pann.com

69 10 18
                                    

Girls On Top ilk geri dönüşünde promosyon yapmayacak mı?
Editör| hwalee, 5 saat önce

Birkaç gün önce Masquerade Ball isimli bir mini albümle geri dönen Girls On Top, albümün başlık şarkısı Satellite ile oldukça iyi bir başarı elde etmesine rağmen müzik şovlarda görünmeyince hayranlar meraklanmaya başladı.

Albümün yayınlandıktan birkaç saat sonra Melon Top 100 listesinde Taeyeon, BTS, TWICE, BlackPink gibi isimleri geçerek all kill yapması çokça konuşulmuştu. Çaylak bir şirketten çıkan çaylak bir grubun ilk geri dönüşüyle all kill yapabilmesi pek alışık olduğumuz bir durum değil. Bu başarının ardından Girls On Top'ın Satellite ile ilk birinciliğini alması da bekleniyordu ancak üzerinden günler geçmişken hâlâ hiçbir müzik şovda görünmemeleri hayranların kafasında soru işaretleri oluşmasına sebep oldu.

Beklenen açıklama ise bugün geldi. Kim Yoo Jin'in sözleri birebir aşağıdaki gibidir:

Girls On Top'ın bu albümle başarılı olacağını zaten tahmin ediyorduk ancak all kill bizim bile beklemediğimiz bir şeydi. Kızlar geri dönüşleri için çok sıkı çalıştılar, pratik yapmaktan uykusuz kaldıkları geceler bile oldu. Emeklerinin karşılığını aldıklarını görmekten mutluyum, Girls On Top'ın hayranlarına bunun için gerçekten teşekkür ediyorum. Duyduğum kadarıyla onları televizyonda görmek isteyenler varmış, bunun için de o kişilerden tüm içtenliğimle özür diliyorum. Girls On Top Satellite için televizyonda promosyon yapmayacak. Albümün hazırlık sürecinde yaptığımız toplantılarda kızlar sadece Seul'de promosyon yapmak istemediklerini, başka şehirlerdeki hayranlarıyla da buluşmak istediklerini söylediler. Biz de hep birlikte bir karara varıp Girls On Top'ın ilk konseri olan ve şimdilik sadece altı şehri içeren Girls In Masks turnesini düzenledik. Kızlarla baş başa daha uzun bir zaman geçirmek isteyen herkesi konserlere bekliyoruz. Hüsrana uğrayanlardan bir kez daha herkes adına özür diliyorum. Girls On Top'ı desteklemeye devam edin!

CEO Kim Yoo Jin'in açıklamasına göre Girls On Top Satellite döneminde müzik şovların hiçbirine katılmayacak. Üyelerin başka şehirlerdeki hayranlarla buluşmak istemesi gerçekten çok tatlı fakat hiçbir şekilde televizyonda promosyon yapılmaması bana göre pek akıl kârı değil. İlk birinciliklerini ellerinin tersiyle itmiş olduklarını düşünüyorum. Yine de onlar için en iyisi ne ise o olsun diyor ve başarılarının devamını diliyorum!

-> Albümdeki şarkıları aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Masquerade için:

One & Only için:

Stay With Me için:

Hold On (잠깐만) için:

Lies You Can See (거짓말도 보여요) için:

Satellite'ın klibini izlemek için buraya tıklayın.

Yorumlar: [+73868, -28481]

[+8345, -3944] Girls On Top'ın ödül peşinde koşan bir grup olmadığını kavrayamadınız mı hâlâ? Onlar ödül almak için değil, hayranlarını mutlu etmek için müzik yapıyor. Hayranlarına verecekleri değeri ödüllere veren idollere o kadar alışmışsınız ki asıl olması gerekeni garipsiyorsunuz.
-> Senin ne demek istediğini anladım ancak sen editörün ne demek istediğini pek anlayabilmiş gibi görünmüyorsun. Hayranlarıyla yakınlaşmak istemeleri tabii ki çok güzel bir şey, editör hem turneye çıkıp hem de televizyonda promosyon yapabileceklerini belirtmeye çalışmış. Böylece hem diğer şehirlerdeki hayranlarıyla buluşup hem de birincilik alabilirlerdi, bir taşla iki kuş yani. Anladın mı şimdi?

[+7285, -2939] Girls On Top'ın all kill yapmasına gerçekten çok şaşırdım! Tüm şarkıları listeye sokmaları yetmiyormuş gibi bir de tüm popüler grupları geçip ilk altıya yerleştiler, şaka gibi!!!
-> Çok kısa sürdü ama, BTS hemen yerini geri aldı.😏
-> BTS'in birinciliği geri alması çok beklenmedikmiş gibi konuşuyorsun, şu an tüm dünyaya mal olmuş bir grupla henüz çıkış yapmış bir grubu kıyaslıyor olman komik. BTS'in Melon'da ilk sırada olması onlar için çok büyük bir başarı değil ama Girls On Top'ın daha ilk geri dönüşüyle hele de böyle dev grupların comeback yaptığı bu dönemde all kill yapması sadece onlar için değil tüm çaylak gruplar için büyük bir başarı. Üstelik Satellite hâlâ beşinci sırada.

[+6375, -483] Bu albümdeki balladlar beni benden aldı, gerçekten... Lies You Can See'de hepsinin ses tonu öyle yumuşak ki. Ölene kadar da dinlesem asla sıkılmayacak gibi hissediyorum.

[+5938, -297] Yorumlara bakıyorum da, neden kimse Deiji'nin Satellite performansı hakkında konuşmuyor? Vokalistler dururken şarkının en önemli kısımlarını ona vermişler, ana yüksek nota bile Deiji'nindi! Bilmeyenler için söylüyorum, bu kız ana veya lider vokalist falan değil ama yine de sizin en bana mısın demeyen idollerinizden bile iyi.

[+4858, -188] Albümü ilk dinlediğim andan beri one and only you~ diye dolanıyorum, yok mu bunun bir çaresi?

[+3949, -10] Girls In Masks kapsamındaki konserlerin ilki iki gün sonra! Seul'de olan ve gidebilme imkanına sahip herkes gitsin lütfen, elimizden geldiğince destek olmamız lazım.🙏

[+2999, -29] Albümün all kill yapmasına neden şaşırıyorsunuz ki? Şarkıları dinlemediniz mi, istisnasız hepsi title olabilme potansiyeline sahip, ballad olanlar bile. All kill yapmayacaktı da ne yapacaktı?

[+1868, -573] Girls On Top'ın ilk birinciliğini alabileceğini düşünenleri anlıyorum ancak bu nasıl mümkün olabilir ki? İşleyişi bilmiyor musunuz? Albüm ne kadar iyi olursa olsun, kızlar ne kadar başarı elde ederse etsin sektörün öncü gruplarıyla aynı zamanda promosyon yaptıkları sürece asla müzik şovlarda birincilik alamayacaklar.
     -> Haklı. Onsra çok büyük bir istisnaydı. Şu meşhur tutulmalar gibi, 150 yılda bir gerçekleşebilecek bir olaydı. Kanallar ödülleri kolay kolay popüler şirketlerden olmayan çaylaklara vermiyor.

[+987, -28] Ulsan'a geleceklerini öğrendiğim günden beri uyuyamıyorum. Onları göreceğim için o kadar heyecanlıyım ki!!!!

[+836, -8] Kim Yoo Jin neden bu kadar güzel?

Daha fazla yorum görüntülemek için sayfayı yukarı kaydırın.
Bir yorum yapmak için buraya tıklayın.

girls on top [ggxaf]Where stories live. Discover now