Hoofdstuk 7

31 5 9
                                    

Pov Nola

Ik trek mijn kleren uit en ga onder de douche staan. Weetje ergens diep van binnen weet ik dat ik niet dik ben, Amber zegt het zo vaak. Maar ik kan het gewoon niet tegen mezelf zeggen. Het enige wat ik hoor is dat ik dik ben...

Als ik klaar ben, droog ik me af en trek snel andere kleding aan. Als ik helemaal klaar ben ga ik naar beneden. Iedereen zit in de tuin en vanaf hier lijkt het erop dat ze het naar hun zin hebben. Misschien als ik er niet bij kom dat dat beter is, dan blijft het tenminste gezellig. Ik pak mijn mobiel en ik zie dat ik een nieuw appje heb.

1 nieuw bericht van Anoniem

Huh? Wie is dat, ik kan me niet herinneren dat ik iemand mijn nummer heb gegeven. Het kan ook niet de jongens zijn, want ik heb hun nummer en hun hebben niet de mijne.


Anoniem:
Arme Nola, nouja arm kan beter zeggen rijke Nola, als je ruzie hebt met je moeder betekent niet dat de oplossing een vinger in je strot is. Wat zullen ze zeggen, als ze erachter komen dat je het ALWEER doet? Misschien is het trouwens maar beter dat je het doet. Want je kan de wereld toch niet aan, als je na dit al gelijk huilt dan ben je echt nog lang niet klaar voor deze wereld meisje!
Lots of love -A


WTF wie is dit en hoe weten ze dit, ik kijk snel naar buiten, maar ik zie niemand op hun mobiel. Ik ren zo snel als ik kan naar boven. OMG, misschien zit er wel een fucking camera in de badkamer?! Ik kijk overal, maar tevergeefs. Nergens is er iets raars, ook niet in mijn kamer en niet op de gang. Ik besluit om een appje terug te sturen.

Ik:
Wie ben je en hoe kom je aan mijn nummer! En wat moet je van me
.

Ik besluit om mijn mobiel uit te zetten en nog een beetje in shock loop ik naar de tuin. 'Hey,' zeg ik. De jongens begroeten me en ik ga zitten. 'Dus Nola, vertel eens wat over jezelf,' begint Louis.
'Nou ik ben dus Nola, ik ben 16 jaar. Ik zit nu in de vierde van het vwo,' begin ik. 'Zo toe maar, dan ben je vast wel erg slim,' zegt Louis. 'Nou valt wel weer mee hoor,' lach ik. 'En verder qua hobby's,' zegt Niall. Wow dit is echt de eerste keer dat hij wat zegt tegen mij. Ik glimlach. 'Qua hobby's speel ik graag volleybal, tennis, hockey, vind voetbal wel oké en verder hou ik van tekenen,' zeg ik. 'Veel hobby's en hoe oud was je ook alweer,' zegt Niall. '16, ik ben echt pas een maandje 16.' 'Oh, wanneer was je dan jarig?' vraagt Niall. '16 april,' lach ik. Niall trekt helemaal wit weg als ik dat zeg. 'Gaat alles goed?' vraag ik snel. Ik heb toch niks verkeerd gezegd? 'Zal ik wat water halen?' 'Nee nee, ik moet even weg,' zegt Niall met tranen in zijn ogen en loopt dan snel weg.

Pov Niall

'16 april' zegt ze. Het galmt in mijn hoofd na, 16 april. Ik voel me niet goed worden, ik had nooit gedacht dat dit ooit nog zou gebeuren. Ik hoor ver weg wat vragen, maar ik zeg nee en loop gauw weg. Dit kan niet, het is vast gewoon toeval. Ik kom bij de keuken om wat water te drinken en zie daar een foto hangen, precies dezelfde foto in het lijstje dat  mijn ouders, mijn broer en ik  altijd bij ons hebben. Nu weet ik het zeker! Ik pak mijn mobiel en tik met trillende vingers het telefoonnummer in van mijn ouders.

'Mam, pap, jullie geloven nooit wat er zojuist is gebeurd!' zeg/huil ik en vertel alles aan mijn ouders.

Pov Nola

'Wat is er met Niall?' vraag ik snel aan Louis. 'Ik heb toch niks verkeerd gezegd?' vraag ik voorzichtig. 'Nee echt niet. Ik weet het echt niet. Sinds we hier wonen is hij vaak afwezig,' zegt Louis. 'Ik ga wel even snel kijken,' zegt Harry die het gesprek heeft gehoord en loopt weg.


Pov Harry

Ik loop snel naar binnen, daar zie ik Niall staan in de keuken. 'Niall wat is er toch met je aan de hand? Sinds we hier wonen ben je zo afwezig,' zeg ik. Dan draait hij zich om, ik zie dat hij gehuild heeft, want zijn ogen zijn helemaal rood. 'Harry, ik geloof dat ik mijn zusje heb gevonden,' lacht hij met tranen in zijn ogen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey,

Hier weer een nieuw hoofdstukje. Hij is niet zo heel erg lang, maar ik hoop dat hij leuk is.

Ben erg druk met werk en moet veel leren voor school -_- leuk zo'n vakantie

*not*

hoop dat jullie wel een leuke vakantie hebben:)

Xx Me



Please stay...Where stories live. Discover now