aminoapps.com

139 15 6
                                    

Flores Entertainment stajyeri eski bir Youtuber mı?
Editör | placeholder, 1 saniye önce

Pekâlâ, bana manyak diyebilirsiniz ancak bugün Flores Entertainment stajyerleriyle ilgili bir şey daha fark ettim.

Birkaç saat önce yayınlanan vokal pratik videosundaki stajyerler hâlâ övgü almaya devam ediyor. Gerçekten de takdire şayan sesleri var fakat, benim bahsetmek istediğim şey bu değil, zaten herkes bunun hakkında konuşuyor.

Videodaki stajyerlerden birini tanıyorum. İsmi Baek Hana, 2015 yılında bir FNC stajyeriyken kendine bir YouTube kanalı açmış ve çeşitli vloglar, makyaj videoları ve şarkı coverları paylaşmaya başlamıştı. Çok bilinen bir kanal değildi fakat ben sesini çok beğendiğim için Hana'yı yakından takip ediyordum. Öyle ki, bazı videolarını bilgisayarıma indirmiştim. İyi ki de indirmişim çünkü 2017'nin sonunda kanal aniden kapandı ve hiçbir açıklama da yapılmadı.

Açıkçası kanalın kapanması beni mutlu etmişti çünkü Hana'nın yakında çıkış yapacağını, şirketin de bu yüzden kanalı kapatmasını istediğini düşünmüştüm. Ama tabii ki de öyle olmadı, Hana'dan bir daha hiç haber gelmedi ve ben de onu zaman içerisinde unuttum. Bugün o videoyu izlemeseydim hatırlamayacaktım da.

Aslında onu ilk gördüğümde tanıyamadım. Sadece benzettiğimi düşünüyordum bu yüzden eski bilgisayarımı arayıp buldum ve kaydettiğim videoları yeniden izleyerek Hana'yla Flores stajyerinin hem seslerini hem de görünüşlerini karşılaştırdım.

Ve o kızın gerçekten de Hana olduğu kanısına vardım. Şimdi indirdiğim videolardan birkaç tanesini buraya bırakacağım, böylece siz de izleyip teyit edebilirsiniz.

Ariana Grande "My Everything" Cover by Baek Hana

Taeyeon "If"
Cover by Baek Hana

Younha - Waiting
Cover by Baek Hana

"I Don't Know You Don't Know"
by Snowman & Baek Hana

Özellikle son video çok önemli, size tanıdık gelmediğini biliyorum, zaten Hana da videonun sonunda söylüyor, bu şarkı Hana'nın FNC'de stajyerken vokal eğitmeni olan 'Snowman' ile bir düeti ve yayınlanmış bir şarkı değil. Şarkının sadece bu videoda olan kadarını biliyoruz.

Hiç yayınlanmayacak olması çok üzücü değil mi sizce de...

Neyse, sonuç olarak Hana da Flores stajyeri olmuş VE ÇOK YAKINDA ÇIKIŞ YAPACAK!!! Yıllardır bunun için bekliyordum, gerçekten çok mutluyum! Teşekkürler Kim Yoo Jinㅠㅠㅠㅠ

Bu arada sabahtan beri Hana'yı kime benzettiğimi düşünüyordum tam şu an buldum, kız resmen Suzy'yle Joy'un karışımı gibi. SUPERIOR VISUAL!!!

Şu andan itibaren grubun ilk fanı olarak sizi de onları stanlemeye davet ediyorum, floresngg'li günler hepinize!

Yorumlar

@kalopsia: Sen kafayı yemişsin🙄🙄🙄
Grubun ilk fanı değil de ilk sasaengi olmadığına emin misin?

Başka yorum bulunamadı.
Yorum yapmak için buraya tıklayın.

girls on top [ggxaf]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora