Epilógus+köszönetnyílvánítás

556 33 5
                                    

Az ablak le volt húzva és így érezhettem a hajamba belekapó szelet is. Imádtam. A rádióból épp egy James Arthur szám szólt, amikor megpillantottam a számomra sok örömet jelentő táblát. Üdvözöljük Beaufortban . Ez állt a táblán. Végre megérkeztem! Először egy bizonyos házhoz mentem. Mikor odaértem, kiszálltam a kocsiból és bekopogtam. Pár perccel később egy hosszú sötét hajú férfi nyitott ajtót. Az arcán még mindig az az elragadó kisfiús mosoly pihent. - Szia, életem! - húzott magához egy csókra. Viszonoztam azt utána megöleltem. - Felvettek a legközelebbi egyetemre, tehát csak fél órára leszek innen távol! - meséltem vidáman.
- Ennek nagyon örülök! - pörgetett meg a levegőben Harry. Miután letett bementem a házba. Semmi sem változott. Felmentünk a szobájába és leültünk az ágyára.
- Tudod, ha akkor te és a srácok nem lettek volna, akkor talán nem is éltem volna túl a nyarat - vallottam be őszintén. Harry nem felelt, csak magához ölelt. - Köszönöm, hogy vagy nekem!
- Nem, én köszönöm.
- Te vagy az én Őrangyalom! - mosolyogtam rá halványan, majd megcsókoltam. Sok minden történt tavaly nyáron. Voltak boldog pillanatok és persze szomorúak is. De minden pillanatra szükség van, mert csak így élhet teljes életet az ember. Ha van az életében jó és rossz időszak is. Ezzel lesz egy teljes egész.

+++++

Hát ezennel véget ért ez a sztori. Tudom rövid lett, de nem nagyon volt már ötletem. Remélem tetszettek a részek és köszönöm, hogy olvastátok! Leiláék sztorija mellett nem tudom, hogy lesz-e másik, de egyenlőre csak egyet fogok írni. Mégegyszer köszönöm, hogy olvastátok ezt a könyvemet (is). Sok puszi: Mona200305❤

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: May 09, 2019 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

Az én Őrangyalom <H.S ff>✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora