•4•

62 11 12
                                    

İki grubun üyeleri de şirketin en büyük pratik odasında toplanmıştı, TOP LINE'ın çıkış klibinin yayınlanacağı saati bekliyorlardı. Herkesin farklı bir şeyle meşgul olduğu odada gerçekten çok yoğun bir gürültü vardı.

Yunhee, Veronica ve Hwanghon aynaların önüne oturmuş el kızartmaca oynayarak sohbet ediyorlardı. Onların biraz ilerisinde Eisuke Lilian'a çıkış şarkıları olan Question'ın koreografisini öğretiyordu. Gain, Deiji, Yojeong, Hana, Chan ve Hajoon'dan oluşan en büyük grup odanın ortasına daire olacak şekilde oturmuştu ve sürekli gülüyorlardı. Gülme sebepleri çoğu zaman Hajoon'un anlattığı hikâyeler olsa da ara sıra Chan'ın Hana'ya yaptığı -yapmaya çalıştığı- kurlar da onları güldüyordu. Odanın bir köşesine yerleştirilmiş ikili koltukta Yujin, Kokomi ve Yitao biraz sıkışarak da olsa oturmuş sohbet ediyorlardı. Yuan ve Yanchen de sırtlarını onların oturduğu koltuğa yaslamış bir şekilde yerde oturarak kendi dillerinde bir şeyler konuşuyordu, ikilinin pek çok ortak noktası vardı; Çinli olmalarının yanı sıra şehirleri de aynıydı. Odanın diğer köşesindeki koltukta da Uri ve Hyeyeong oturuyordu, sessizce bir şeyler konuşan ikili kimsenin dikkatini çekmiyordu. Fakat onlardan bile daha az dikkat çeken biri varsa o kişi kesinlikle tek başına bir köşeye oturup telefonuyla bir şeyler yapan Jaesol'dan başkası değildi.

"Ay oppa biraz kaysana ya!" Hana belki de yüzüncü defa Chan'ı ikaz etmek amacıyla bağırdığında hiçbir sonuç alamamıştı, tıpkı öncekiler gibi. Hatta Chan sırıtmış ve ona daha da yaklaşmıştı.

"Kaymazsam ne olur?" Gevşek gevşek sırıtarak sorduğunda Hana oflamış ve diğer yanında oturan Gain'e döndü. "Unnie, yer değiştirebilir miyiz lütfen?"

Bunun üzerine Chan somurtmuş ve Hana'dan mümkün olduğu kadar uzağa kaymıştı. "İyi ya, yaklaşmam istemiyorsan."

Hana onun bu somurtkan surat ifadesine gülüp Chan'ın açtığı mesafeyi kapattı ve başını omzuna yasladı. "Tamam tamam, hemen surat asma."

Chan anında kocaman gülümseyip kolunu Hana'nın omzuna doladı ve Hajoon'a ithafen konuştu. "Görüyor musun, bak. Hyungunu izle de ders al biraz. Kızlar böyle tavlanır işte."

Chan'ın söyledikleri grubun tekrar yüksek sesli kahkahalar atmasına sebep olmuştu. Hana da başta Chan'ı dirseklese de gülüyordu, tanışmalarının üzerinden çok zaman geçmemişti ancak iki grubun üyeleri şaşırtıcı derecede yakınlaşmıştı, özellikle bazıları birbirleriyle çok yakındı. Hana da geçen aylar içerisinde Chan'ın bu tavırlarına alışmıştı, her ne kadar ona asılıyormuş gibi görünse de onun kendisini bir kız kardeş gibi gördüğünün farkındaydı. İkili sık sık birbirlerine bu tarz şakalar yaptığından herkes onların bu hallerine alışmıştı.

Kahkahaların ardından ortadaki grup tekrar sessizleşirken Yunji, Kokomi ve Yitao'dan özür dileyerek ayağa kalkıp yanlarından ayrıldı. Köşede bir başına oturan Jaesol ne zamandır dikkatini çeliyordu, yavaş adımlarla yanına gidip aralarında biraz mesafe bırakarak oturdu. Jaesol yanına oturan bedeni fark ettiğinde kafasını kaldırıp şaşkınca Yunji'ye baktı.

Kız gülümseyerek diğerine biraz daha yaklaştı. "Neden burada tek başınasın? Canın mı sıkkın?"

