Június 20. (csütörtök)

442 37 1
                                    

Reggel arra ébredtem, hogy valami nyomta a derekamat. Felültem, hogy körbenézzek, majd döbbenten vettem tudomásul, hogy a... kocsiban voltam. Hogy a búbánatban kerültem ide?! Kinyitottam a kocsi ajtaját, hogy kiszálljak belőle, majd a sátrunkhoz mentem. Benéztem és hitetlenkedve vettem tudomásul, hogy a három fiú az igazak álmát aludta Avery és Lola társaságában. - Ilyen nincs - motyogtam. Mivel vagyok olyan jól nevelt, így megfogtam Niall lábát és elkezdtem kihúzni a sátorból.
- Miaz?! Mivan?! - riadt fel a szőke srác. Mit sem törődve vele tovább cibáltam ki onnan. - Isabella, te meg mi a fészkes fenét művelsz??? - nézett rám kómás fejjel. - Most szépen kihúzlak titeket onnan - válaszoltam, majd egy utolsó rántással kihúztam a döbbent és álmos fiút. Niall után Liamot ráncigáltam ki végül pedig Lout. - Ezt most miért kellett, Izzie? - kérdezte Lou.
- Azért, mert nem arra értettem a kisorsolást, hogy engem küldjetek a kocsiba!
- Azt nem mondtad, hogy hármunkközül menjen valaki a kocsiba? - vigyorgott Niall, mire nyakon csaptam. - De azt sem, hogy engem! Egyébként miért pont engem? És, hogyan tudtatok kivinni engem a kocsiba? - érdeklődtem, mert ez igazán fúrta az oldalamat.
- Hát öhm... - kezdték egyszerre, mire legyintettem, hogy inkább ne is folytassák.

☀☀☀☀☀

Délután egy tök jó program volt a színpadnál, ugyanis miközben különféle bandák zenéltek addig a közönséget festékbombákkal dobálták és színes füst volt az unalmas normál helyett. Én baromira élveztem, ahogy a többiek is. Persze közben készültek képek is amik az instán landoltak.

IsabellaTurner: #Summerfest #colour Köszi, Lou! @LouTomlinsonKedveli: John

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

IsabellaTurner: #Summerfest #colour Köszi, Lou! @LouTomlinson
Kedveli: John.Turner1123 és további 28 személy.
John.Turner1123: Látom jól mulatsz😀
IsabellaTurner: De még mennyire❤
LouTomlinson: Szíves örömest, hölgyem😂😂

Turner1123: Látom jól mulatsz😀▶ IsabellaTurner: De még mennyire❤LouTomlinson: Szíves örömest, hölgyem😂😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lolaaa_4030: #colour #summerfest #friends #summer #happy @AveryQueen, @IsabellaTurner, @Niall.Horan, @LouTomlinson, @LiamPayneofficial
Kedveli: SallyTaylor310 és további 39 személy.
SallyTaylor310: Jó szórakozást, hugi😘
Lolaaa_4030: Köszi nővérkém❤❤
HarryStylesofficial: Ti vagytok a város színes egyéniségei😂
Lolaaa_4030: Ne irigykedj, Hazz😂😘

SallyTaylor310: Jó szórakozást, hugi😘▶ Lolaaa_4030: Köszi nővérkém❤❤HarryStylesofficial: Ti vagytok a város színes egyéniségei😂▶ Lolaaa_4030: Ne irigykedj, Hazz😂😘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Niall.Horan: Színezd újra, színezd újra... mielőtt ismét beszürkülnél Isabella😂😂😂 @IsabellaTurner
Kedveli: HarryStylesofficial és további 186 személy.
IsabellaTurner: NIALL!!!😠😠😠
HarryStylesofficial: Most miért?? Szerintem ez egy tök jó kép lett rólad, Izzie😉😘
IsabellaTurner: Ne hívj így, kösz😒
HarryStylesofficial: Miért haragszol rám?
IsabellaTurner: Nem komment téma...

IsabellaTurner: NIALL!!!😠😠😠▶ HarryStylesofficial: Most miért?? Szerintem ez egy tök jó kép lett rólad, Izzie😉😘▶ IsabellaTurner: Ne hívj így, kösz😒▶ HarryStylesofficial: Miért haragszol rám?▶ IsabellaTurner: Nem komment téma

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

LiamPayneofficial: Hoppácska!😱❤ @AveryQueen
Kedveli: Mr.sárm és további 298 személy.
Mr.sárm: Grat, tesó! Sokáig😉
HarryStylesofficial: Jézus gyere le😱😱😱😱😱😱
IsabellaTurner: ????😂😂😂😂😂
Lolaaa_4030: 😂😂😂😂😂😂😂
LiamPayneofficial: Miért röhögtök lányok??
AveryQueen: Csupán azért édes kedves drága Liam, mert... AZ A LÁNY ROHADTUL NEM ÉN VAGYOK!!!😤😤😤😤
LiamPayneofficial: O.O
LiamPayneofficial: Ez egész biztos??
AveryQueen: IGEN!!!!
Love_my_life: Hát ez elég nagy égés @LiamPayneofficial 😂😂😂

A posztokat végig nézve az utolsón jót derültem. Picit sajnáltam Liamot, mert miután posztolta a képet Avery megkergette és párszor kapott egy nem kis taslit a tarkójára. Szegény srác. A színkavalkád után elmentünk enni valamit. A választás végül egy egy hamburgerre esett. Miután befalatoztuk az "ebédet" elmentünk szétnézni. Láttunk tetováló sátrat, házasságkötő sátrat, láttuk a VIP szekciót és még pár dolgot. A mai napon a festék dobáláson kívül nem volt semmi érdekes így elmentünk egyett lazítani.

☀☀☀☀☀

Este az idő kezdett hűvösre fordulni, ezért kihagytuk a nyolc órakor kezdődő Ironmaden koncertet. Én egyébként sem rajongok értük túlságosan.

Az én Őrangyalom <H.S ff>✔Where stories live. Discover now