koreaboo.com

198 14 7
                                    

Flores Entertainment YouTube kanalında bir dans pratik videosu paylaştı! İlk grup yolda mı?
Editör | betterdays, 5 dakika önce

Özellikle son zamanlarda gündemi meşgul eden çaylak şirket Flores Entertainment'ın YouTube kanalında dün 'Flores Trainee Training - Teaser 1' başlıklı bir video yayınlanmıştı. Bugün saatler 12:00'ı gösterdiğinde ise kanala dans pratik videosunun tamamı yüklendi.

Video çoktan sosyal medyada çok paylaşılanlar arasına girdi bile. Çoğu kişi şirketin ilk grubunun yolda olduğunu, bu yüzden de bu tür pratik videolarının devamının geleceğini savunuyor.

Bir hafta önce Flores Entertainment'ın internet sitesinde 'Countdown Begins' şeklinde yaptığı paylaşım bu söylentileri doğrular nitelikte. Şirketin ilk grubunun bir kız grubu olduğundan ve yakın zamanda çıkış yapmaya hazırlandıklarından oldukça eminiz.

Son güncellemeler ve anlık gelişmeleri yakından takip edebilmek için Flores Entertainment'ın resmî Instagram hesabına buraya, internet sitesine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Beklemede kalın!

Yorumlar: [+7374, -283]

[+48, -63] BBHMM BlackPink versiyonuna çektikleri coverı paylaşmaları? Hani diyorum ki, özendiklerini bu kadar belli etmeseler mi acaba?

[+37, -38] Çıkış yapmadan önce aynı şarkı ve koreografiyle dans ederek aynı başarıya ulaşabileceklerini düşünüyorlarsa bu çok komik olurㅋㅋㅋㅋ

[+58, -27] Hiçbir şey bilmeden konuşmaya çok alışmışsınız anlaşılan. Bu şarkıyla dans etmelerinin bir sebebi var, unutmayın, Flores Entertainment diğer şirketlerden ayrılan stajyerlerle yeni bir grup kurma peşinde ve bu videodaki kızlardan bir tanesini hepimiz çok yakından tanıyoruz. Evet, bahsettiğim kişi Kim Hyeyeong'dan başkası değil. YG'den ayrıldıktan sonra Produce 101'a katılan kız. Final bölümünde elenmişti. Diğerlerinin de eski YG stajyeri olduğuna eminim, muhtemelen onlar da BlackPink üyeleriyle birlikte bu şarkıyla pratik yaptılar ve şimdi de YG'ye göndermede bulunuyorlar. Kim Yoo Jin oyunu nasıl oynayacağını iyi biliyor açıkçası.
     -> Sen gerçekten mükemmel bir detaysın, ayakta alkışlamak istiyorum şu an.

[+94, -47] Hangi şarkıyla ne için dans ettikleri beni hiç ilgilendirmiyor. Bildiğim tek bir şey var ki, bu kızlar gerçekten çok yetenekli! Eğer videodakiler gerçekten eski YG stajyerleriyse şunu kesinlikle söylemeliyim, şirket harbiden de elindekilerin değerini bilmiyor.

Daha fazla yorum görüntülemek için sayfayı yukarı kaydırın.
Bir yorum yapmak için buraya tıklayın.

girls on top [ggxaf]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