Jaesol alt dudağını büzüp omuz silkti. "Canım sıkkın değil, biraz gerginim sadece."

Bunun üzerine aralarında bir sessizlik oluştu, ikisi de konuşmadan önlerine bakıyor ve diğerinin bir şey söylemesini bekliyordu.

"Şey--"

"Ben aslında--"

Aynı anda konuştuklarında Yunji gülümsemesini bastırmak için alt dudağını ısırıp kafasını tekrar öne eğdi, aralarındaki bu gariplik Jaesol'un da gülmesini sağlamıştı.

"Ne söyleyecektin?" Yunji tekrardan oluşması olası bir sessizliği önlemek amacıyla sordu.

"Diyecektim ki," Jaesol durup derin bir nefes aldı, gerçekten de sakinleşmesi gerekiyordu. "Diyecektim ki sen de gergin miydin?"

Yunji yaklaşık bir ay önceki bekleyişlerini hatırladığında dudaklarında bir tebessüm belirdi. Bir süre sessiz kaldıktan sonra kafasını salladı ve konuştu. "Elbette, herkes gergin hisseder."

"Üzerimde çok büyük bir sorumluluk var ve ben altından kalkabilecekmiş gibi hissetmiyorum." Jaesol tamamen yanında oturan kıza dönerek söylediğinde Yunji onu rahatlatmak amacıyla bir elini omzuna koydu ve dokunduğu yeri yavaşça sıvazladı. "Böyle düşünme, neden başarısız olasın ki? Harika bir lidersin Jaesol-ah, güven bana."

Yunji kullandığı ekin sonradan farkına vardığında çok geçti, gerçekten utanmıştı ancak bakışlarını kaçırmaktan başka yapabilecek bir şeyi yoktu. Jaesol da fark etmişti, nasıl etmesindi ki? Ne kadar şaşırmış olsa da fazla büyütmemesi gerektiğini hatırlattı kendine. Sonuçta bir süredir tanışıyorlardı, birbirlerine bu şekilde hitap etmeleri normaldi. Diğerleri bunu sürekli kullanıyordu, altında farklı anlamlar aramasının hiçbir mantığı yoktu.

İkili tekrar sessizliğe büründüğünde biri bağırarak herkesin ilgisini kendi üstünde topladı. "Hey, sadece iki dakika kaldı! Bilgisayarı hazırlayın."

Hwanghon oturduğu yerden hızlıca kalkıp ses sisteminin üzerinde duran bilgisayarı açtığında odada bulunan diğer 18 kişi çoktan başına üşüşmüştü bile. Önde TOP LINE üyeleri olacak şekilde dizildiler ve hep birlikte klibin Flores Entertainment'ın YouTube kanalında belireceği anı beklemeye başladılar.

Hwanghon sayfayı bir kez daha yenilediğinde bekledikleri an gelmişti, klip orada duruyordu. Tıklayıp tıklamamakta tereddüt ettiği sırada Hajoon arkadan uzanıp kafasına vurdu. "Hadi oğlum açsana şunu, ne bekliyorsun?"

"Tamam hyung ya, neden vuruyorsun ki!" Hwanghon sızlanıp Hajoon'un vurduğu yeri ovuştururken klibin üzerine tıkladı.

Yaklaşık üç dakika boyunca ortama hakim olan tek ses TOP LINE'ın çıkış şarkısıydı, şarkı bittiği anda Chan Yanchen'in üzerine atladı, diğer herkes de bağıra çağıra tebriklerini sunuyordu.

Kargaşa bir süre daha devam etti. TOP LINE üyeleri ne kadar iyi göründükleri hakkında övünüyorken Gain sesini duyurmak adına çıkarabildiği kadar yüksek sesle bağırarak söyledi. "Baştan başlatsanıza!"















selaam👶
iki grup arasındaki ilişkiyi konu alan bir bölüm yazmayı uzun zamandır istiyordum, açıkçası beni tatmin eden bir bölüm oldu umarım sizin de hoşunuza gitmiştir. girls on top ve top line etkileşimine bundan sonra sık sık şahit olacağız.
bu vesileyle top line'ın çıkışını da yaptırmış olduk, şarkıyı merak edenler oraya uçsun🧚‍♀️

girls on top [ggxaf]Where stories live. Discover now