Chapter 18 ~ ''When?''

566 42 7
                                    

Point Of View Niall

''I think im gonna lose my mind, something deep inside me, i can't give up...'' Ik word onderbroken door een deur die opengaat. De dokter? Ben ik beter? Maar nee. Het is Louis... Ik zucht diep en hang mijn koptelefoon om mijn nek. ''Oh, wil je niet dat ik kom?'' Vraagt Louis die mijn terleurgestelde blik ziet. Ik schud mijn hoofd en glimlach zachtjes. ''Nee, ik dacht alleen dat je iemand anders was...'' Hij glimlacht en gaat op mijn bed zitten. ''I'm sorry'', fluisterd hij. Ik haal mijn schouders op en ga tegen hem aan zitten.

''Hoe gaat het?'' Vraagt Louis na een korte stilte. Ik knik hevig. ''Super geweldig goed! Volgensmij ben ik al beter, maar dat weten ze gewoon nog niet.'' Zeg ik, waardoor er een big-smile op Louis' gezicht ontstaat. Hij slaat een arm om me heen. ''I hope so...'' Momelt hij. Ik grinnik. 

Opeens trekt Louis mijn ipad van mijn schoot. ''Hee, laat dat!'' Roep ik nep-boos. Ik wil mijn ipad terug pakken, maar Louis is me voor. ''Wacht even Ni, ik wil wat laten zien.'' Ik zucht diep. Vast weer een wortel. Ik draai met mijn ogen als Louis weer richting mij loopt. ''Watch this.'' Hij geeft de ipad weer aan mij, en drukt op 'play'. 

''Dear Niall,

jij bent de liefste, leukste, knapste, vrolijkste, gezelligste en beste persoon voor ons. Wij Directioners, huilen elke dag. We love you so much oké? Jij bent onze held, forever. Wij bidden voor jou. Want jij moet beter worden perfecte boy! En wees niet onzeker over jezelf, en geef niet zo maar op. De engelen vechten tegen ons, die willen jou zo graag. Wie wil jou niet? Maar Niall, ga niet zomaar naar de engelen toe. Want wij, en de wereld, hebben jou nog veel harder nodig. De wereld kan niet zonder jou, Irish life saver. 

Get better babe!'' 

Verschillende fans vertellen dit tegen de camera. Ik barst in tranen uit, en leg mijn hoofd op Louis' schouder. ''Thank you'', fluister ik. ''Je hoeft mij niet te bedanken, bedank de fans maar...''

Thank you so much for this video. Ik huil letterlijk. En of julli dit geloven of niet, ik ben bijna beter! Ik sweer het! Bedankt voor alles, en ik hou van jullie allemaal! xx  Nialler die bijna beter is xx

Ik verzend mijn twitter bericht. Gelijk word mijn mobiel vol gespamt  met lieve berichtjes. ''Het spijt me Ni, maar ik moet gaan. Eleanor gaat vanmiddag naar de stad toe met haar vriendinnen. En ik heb belooft haar weg te brengen. En ik wil niet te laat komen, i'm sorry.'' Zegt Louis ineens. Ik kijk hem eerst geschrokken aan. Gaat ie nu al weg? Maar dan begrijp ik dat niet alles om mij draait. Om mij met deze lelijke kale kop. ''Het is goed Lou, het is oké.'' Antwoord ik daarom. Hij glimlacht en geeft me even snel een knuffel. ''Tot morgen Ni, get better.'' 

Ik pak mijn gitaar en ga op mijn bed zitten. Ik speel de juiste melodie, en zing dan zachtjes mee met You and i. 

 ''I figured it out

I figured it out from black and white

Seconds and hours

Maybe they had to take some time

I know how it goes

I know how it goes from wrong and right

Silence and sound

Did they have to hold each other tight

Like us

Did they ever find, like us

You and I

We don’t wanna be like them

We can make it till the end

Nothing can come between

You and I

Not even the Gods above

Can separate the two of us

Nothing can come between

You and I

Oooooh you and I''

Ik schrik en kijk met grote ogen naar Liam die in de deuropening staat. ''Dat klonk goed Nialler'', zegt hij met een glimlach op zijn gezicht. Ik leg mijn gitaar aan de kant en kijk hem raar aan. ''Vind je? Ik vond het bagger slecht.'' Liam trekt zijn wenkbrauwen op en gaat naast me zitten. ''Nee hoor, het was echt goed!'' Ik schud zachtjes mijn hoofd. ''Ni, word eens wat zekerder over jezelf. Je bent veel te onzeker. Dat is nergens voor nodig, want je bent geweldig.'' Hij slaat een arm om me heen. Ik glimlach zachtjes. ''Word je zekerder?'' Vraagt hij dan nogmaals. Ik knik zachtjes. Maar vanbinnen weet ik het niet. Ik ben lelijk, ik zing slecht... maar ik moet zekerder worden van Liam. Dus dan doe ik dat. Ni, je bent knap, mooi, je zingt goed, je bent geweldig! 

Hii,

sorry voor het korte hoofdstuk, maar gebrek aan tijd enz... Binnenkort word het weer leuk!!!

Wat vinden jullie ervan dat Niall onzeker word over zichzelf????? 

NOG EVEN EN STEAL MY GIRL KOMT UIT, WHOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ik hoop dat jullie dit toch een beetje een leuk hoofdstukje vonden!! Reactie??? Votes????

hope you like it!!

xxx Rosaa

Read, Vote, Comment

1# Luck ~ A Dutch Niall Horan fanfiction (VOLTOOID)Where stories live. Discover now