Hoofdstuk 4

37 4 5
                                    


Pov Harry

Langzaam loop ik de trap af met mijn mobiel in mijn handen. Als ik de woonkamer in loop zie ik alle jongens al aan tafel zitten. 'Wow, sinds wanneer zijn jullie zo vroeg uit je nest?' vraag ik verbaasd. 'Sinds we de buurt willen verkennen, het huis nog een beetje in orde moeten maken en jou hebben wakker gemaakt,' zegt Liam. Ugh, ik heb helemaal geen zin om überhaupt de omgeving te verkennen. 'Moeten we dat echt allemaal doen?' vraagt Louis. 'Ja, en volgende week is onze house warmingsparty dus we moeten wel alles al hebben ingericht,' antwoordt Liam. Ik pak drie sneeën brood en beleg het. Als we het eten op hebben, gaan we naar boven om ons om te kleden. Ik sta heel rustig mijn kleding aan te trekken tot ik opeens allemaal gelach en gegil hoor. Niall rent opeens mijn kamer in 'Hey, waar was dat goed voor?' zeg ik snel, man ik had wel naakt kunnen staan. 'Ja ik hoorde gegil dus ik kwam checken of het niet een van jullie was,' lacht Niall. 'Ik gil toch helemaal niet zo mate?! Ik ben geen meisje.' Niall lacht. 'Wie is het anders dan?' 'Nou misschien ons nieuwe buurmeisje?' zeg ik. We lopen naar mijn balkon om te zien of ze het inderdaad is. Ondertussen zijn Louis en Liam er ook bijgekomen en staan we het tafereel toe te kijken. Opeens vliegt er een kussen uit het raam en belandt in het zwembad dat praktisch onder het balkon staat. 'OMG NOOOO,' horen we Nola gillen. We lachen. 'Dan baal je,' lach ik. 'Zitten jullie ons nou een beetje te begluren?' zegt Nola opeens heel serieus. 'Wa-at huh?' stamelen we, waar komt dit ineens vandaan. 'Grapje, maar het is niet grappig. Dat was mijn lievelings kussen,' moppert ze. We lachen om haar reactie.
Opeens rent Nola in haar kamer en nog geen 5 seconden later, rent ze weer haar kamer uit en springt zo van haar balkon af. Ze belandt precies in het midden van het zwembad, wauw zij heeft ballen. 'OMG NOLA, WAT DOE JE, JE HAD WEL DOOD KUNNEN ZIJN' gilt haar vriendin. Een wat oudere vrouw, die een beetje Spaans lijkt, loopt naar buiten en spreekt haar boos aan. Dan besluiten we maar om weer naar binnen te gaan.

Pov Nola

Ik ren zo hard als ik kan, spring zo hoog als ik kan en een paar seconden later voel ik het koude water mijn lichaam omvangen. Brrrr... ik wist ook niet dat het zooo koud was. Anders had ik wel even twee keer nagedacht voordat ik het had gedaan. Ik hoor Amber vanaf boven hysterisch roepen dat het heel verkeerd had kunnen aflopen, maar dat vind ik altijd zo'n onzin het gaat erom wat er is gebeurd en niet WAT er had kunnen gebeuren. Ik zwem naar mijn kussen toe en leg het op het gras neer. Oh nee... 'Nola! Kind wat heb je gedaan! Je had wel dood kunnen zijn eh, als je was blijven haken of als je niet ver genoeg had gesprongen. Wat had ik tegen je moeder moeten zeggen dan eh?! Ohja Nola vond het even leuk om van het balkon af te springen en is uiteindelijk niet in het zwembad belandt maar op de stoep!' zegt Rosalia boos. 'Ja maar, dat is niet gebeurd. Het is toch goed afgelopen.' 'Niña estoy muy decepcionada,' zegt ze teleurgesteld. 'Lo siento Rosalia...' zeg ik beschaamd. 'Ik zal de volgende keer beter nadenken, het spijt me dat ik u heb teleurgesteld.' 'Het is al goed, ga je maar snel douchen en warm aankleden voordat je ziek wordt. Oh ik krijg net zo'n berichtje van je madre, ze zegt dat ze vanavond weer thuis zijn.' 'Oké, Rosalia wilt u vragen of Amber nog een nachtje mag blijven slapen?' 'Por supuesto,' antwoordt ze. 'Gracias,' zeg ik en klim snel uit het zwembad. Amber staat al in de deuropening om me te ontvangen met een grote handdoek. 'Dankje Amber,' bedank ik haar. 'Natuurlijk en zoals jullie Spanjaarden zeggen, por supuesto!' zegt ze blij. 'Wow je hebt gewoon een keer wat opgestoken tijdens onze Spaanse gesprekken,' lach ik. 'Jaaa,' zegt ze blij. 'OEH Nola?' 'Ja? Wat wil je nou weer,' lach ik. 'Ik hoef niks hoor! Maar ik wilde vragen of ik je kleding van vandaag mag uitzoeken?' 'Tuurlijk, waarom niet.' Amber houdt veel meer van kleding en designer stuff, ik vind het niet zooo heel bijzonder. Als iets heel leuk is en niet designer is dan maakt dat toch niet uit en als het wel heel leuk is maar net van een designer is dan is dat ook goed. Op school heeft iedereen van 'designer'-merken, ja het is soms inderdaad heel mooi, maar soms is het gewoon zo'n simpel t-shirtje dat je ook gewoon bij de H&M zou kunnen kopen. Dus waarom allemaal zoveel geld uitgeven, ja voor status, maar dat vind ik nergens op slaan.

Als ik gedoucht ben droog ik me af en smeer mijn lichaam in met bodybutter. 'Wow, Amber jij hebt je wel heel erg uitgedost met mijn kleding,' lach ik. 'Ja hè, kijk ik dacht, als we nou straks gaan shoppen dan loop jij er helemaal modieus bij.' 'Oh dus nu zeg je dat ik er anders nooit zo modieus bij loop?' 'Nee! Dat bedoel ik niet, maar laat maar ik vind dit gewoon leuk. Hup trek aan,' lacht ze.


^^^look staat bovenaan ^^^

Ik bekijk mezelf in de spiegel, wow dit is eigenlijk best wel gaaf. 'Wow, Amber dit is echt zo cool eigenlijk. Je moet hier later echt wat meedoen!' 'Ahw fijn dat je het leuk vindt, maar ik weet niet hoor. Ik probeerde maar wat,' zegt ze. 'Vriendin, je hebt echt talent ik zweer. Je kan zo als styliste werken,' moedig ik haar aan. 'Zullen we zo naar de stad gaan?' vraagt Amber om het onderwerp te veranderen. 'Is goed, haal even mijn mobiel uit het stopcontact.' Ik loop naar mijn mobiel en kijk of ik nog iets heb gemist, nope. 'Oke, let's gooo,' zeg ik hyper. We rennen de trap af en ik struikel bijna door mijn hoge hakken. 'Sjemineetje, waarom heb je nou zulke hoge hakken uitgekozen,' jammer ik. Mijn voeten doen nu al zeer. 'Ja sorry hoor, ik kan er niks aan doen dat jij gewoon niet op hakken kan lopen,' lacht ze. We lopen naar Rosalia om te zeggen dat we weg gaan. 'Adios Rosalia! Wij gaan even winkelen,' roep ik. 'Wacht, uno momento!' horen we haar roepen en dan komt ze uit de keuken lopen. 'Ik heb het aan je madre gevraagd of Amber nog mocht blijven slapen.' 'En?' vraag ik. 'Lo siento, madre vindt dat niet zo handig en jullie krijgen ook nog bezoek vanavond, dus er moet nog een hoop gebeuren,' zegt ze. 'Gracias voor het vragen, jammer dat ze niet mag blijven,' zeg ik een beetje teleurgesteld. 'Sorry Amber.' 'Maakt niet uit hoor, ik snap het wel,' zegt ze. We zeggen Rosalia gedag en lopen naar mijn auto. 'En nu gas op die lolly ik wil shoppen!!!' gilt Amber. We lachen en rijden weg.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey, hier weer een nieuw hoofdstuk. Het is niet heel goed, maar ik heb een beetje inspiratie nodig. Hoop dat jullie het wel een leuk hoofdstukje vonden en ik probeer het volgende hoofdstuk wat beter te maken.

Have a nice day XX Me

ps. Dont forget to vote or comment


Please stay...Where stories live. Discover now