♦️13♦️

5.8K 344 4
                                    

Éjszaka nem aludtam jól, így reggel úgy döntöttem, nem megyek le reggelizni. Inkább megpróbáltam pihenni még egy kicsit, de ebből is az lett, hogy délig csak forgolódtam az ágyban. Akkor viszont erőt vettem magamon, és átmentem a szüleimhez, ahol beszélgettünk egy kicsit, majd együtt mentünk le ebédelni. Már a desszertet fogyasztottuk, amikor Erikről kérdeztek.
- Nincs vele semmi - mondtam elgondolkozva - igazából egy kicsit összevesztünk.
- Min vesztetek össze? - kérdezte anya meglepődve. A kérdésétől megijedtem egy kicsit, hiszen nem akartam, hogy tudja a valódi okát.
- Egy lányon - böktem ki végül elvörösödve, mire a szüleim mosolyogva összenéztek.
- Nem olyan nagy dolog ez - mondta anyu - teljesen általános dolog ilyen dolgokon veszekedni. Viszont nem éri meg, drágám. Egy barátot eldobni egy lányért. Béküljetek ki - ajánlotta mosolyogva, én pedig kínosan éreztem magam a hazugságom miatt.
- Nincs már sok napunk itt - szólalt meg apu is - erre a kis időre felejtsétek el azt a lányt, aztán már nem biztos, hogy találkoztok többet - mondta, erre pedig összeszorult a gyomrom. Lehet, hogy tényleg nem találkozom többet Erikkel.
- Oké, majd meggondolom - mondtam, majd letettem a villám - köszi a tanácsokat - mosolyogtam.
Befejeztük az evést, majd hárman elmentünk pingpongozni egy kicsit. Jó érzés volt velük tölteni egy kis időt, ha már együtt vagyunk itt. Miután felmentem a szobámba, lementem az edzőterembe, hogy fussak. Régóta nem futottam már, de most úgy gondoltam, jót tenne. Szeretek futni, mert a testemnek jól esik, és közben az agyam is kikapcsol egy időre. Pont erre volt szükségem.
***
Fáradtan és izzadtan léptem be a szobámba. Kétszer húsz percet futottam, és rendesen el is fáradtam. Csak egy zuhanyra és az ágyamra vágytam. El is kezdtem volna öltözni, viszont nem telt el pár perc, és kopogtattak az ajtómon. Félve nyitottam ki, mert volt egy olyan érzésem, hogy Erik lesz az. A sejtésem beigazolódott, tényleg ő állt az ajtóban, a kezében pedig egy szójátékot tartott.
- Bejöhetek? - kérdezte félénken, mire bólintottam, és beengedtem. - Nem akarok zavarni - kezdte - de úgy gondoltam, egy próbát megér. Semmiféle hátsó szándékkal nem jöttem, tényleg. Nem szeretnék se kínos dolgokról beszélni, se rákényszeríteni valamire. Egyébként azért bocsánatot is szeretnék kérni, hogy részegen rád kényszerítettem azt a csókot - mondta a földet nézve. Meg akartam neki mondani, hogy egyáltalán nem ő kényszerítette rám a csókot, hanem én is akartam, de ehelyett csak bólintottam egyet, ő pedig megköszörülte a torkát - szóval csak azért jöttem, hogy haverként eltöltsek veled egy kis időt. Tényleg csak haverként - mosolygott rám, várva a válaszomat. A szüleimmel való beszélgetésre gondoltam, legfőképpen arra, amit apu mondott. Lehet, hogy többet már nem is fogok találkozni Erikkel. Visszamosolyogtam.
- Rendben - bólintottam újra - de előtte még lefürödnék, mert sajnos a futás izzadsággal jár - mondtam viccesen.
- Oké, megvárlak - válaszolta, és hanyatt vágta magát az ágyamon keresztbe téve a lábait és a kezét. Akaratlanul is átfutott a fejemen, hogy mennyire jól néz ki. Francba. Magamban sóhajtva bementem a fürdőbe, és vettem egy hosszú fürdőt. Segített regenerálódni, és már nem is voltam olyan fáradt, mint futás után. Tulajdonképpen örültem, hogy ő kezdeményezte azt, hogy újra együtt lógjunk, és örültem, hogy itt van és van társaságom. Kiszálltam a zuhany alól, majd öltöztem volna fel, de észrevettem, hogy nem hoztam magammal ruhát. Gondolatban felpofoztam magam, majd annak ellenére, hogy egyaltalán nem volt ínyemre egy törölközővel a derekamon Erik elé állni, kinyitottam a fürdő ajtaját, és kiléptem a szobába. Ugyanúgy feküdt, ahogy hagytam.
- Öhm, csak pár ruháért jöttem vissza, elfelejtettem magammal vinni - magyarázkodtam totál zavarban.
- Csak nyugodtan - mondta szórakozott hangon Erik, és annak ellenére, hogy teljesen lazának mutatkozott, láttam, hogy a szeme végigszaladt rajtam. Erre még jobban zavarba jöttem, és gyorsan megkerestem a ruháimat, visszamentem a fürdőbe, és felöltöztem. Egy kis vizet fröcsköltem az arcomra, hogy újra normálisan viselkedjek. Ezek után egyébként alig volt kínos pillanat, miután elkezdtünk játszani a játékkal rendbe jött minden és nagyon jól éreztem magam. Nem volt bennem rossz érzés, mint pár napja, és ennek nagyon örültem.
- Most tuti csaltál - mondta, miután a harmadik játékot is én nyertem. Én csak vigyorogtam.
- Ebben a játékban nem lehet csalni - mondtam - ez szójáték.
- Hát pedig te valahogyan biztos csaltál, mert lehetetlen, hogy hármat egymás után veszítsek - duzzogott. Én csak nevettem rajta, mert nagyon vicces látványt nyújtott karba tett kézzel, morcosan.
- Na, jó - sóhajtott egy idő után - beismerem, nem vagyok túl jó ebben a játékban. Csak azért ezt hoztam, mert az összes többit nem ismertem, ami a recepción volt - vigyorgott - Csináljunk valami mást.
- Hm - gondolkodtam el - játsszunk olyat, hogy mondok három állítást magamról, amiből az egyik hazugság. Ki kell találnod, hogy melyik az, aztán te is mondhatsz hármat.
- Oké - egyezett bele - kezdheted.
Körülbelül egy óráig játszottuk ezt, és ezalatt többek között megtudtam róla, hogy van egy kutyája, a kedvenc színe a zöld, eddig ötször hányt piától, és egyszer fogadásból megevett egy bokorban talált rágót. A végén már csak hülyeségeket találtunk ki, és mindketten eléggé elfáradtunk. Mikor egyszer kimentem wc-re, már arra jöttem vissza, hogy Erik elaludt az ágyon keresztbe. A homlokomat vakarva gondolkoztam azon, hogy mi legyen. Végül úgy döntöttem, hogy túl aranyosan alszik ahhoz, hogy felkeltsem, úgyhogy megpróbáltam óvatosan elfordítani a testét, hogy én is elférjek mellette. Nehéz volt, mivel nem akartam felébreszteni, és semmi olyan helyen nem akartam hozzáérni, ami esetleg izgalomba hoz. Viszont nagyjából bárhol értem hozzá, mindenhogy felizgatott egy bizonyos mértékig, így mire sikerült normális pózba elhelyeznem, muszáj volt újra kimennem a mosdóba, és hideg vizet fröcskölnöm az arcomba. A tükörbe nézve azon kezdtem gondolkozni, hogy máshogy éreztem magam így, hogy tudtam, a fiúk tetszenek. Fura érzés. És azt hiszem, máshogy is tekintettem magamra, és máshogy is néztem ki. Legalábbis én úgy láttam. De nem éreztem ezt egyértelműen rossznak, ami már haladás volt részemről. Viszont jónak sem, ami pedig zavart. Inkább ilyen köztesnek mondanám, és ezzel meg kellett elégednem. Sóhajtva visszamentem a szobába, és óvatosan befeküdtem Erik mellé. Jó érzés volt mellette feküdni, még ha egy ideig nem is tudtam miatta és a gondolataim miatt elaludni. De végül sikerült, és azt hiszem, kezdtem kissé könnyebben kezelni a dolgokat... és ennek nagyon örültem.

Destination - Wellnesshotel (Boyxboy) 🏳️‍🌈 ~ BefejezettWhere stories live. Discover now