m.naver.com

387 19 1
                                    

Eski S.E.S üyesi Eugene kendi eğlence şirketini mi kurdu? İşte tüm detaylar!

Kore'nin sevilen grubu S.E.S'i hatırlayanınız var mı? Eskilerin kalbinde yer edinmiş grubun güzeller güzeli üyelerinden Eugene yıllar sonra tekrardan sektöre atılmaya karar verdi. Tek farkla, kendisi bu sefer CEO koltuğunda oturuyor.

İki çocuk annesi Kim Yoo Jin (Eugene)'in bir şirket kuracağı dedikodusu uzun zamandır vardı. Bu sabah yayınlanan programda Kim Yoo Jin bu dedikoduları doğruladı ve şirketin açıldığını bildirdi.

Ünlü sanatçı sevincini şu sözlerle anlattı:

"1997 senesinde S.E.S üyesi olarak çıkış yaptığımda KPOP çok bilinen bir müzik türü değildi. Bizim dışımızda birkaç grup daha vardı ve insanların ilgisi bugünlerde olduğu gibi bize yoğunlaşmış değildi. Yıllar geçtikçe sektör büyüdü ve çok iyi yerlere geldi. Artık yurtdışında bile tanınır oldu. Ben de uzun zamandan beri kendi şirketimi kurmanın hayaliyle yaşıyordum. Eşimle bu konuyla ilgili konuştuğumda benim adıma sevindiğini ve gereken her desteği vereceğini söyledi. Şirketin temelleri aslında uzun zaman önce atılmıştı, işleri hızlandırmak ve hazır hale getirmek için ikinci kızımın dünyaya gelmesini bekliyordum. Büyük gün sonunda geldiği için çok mutlu hissediyorum."

Ardından da şirketin çok yakında stajyer alımlarına başlayacağını bildirdi. Bununla ilgili olarak da şu cümleleri kurdu:

"Herhangi bir eğlence şirketinde çalışmaya başlayıp daha sonradan mutlu olamadığı için ayrılan bir sürü yetenekli genç var, biliyorum. Hâlâ idol olma hayali kuranlara söylemek isterim ki, şirketimizin kapıları onlar için ardına kadar açık. Herkes hayallerine ulaşmayı hak eder. Kimse hayallerini gerçekleştirmek için türlü zorluklara katlanmak zorunda değil. Şirket olarak bizim ilk idealimiz diğer şirketlerden farklı bir tutum içerisinde olmak, CEO olarak bunun sözünü rahatça verebilirim."

CEO Kim, Flores Entertainment'ın ilk grubunu ne zaman çıkaracağı hakkında bir bilgi vermese de bunu yakın zamanda planladığı anlaşılıyor. Eski idolü tebrik ediyor ve Flores Entertainment'ın büyük başarılara imza atmasını umuyoruz.

[+7274, -184]
Henüz yorum yapılmamış.
Yorum yapmak için buraya tıklayın.

girls on top [ggxaf]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin