Június 7. (péntek)

445 35 4
                                    

Reggel halk kopogásra ébredtem. Kinéztem az ablakon és rájöttem, hogy bizonyára még mindig esik az eső. Mélyet sóhajtottam és megakartam fordulni, de ezt valami megakadályozta. Egy erős kéz fonódott a derekam köré. Összeráncolt szemöldökkel figyeltem a mélyen szuszogó fiút. Megpróbáltam kimászni a keze alól, de erősebben szorított magához. Remek! Mivel nem akartam felébreszteni így inkább hagytam a csudába. Lehunytam a szemeimet és igyekeztem nem beszívni a kellemes illatát. Nem igazán akart sikerülni, mert a gondolataim már az illata hatására is körülötte jártak. Na jó, valami komoly probléma van velem! Ahogy ezen gondolkodtam Harry megmoccant. Igyekeztem úgy tenni, mintha aludnék, ami sikeresen bevált. Éreztem, hogy felemelte a fejét, majd pár másodperccel később vissza is feküdt és a fejét a nyakamba fúrta egy mély légvétel kíséretében. Istenem, milyen jó érzés volt... Isabella állj le!! Oké, vagy megőrültem, vagy pedig én... Nem az lehetetlen! Nem szerethettem bele Harry-be. Csupán négy öt napja ismerem és az teljesen lehetetlen, hogy én, Isabella Turner ennyi idő alatt képes legyek beleszeretni egy srácba. Elkell tűnnöm innen, de azonnal! Megpróbáltam óvatosan kimászni az ágyból, ami szerencsémre sikerült. Gyorsan felöltöztem a saját ruháimba utána elhagytam a szobáját. A lépcsőn lefelé haladva ezerrel kattogott az agyam, hogy mégis mi bajom van. Mármint, hogy hogyan szerethettem bele.
- Jó reggelt - hallottam egy női hangot a konyha felől, mire én rémülten néztem felé. Egész barátságosnak tűnt. Minden bizonnyal ő volt Harry anyukája. - Jó reggelt, nem akartam zavarni. Én már épp megyek is - mutattam az ajtóra és megindultam felé, de a nő utánam szólt. - Nem maradsz reggelizni?
- Nem, köszönöm - ráztam meg a fejem és kimentem az esőbe. Oké, talán ez hülye ötlet volt, de abban a pillanatban nem érdekelt. A zuhogó esőben futottam haza, amikor valami fura hangot hallottam. Megálltam, hogy hátra nézzek, de ekkor egy autó jött a hátam mögött. A vizes út miatt nem tudott megállni én pedig teljesen leblokkoltam. - Izzie! - kiáltott valaki, de nem tudtam reagálni, mert az autó elütött.

Az én Őrangyalom <H.S ff>✔Where stories live. Discover now