Hoofdstuk 3

35 5 4
                                    

Pov Niall

Ik loop rustig naar buiten als ik opeens alle drie de jongens rondom een meisje zie staan. Ik loop rustig naar hun toe, maar als ik dichterbij kom komt het meisje me erg bekent voor. 'Hoi ik ben Niall,' zeg ik. Ik weet niet wat het is, maar mijn gevoel zegt me dat ik haar ken.

Pov Nola

'Uhm, ja ik moet weg sorry. Mijn vriendin staat te wachten en...en ja het is misschien beter als ik ga,' zeg ik snel. Ik wil echt niet dat Paul mij herkent. 'Oh, anders haal je je vriendin toch even? Is zij wel fan of ook niet?' vraagt Liam. 'Hoe weten jullie dat ik geen fan ben?' 'Nou aangezien je onze namen niet wist en niet ging gillen,' lacht Louis. 'Ohja... ja niks ten nadelen van jullie hoor! Jullie lijken me harstikke aardig, maar ik hou niet zo van dat soort muziek you know. Mijn vriendin Amber wel!' zeg ik snel, ondertussen is Amber bij ons gaan staan en kijkt ze erg zenuwen achtig. 'Hoi ik ben Amber,' zegt ze verlegen. Wow zo heb ik Amber nog nooit gezien, zelfs niet toen ze net Niels leerde kennen en tot over haar oren verliefd was. In tegenstelling tot mij heeft Amber al meer vriendjes gehad dan ik. Ik snap het wel Amber is super mooi en ik nee niemand ziet mij staan en dat snap ik! Amber heeft mooie vrouwelijke vormen en ze heeft van dat mooie haar en groene ogen en ik heb maar blond haar, blauwe ogen en geen vormen. Er wordt nogal vaak plank naar me geroepen ofzo, meestal doe ik net alsof ik het niet hoor maar ik hoor het wel... Ondertussen hebben de jongens zich al voorgesteld en vraagt Amber of ze een foto mag. Gelukkig is Paul nog niet begonnen over het 'ongeluk' maar ik voel gewoon zijn ogen op mij branden. 'Amber we moeten echt gaan, anders komen we te laat,' zeg ik snel voordat ze hier nog een uur staan. 'Huh, we hebben toch niks?' zegt ze dom. Ik geef haar snel een kleine schop dat ze haar mond moet houden. 'Au-kje komt natuurlijk ja dat was ik bijna vergeten!' 'Ik zal jullie vast nog wel een keertje zien of spreken, maar nu moeten we echt gaan doei!' 'Doei, en we komen wel een keertje langs om koffie te drinken,' zegt Liam. Ik sleur snel Amber mee en lopen weer terug naar huis. 'OMG ik heb gewoon fk Niall geknuffeld! En hij rook zoooooo goed eh omg ik kan het gewoon echt niet geloven,' stamelt Amber. 'Omg Amber hoor je jezelf praten? Hij ruikt zoooo goed. Echt je bent de ergste fangirl die ik ken,' lach ik.

Thuis aangekomen gaan we snel douchen, Amber gaat in mijn badkamer en ik leg een handdoek klaar. Ik ga zelf in de badkamer van mijn ouders douchen. Ik pak een handdoek en een pyjama van Victoria Secret en kleed me uit. Ik bekijk me in de spiegel, lelijke ogen, lelijk haar, lelijke benen... eigenlijk is gewoon alles lelijk aan me. Ik kan echt maar een positief dingetje over mijn lichaam zeggen en dat is dat ik mooie wenkbrauwen heb. Amber zegt altijd dat ik mooi slank ben en dat het niet uit maakt dat ik niet zulke rondingen heb als haar. Maar het maakt me ongemakkelijk als ze daarover begint of als ze zegt dat ik gewoon slank ben terwijl ik weet dat het niet zo is. Een paar jaar geleden moest ik naar een kliniek, omdat ik anorexia had. Na drie maanden mocht ik gaan, maar ik heb eten altijd een moeilijk punt gevonden. Ik ben, zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, nog steeds niet tevreden over mijn  lichaam. Dat is waarom ik ook zoveel sport, het is makkelijk om maaltijden over te slaan zoals, lunch of ontbijt. Dat komt puur, omdat mijn ouders zich niet naar mij omkijken. Ik stap onder de douche en na 20 minuten ben ik klaar. Ik droog me af en doe mijn haar in een knot. Als ik naar beneden loop zit Amber al beneden. 'Hey,' zeg ik. 'Hey, welke film wil je kijken?' vraagt Amber. Ik start Netflix op en uiteindelijk kom ik op de film Kiss and Cry. 'Wil je popcorn, chips, M&Ms of allemaal?' vraag ik. 'Doe maar allemaal!' ik loop lachend naar de keuken en doe de popcorn in de magnetron, haal drie bakjes uit de kast en vul ze met eten. Ik zet alles weer op tafel en zet de film aan. Ik ben echt zo'n meisje dat van classic films houdt, maar ook van comedie of zielige films maar ik hou absoluut niet van horror. Kijk ik vind het eerst, voordat ik de film aanzet erg grappig en heb er zin in, maar als de film begint en de eerste 5 minuten zijn voorbij, dan haat ik de film en ben ik zo bang dat ik verstopt in een kussen zit en die avond bijna niet kan slapen. Ik ben ook echt het laatste jaar een emotioneel wrak als het neer komt op zielige films of soms zelfs zielige reclames. I know dat is echt erg.

Please stay...Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora