Chapter 2

997 64 4
                                    

Point Of View Niall

''Niall, Niall wake up. We moeten eruit, we hebben een interview.'' Hoor ik Harry's stem vaag zeggen. Ik open mijn ogen en gelijk vallen ze weer dicht. Volgensmij heb ik maar een uurtje geslapen. ''Niall, wakker worden. We  moeten eruit.'' Wordt er nogmaals gezegd. Weer open ik mijn ogen. Dit keer met succes. Ik kijk naar Harry die boven mijn bed hangt. ''Sorry Nialler, het spijt me. Maar je moet opstaan.'' Zegt hij met een glimlach vol medelijden. ''Nee, ik kom al.'' Zeg ik met een bromstem. 

Moe loop ik naar de badkamer. Liam had een broodje voor me meegenomen. Die heb ik snel naar binnen gepropt. Normaal eet ik uitgebreid. Maar ik ben gewoon hartstikke misselijk vandaag. Ik poets mijn tanden en maak dan een kommetje van mijn handen. Ik laat het water in mijn handen stromen en gooi het vervolgens in mijn gezicht. Dat is om een beetje wakker te worden. ''Ni ben je klaar?'' Vraagt Liam vanuit de slaapkamer. ''Ja, ik kom.'' Mompel ik. Ik strompel de badkamer uit. Ik wil mijn jas alvast aantrekken, maar ik word naar beneden getrokken door een hevige steek in mijn hoofd. Ik schreeuw het uit van de pijn. 

Point Of View Liam

What the fuck?! Ik zie hoe Niall zich met een snelle beweging op de grond laat zakken. Ik voel hoe ik begin te duizelen. Niet weer. Niet nogmaals... Ik wil naar hem toe. Ik wil mijn broertje helpen. Maar ik ben vastgeplakt aan de grond. Dus kijk ik toe hoe hij ligt te schreeuwen van de pijn, hoe hij krijst, en hoe hij huilt... 

Na twee minuten weet ik eindelijk in beweging te komen. Niall ligt nog altijd krijzend op de grond. ''Ni, Niall gaat het wel?!'' Vraag ik in paniek terwijl ik naar hem toe ren. Ik til hem omhoog, en zet hem op zijn benen. Maar gelijk valt hij weer om. ''Nialler, alsjeblieft! Alsjeblieft Niall, sta op. Sta op en krijs niet meer. Sta op en zeg dat het goed is.'' Zeg ik bibberend. Ik merk dat er een traan over mijn wang stroomt. Waarom sta ik hier nou zo na te denken? Ik moet mijn broertje helpen! 

''Hazza! Harry kom snel!'' Roep ik terwijl ik Niall op het bed neerleg. De tranen stromen nog altijd over zijn wangen. En hij heeft zijn hoofd stevig vast. Ik aai met mijn hand over zijn gezicht en veeg zijn tranen weg. ''Alsjeblieft Niall, zeg dat het over is.'' Fluister ik tegen hem. Hij ademt diep in en begint weer in het rond te slaan. Nog nooit heb ik hem zo gezien, nee, nog nooit... 

''Liam, riep je m.... Oh my god!'' Roept Harry die de kamer binnenkomt. ''Haal water Hazz, haal water.'' Roep ik naar hem. Harry knikt en rent snel naar de badkamer. Hij komt even later terug met een glas water.

''We gaan met hem naar de dokter Liam, voor de zekerheid.'' Zegt Harry als Niall wat gekalmeerd is. Ik knik naar Liam, maar Niall schud hevig zijn hoofd. ''Het is niet nodig!'' Roept hij terwijl hij opspringt. ''Ni kom op, het is voor je eigen bestwil!'' Zeg ik smekend. Maar hij draait zijn hoofd van me weg. ''Nee is nee Liam, ik ga niet naar die klote dokter!'' En met die woorden verdwijnt hij in de badkamer. Ik haal mijn schouders op en kijk naar Harry met een zucht.

''Paul, laten we het interview uitstellen.'' Vraag ik aan Paul als hij en de andere jongens onze binnenkomen. Harry knikt. ''Je hebt gezien hoe Niall zich voelt, laten we het interview volgende week doen. Straks wordt hij weer zo ziek als we daar zijn.'' Zegt Harry. Paul knikt en zucht diep. ''Ik regel wel even dat we volgende week worden geinterviewt.'' Zegt Paul. En met die woorden loopt hij weg. 

Point Of View Niall

''Ik ga godverdomme niet naar die stomme dokter!'' Roep ik als Liam weer heeft voorgesteld om naar de dokter gaan. Ik snap het gewoon niet, het is gewoon niks. Het is gewoon wat hoofdpijn. Een griepje of zo! ''Ik ben het met Liam eens, ik vind het ook beter als je gaat Niall. Voor de zekerheid.'' Zegt Zayn die op mijn bed is gaan zitten. ''Nee, ik ga niet naar de dokter! Ik ben niet ziek!'' Roep ik boos. ''Hoe weet je dat nou?'' Vraagt Harry die sip op de grond in kleermakerszit zit. ''Gewoon. Dat weet ik.'' Zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal.

''Ik vind het ook beter Niall. Voor de zekerheid, waarschijnlijk is het niets. Maar gewoon om ons gerusttestellen. Als je daar bent geweest is alles goed.'' Zegt Louis. Ik wil tegenstribbelen, en er weer tegenin gaan. Maar ik weet dat als Louis het zegt ik het beter kan doen.

''Goed ik ga vanmiddag wel naar die stomme dokter! Maar alleen voor de zekerheid. En ik doe het voor jullie, niet voor mezelf.'' Roep ik dan uiteindelijk. Ik kan nooit in mijn eentje tegen vier personen op... 

heey,

sorry voor dit kleine saaie rotstukje :( Maar het volgende hoofdstuk gaat Niall naar de dokterrr!! 

Alsjeblieft ZEG WAT JE ERVAN VIND. En alsjelbieft ZEG WAT ER FOUT IS, dan  ga ik daaraan werken.

Love julli!!

XXxx Rosaa

Read, Vote, Comment

1# Luck ~ A Dutch Niall Horan fanfiction (VOLTOOID)Место, где живут истории. Откройте их для себя