KAPITEL 2

434 7 6
                                    

Mitt perspektiv

Nervöst drar jag upp dörren och kliver in i kontoret. Dagens outfit är försiktigt till piffad lite extra för jag vill verkligen göra ett bra första intryck.

-"hej d/n, redo för ditt viktiga möte? Embla och bröderna sitter redan och väntar på dig!" ler Julie åt mig där hon sitter bakom sitt skrivbord.

-"tack så mycket Julie, vi ses senare!" ler jag nervöst tillbaka.

Embla hade bett mig komma lite senare så skulle hon prata igenom lite grejer och förhandla innan jag kom. Även om det känns lite som om jag kommer sent.

Jag tar ett sista djupt och stadigt andetag innan jag öppnar dörren och kliver in. Jag rätar på mig och försöker se självsäker ut även om jag inombords darrar som ett löv.

Embla sitter bakom sitt skrivbort medan Anthony Russo och Joesph Russo sitter på andra sidan. De reser sig upp direkt när de ser mig för att hälsa. Artigt skakar jag hand med dem båda. Jag lägger märke till att jag är längre än de båda. De är stiligt men nautralt uppklädda.

-"hi D/n so nice to meet you!" ler Joe mot mig.

-"yeah we really look forward to work with you!" säger Anthony och nickar.

Jag rätar till min kjol lite innan jag sätter mig ner i den lediga stolen bredvid dem.

-"we are going to start filming in like 3 months." börjar Anthony när jag satt mig ner till rätta.

-"we have already told Embla all the importan stuff but we also need to discuss somethings with you!" fortsätter Joe med ett leende och kort blick mot Embla som ler och nickar medtyckande.

Mötet fortsätter och jag får veta massor av viktig information inför inspelningen av Avengers: Infinity War. Vi går igenom hur jag kommer dit, vad jag bör ha med mig, vad som förväntas av mig och massor annat.

Efter mötet avslutas och bröderna åkte därifrån direkt tillbaka till flygplatsen för att åka vidare omfamnar Embla mig och ler exalterat.

-"detta kommer bli sååååå bra!!" hon klappar återigen händerna av glädje och hela hon skiner.

-"jag hoppas verkligen det! det går bara inte att ta in, jag ska vara med i en marvel film lixom??!" säger jag och låtas vara förvånad.

Det får Embla att skratta och vi bara sitter kvar och pratar om allt möjligt innan Embla måste jobba vidare. Vi säger hejdå för tillfället och jag sätter mig i bilen för att åka hem. Under bilresan ringer jag upp Allison min bästa vän sedan barnbens för att berätta de goda nyheterna. Även om jag egentligen inte får berätta för någon än min familj högst räknar jag Allison till min familj. Efter några signaler går fram på högtalaren i bilen svarar hon äntligen.

-"he-" börjar hon.

-"ALLISON DU FATTAR INTE VAD SOM HÄNT." utbrister jag och klappar händerna glatt på rattern även om hon inte kan se mig.

-"oj herregud vad kan möjligtvist hänt? ny roll eller?" hon verkar så lugn och det gör mig ännu mer upphetsad.

-"JA JAG HAR JUST HAFT ETT MÖTE MED THE RUSSO BROTHERS! KAN DU FATTA DE ELLER?" ropar jag med en glad röst.

-"russo- OMG SKA DU VARA MED I DEN NYA MARVEL FILMEN?" utbrister hon och jag kan se framför mig hur hon hoppar upp och ner och rycker på axlarna som hon brukar göra när hon blir glad eller uppspelt. Det är ett väldigt karatistiskt drag för Allison.

-"Ja!! men du får inte säga ett knyst om detta till någon, förstått?" säger jag och försöker vara allvarlig på rösten samtidigt som jag vill skrika av lycka.

En vilsen själWhere stories live. Discover now