и видях Блейк. Не обърнах внемание и продължих да ходя. След малко той отново ми свирна, ядосах се. Погледнах го, а той ми направи знак да се кача при него. Качих се защото... защото, еми не знам просто се качих.
-Добро утро красавице!- усмихна се с най-мазната си усмивка.
-Добро утро!-извъртях очи.
По пътя като по чудо не си говорихме. Той паркира колата пред училище, като слязох всички момичета и момчета ме гледаха, какво са зяпнали, да не съм единствена на света. Тръгнах набързо, за да не ме настигне Блейк. Като влязох започнах да търся шкафчето си. Накрая го намерих. Въведах кода и си прибрах нещата.
Влязох в кабинета по история, радвам се, че Блейк няма първи час с мен. Като влязах всички погледи се забиха в мен. Под всички разберете момчетата. Видях Рейчъл и седнах при нея.
-Добро утро!- гушнах я.
-Добро да е!- усмихна се и също ме гушна.
-Рейчъл, защо всички ме зяпат??
-Ти си новата. А пък момчетата са играчи. Търсят поредна бройка.-засмя се тя.- А ти, да си си харесала някого?
Веднага си помислих за вчера, как Блейк ме целуна. Усмихнах се. После си помислих и за Джей, той е много сладък.
-Ехоо Земята вика Даниел!!-засмя се тя.
-Ъмм какво?-попитах объркано.
-Казах, че всички  говорят,  че новата е дошла с най-пополярното момче в даскало, капитана на футболният отбор, тоест Блейк! А както знам, ти си новата.- засмя се отново тя.- Ее ще ми кажеш ли какво става или да питам брат ми?
Чакай Блейк и е брат?
-Блейк ти е брат?-попитах много объркано.
-Ами доведен брат.-усмихна се.-Аа ти знаеш ли, че си има гадже?
Кимнах и тя ме погледна.
-Значи си нова но знаеш повече от мен!-Засмяхме се двете.
Часът почна, точно като щях да обясня на Рейчъл какво е станало. Господина обясняваше нещо, но аз не го слушах, още мислих за Блейк. Възможно ли е да го харесвам?
Не Даниел стегни се! Той е плейбои, а всичкито отгоре си има и гадже.
След часът отидохме в стаята по Математика, някой влезе. Дойде и седна до нас и прегърна Рейчъл.
Явно това е нейното гадже, красив е!
-Дани!- изкрещя тя.-Това е моя приятел!-погледна тя към мен.
-Аз съм Дан, приятно ми е!-подаде ми ръка.
-Даниел.-усмихнах се и му стиснах ръката. Стана от стола и тръгна към неговия час, защото той е по-голям от нас. Няколко часа минаха. С Рейчъ отидохме в столовята за да обядваме. Седнахме двете на една голяма маса, след малко столовата се напълни. Гаджето на Рейчъл дойде с неговите приятели и седнаха при нас. Те са футболисти. Затова хиляди момичета ги зяпаха . След малко дойде и Блейк с още момчета, намигна ми и седна до мен.
Защо точно до мен. Наядох се и си говорих с момчетата. Хах играчи са, това ми е ясно.
-Вие какво смятате да правите момичета?-каза Блейк и се обърна към мен и Рейлъл.
-Ами не знам.-Погледна ме Рейчъл с мазна усмивка и ми направи знак да погледна към Блейк. Той ме гледаше така мазно и в същия момент така сладкоо.
-Предлагам да дойдете на мача ни, днес от 17:00!
-Разбира се, ще дойдем!-каза Рейчъл.
Изобщо не ми се ходи, но заради нея ще отида.
-Найстина ли?-усмихна се той.
-Да ще дойдем.-казах аз.
И така часовете минаха, с Рейчъл се оговорихме да се чакахме там. Прибрах се и бях много изморена. Легнах на леглото и съм заспала.

Daddy's bitchWhere stories live. Discover now