Rollin' Rollin' / Yum Yum

66 10 5
                                    

"I LOVE MEE I LIKE IITT"

"Hayır hayır bak, bu daha iyi." Ayağa kalkan kız grup arkadaşını susturup başka  bir şarkı söylemeye başladı. "OMONİMİ NUGUNİ"

Başka biri de ayağa kalkıp onun gibi dans etmeye başladı. "SHAKE THAT BOOTY THAT BOOTY BOOTY"

"Durun, en iyisi bende." Bu kez başka biri kalkınca diğerleri oturmak zorunda kaldı. Ayaktaki kişi boğazını temizleyip çok ciddi bir surat ifadesi takındı ve sadece tek bir kelime söyleyebildi, devamını getiremeden diğerleriyle birlikte gülmeye başlamıştı. "Chogiwa..."

Genel olarak böylelerdi işte. Henüz birlikte yaşamaya başlamamışlardı ama bir araya geldikleri her anda, pratik arası verilen molalarda, hatta kuliste bile saçma sapan şeyler bulup eğlenmeyi bir şekilde başarırlardı.

Gürültülülerdi doğrusu. Öyle ki bazen etraflarındaki diğer insanları bıktırabiliyorlardı. Şirket çalışanları onların bu hallerine bir süre sonra alışmış olsa da Mnet çalışanları için bu yeni ve tuhaf bir durumdu, sonuçta bu stüdyoya her gün onlarca idol grubu geliyordu fakat hiçbiri onlar kadar 'aşırı' değildi.

Dışarıdan nasıl göründüklerini umursamadan sadece eğlendikleri şeye odaklanmak gibi kötü sayılabilecek bir huyları vardı. Bu yüzden menajerleri genellikle onların yanında durmazdı. Hiç tanımıyormuş gibi yapmayı yeğliyorlardı, çoğu zaman, mecbur kalmadıkça.

"Ay, gülmekten karnım ağrıdı!" İçlerinden biri karnını tutarak sızlanırken bile kikirdemeye devam ediyordu. Gerçi hepsinin durumu aynıydı.

"Bakın şimdi menajer oppa olacağım," dedi içlerinden biri, böylece bütün dikkatleri üzerine toplamıştı. Tuhaf bir surat ifadesi yaptığında yine aşırı yüksek sesli kahkahalarla gülmeye başlamışlardı. Yaptığı taklidin bahsettiği kişiyle uzaktan yakından alakası olmasa bile suratı komikti ve bu gülmek için yeterli bir sebepti.

"Yeter bu kadar, beni utandırıyorsunuz!" Bir süredir kapıdan onları izleyen menajerleri artık bu şamataya bir son vermesi gerektiğini düşünmüş olmalı ki araya girdi. Aslında utandığı falan yoktu, hoşuna gittiği için onların bu hallerini gülümseyerek izliyordu ama kızların bunu bilmesine gerek yoktu tabii. "Ayrıca taklidin de berbattı."

Gülmeyi bırakmasalar da sesleri biraz olsa azalmıştı. En azından hiç yoktan iyiydi.

"Şuna bakın, kıpkırmızı olmuş suratlarınız! Birazdan sahneye çıkmayacak mısınız siz?"

"Rollin' Rollin' grubuna kızma oppa, biz insanları güldürmeliyiz. Kendimiz gülmeden başkalarını nasıl güldürelim?" Bunu söyler söylemez ayağa kalkıp 'sadece dans etmek istiyorum' hareketini yapan kıza tepki olarak içlerinden bazıları yeniden gülmeye başlamıştı fakat menajer ters bir bakış atarak onları susturdu.

"Genç olduğunuz için eğlenmek istediğinizin farkındayım ama nerede durup nerede eğleneceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Burası bir iş yeri, siz boş boş otursanız da işlerini yapmak zorunda olan insanlar var ve sizin yüzünüzden odaklanamıyorlar. Son on dakikada kaç şikayet aldım biliyor musunuz siz?"

Menajerleri tarafından ilk defa gerçek anlamda azarlanınca bir anda hepsi suspus olmuştu. Yüzlerinin düştüğünü gören adam yaptığından biraz pişman olsa da bozuntuya vermeyip devam etti. "Kalkın da gidelim artık, vakit geliyor. Rollin' Rollin' benimle sahneye gelecek, diğer menajeriniz izinli olduğu için Yum Yum tepki odasına tek başına gitmeli, gidebilirsiniz değil mi?"

Bahsettiği kişilerden kısa bir onaylama alınca kafasını sallayıp odadan çıktı. Kızlar da hiçbir şey söylemeden odadan çıktılar ve her zamanki gibi iki gruba ayrılıp ters yönlere yürümeye başladılar.

girls on top [ggxaf]Where stories live. Discover now