Június 18. (kedd)

446 31 1
                                    

Ma utazott el Harry. Egésznap a szobámban gubbasztottam volna, ha Lola és Avery nem jöttek volna be hozzám.
- Mi ez a búskomor fej, Isabella? - kérdezte Avery.
- Elment és egy hétig nem látom, de nem is akarom, mert ott van neki az ő Ericája - panaszoltam. A két lány értetlenül nézett össze. - Ki az az Erica? - kérdezték egyszerre.
- Fogalmam sincs - dőltem hanyatt az ágyban. - Na figyu, csajszi! Mi lenne, ha elmennénk erre a hétre valahova kiruccanni? - ült az ágy szélére Lola.
- És mégis hova? - ültem fel kérdő tekintettel. - Nem messze innen lesz egy fesztivál holnaptól és arra gondoltunk, hogy elmehetnénk oda és utána meg még pár helyre. Na mit szólsz? - mosolygott Lola.
- És a nagyi?
- Beleegyeztek - válaszolt Avery.
- Akkor benne vagyok - mosolyogtam rájuk, mire mindketten boldogan vetették magukat rám.

☀☀☀☀☀

Délután a lányokkal elmentünk vásárolni a kis kiruccanásunkra. Vettünk naptejet, napszemüveget, bikinit, ételt, italt, JBL-t és még sok mást. Nagyon jól éreztem magamat velük. Most úgy érzem, mintha minden helyre állt volna az életemben. Najó Laurát kivéve, mert ő még mindig utál...
- Kiket látnak szemeim - szólalt meg egy szőke csaj. Ő szokott állandóan Laurával lenni. - Olivia, hagyj békén minket! - szólt rá idegesen Lola.
- Mégis miért? És te miért lógsz velük, Avery? - fordult a méregzöld hajú lányhoz. A lány csendben ácsorgott, majd odasétált Oliviához. Csalódottan néztünk Averyre. Pedig milyen lelkesen készültünk a hétre.
- Azért vagyok velük, mert ők nem zsarolnak engem semmivel és nekem semmi bajom sincs Izzievel! Szóval, most rohanj Laurához és köpj be neki, hogy megszegtem az egyezségünket, de nem érdekel! Nem érdekel, ha szét kürtöli az összes titkomat! Nem érdekel, ha emiatt rajtam fog nevetni az egész város! És tudod miért? Mert legalább vannak barátaim! - miután ezt befejezte, visszasétált hozzánk.
- Menjünk - nézett ránk, majd elindultunk. - Hát ez nem volt semmi - nézett rá elismerően Lola.
- Tényleg így gondolod? - kérdeztem, mire megálltunk. Avery rám nézett, majd szorosan megölelt. - Igen, tényleg így gondolom - suttogta, mire elöntötte a melegség a bensőmet.
- Köszönöm - suttogtam én is. Miután elengedtük egymást tovább mentünk.
- Nem megyünk fagyizni? - érdeklődött Lola, mire azonnal beleegyeztünk.

☀☀☀☀☀

A fagyizás után otthon bepakoltunk a táskáinkba, majd letusoltunk és vacsora után lefeküdtünk aludni.

Az én Őrangyalom <H.S ff>✔Where stories live. Discover now