❤9❤

6.7K 409 13
                                    

- Márk - mosolygott, és hirtelen végigrebbent rajtam a tekintete, mire én is végignéztem magamon. Hoppá, elfelejtettem, hogy egy szál boxer van csak rajtam.
- Felveszek valamit - mondtam elvörösödve - egy pillanat.
- Miattam ne zavartasd magad - dőlt az ajtó keretének, engem pedig megcsapott egy kis piaszag. Basszus, vajon mennyit ihatott? Szuper...
- Gyere be - mondtam neki, majd sóhajtva a bőröndömhöz mentem, és kivettem egy fekete pólót. Viszont ahogy vettem volna fel, Erik kikapta a kezemből.
- Mondom, hogy miattam ne zavartasd magad - vigyorgott kábán, és láthatóan megbámult, én pedig zavarban összekulcsoltam magamon a kezem.
- Kérlek Erik, hogy add ide azt a pólót - kértem határozottan. Egyszer azt olvastam valahol, hogy ha a részegekhez határozottan szólunk, akkor beválik.
- Nem-nem. Mostmár az enyém - vigyorgott továbbra is idiótán, majd a pólómat maga alá gyűrve levetődött az ágyra. Szóval ez mégsem válik be. Sóhajtva elővettem egy másikat, és felvettem azt. Erik csak durcásan nézett rám.
- Miért jöttél? - kérdeztem leülve mellé az ágyra.
- Hogy ne legyél egyedül. Meg hogy én se - mondta vidáman. Én is elmosolyodtam. Igazából egész aranyosan feküdt itt az ágyamban.
- De Erik, én azért jöttem fel, hogy egyedül legyek - mondtam. Pontosabban hogy ne vele legyek, de ezt nem fogom megmondani neki.
- Akkor most elküldesz? - nézett rám szomorúan. Megráztam a fejem. Igazából most, hogy túl voltam a fél órás fürdőn, egészen lenyugodtam. Lent a bárban sokkal rosszabbul éreztem magam a közelségében. A hasamban még mindig érzem a fura dolgot, de elviselhető.
- Jól van. Mit akarsz csinálni? - kérdeztem, és lefeküdtem mellé. Mivel nem szólalt meg, ránéztem. Ő is engem nézett, majd megrázta a fejét.
- Nem mondom meg - vigyorgott.
- Oké - nevettem - akkor csak feküdjünk.
- Ez unalmas - mondta pár perc múlva hisztis hangon. Felsóhajtottam. Vajon én is ennyire idegesítő vagyok részegen?
- Mondd akkor, hogy mit akarsz csinálni.
- Fürödni. A tóban - mondta, majd felült, de meg is szédült, úgyhogy visszafeküdt.
- Hát azt egyedül fogsz, mert én ma már biztos nem megyek ki a szobámból - nevettem.
- Kérleek - nyávogott nevetségesen, én meg csak a fejemet ráztam röhögve. Ekkor a kezét az arcomra tette, és belém fagyott a nevetés.
- Akkor csókolj meg - suttogta. Pár másodpercig mozdulatlanul vártuk mindketten, hogy mi fog történni. Levegőt is elfelejtettem venni, ahogy az ajkamat bámulta. Kissé felforrósodott a testem a gondolatra. Egyszerre olyan vonzónak tűnt az ötlet, de egy másodperc múlva már a leghalványabb gondolatot is kiűztem a fejemből, ami ezzel kapcsolatos.
- Erik... ez nem jó ötlet. Én nem... - kezdtem, de félbehagytam a mondatot, amikor a fél karjára ereszkedett, és elkezdett közelebb hajolni. Kényszerítettem magam, hogy gondolkodjak tisztán, és a tenyeremet a mellkasának támasztottam, hogy megállítsam.
- Kérlek - suttogtam - ne.
- Hiszen látom rajtad, hogy te is akarod... - mondta, és a tekintetében lévő izzó vágytól megborzongtam. Összeszorítottam a szemem, hogy mély levegőt vegyek. Nem fog még egyszer megtörténni. A hüvelykujjával elkezdett köröket rajzolni az arcomra, mire reszketve kifújtam a levegőt. Nagyon jól esett az érintése.
- Olyan gyönyörű arcod van, Márk - mondta, és hallottam a hangján, hogy mosolyog - és ezt nem csak a részegség miatt mondom. Nagyon tetszik a szemed - simított végig puhán a lecsukott szemhéjamon - és az orrod... és az állad - sorolta, és sorra végigsimított ezeken a helyeken, én meg csak hagytam, mint aki nem tud megmozdulni, és minden érintését imádtam - és a szád. Az nagyon, de nagyon - mikor ezt mondta, muszáj volt kinyitnom a szemem, és ahogy a szemembe nézve simított végig a számon is, megtörte az akaraterőmet. Basszameg, én is rohadtul akartam ezt a csókot... A kezemet, ami eddig a mellkasán pihent, a tarkójára csúsztattam, és erősen magamhoz húztam. A kezét, ami eddig az arcomon volt, a fejem másik oldalára támasztotta, így teljesen felém került. Ahogy összeért az ajkunk, Erik felnyögött, mire muszáj volt nekem is felsóhajtanom. Mennyei volt ez a csók. Sőt több, mint mennyei... ennél jobb csókban még nem volt részem. A kezem ösztönösen átkarolta a testét, és magamra húztam. Így, hogy teljesen összesimultunk és megéreztem a merevedését, kicsit megijedtem. De ez az a jó fajta ijedtség volt, amikor félsz, de többet akarsz a félelemből. Az én vonzalmam is egyre jobban kezdett felébredni, sóhajtva végigsimítottam a hátán. Jó volt érezni, milyen erős és izmos volt, és szerintem neki is tetszett, mert az egyik kezét oldalt a derekamra helyezte, és finoman megszorította. Majd a kezét becsúsztatta a pólóm alá, és végigsimított az oldalamon, a hasamon, majd a mellkasomon, ezzel felcsúsztatva a pólómat. Libabőrös lettem az érintésétől, eszméletlenül kívántam. A nyakamat kezdte el csókolgatni, a kezét pedig lassan egyre lejjebb csúsztatta, én pedig csak sóhajtozni tudtam. Mikor leért a keze odáig, és meg is érintett a boxeren keresztül, kis hullám ment végig rajtam, és egy nagyon picit nyögtem hozzá. A nyakamon éreztem, ahogy elmosolyodik. Simogatni kezdett, én pedig egyre többet és többet akartam, és el is kezdte piszkálni a boxerem szegélyét, de egyszer csak abbahagyta, és minden előzetes nélkül legördült rólam. Mindketten becsukott szemmel próbáltuk összeszedni magunkat pár percig.
- Ha nem haragszol, józanul szeretném átélni, hogy megérintelek - sóhajtott, mire zavaromban muszáj volt elröhögnöm magamat.
- Te jó ég - motyogtam, majd felpattantam, és kimentem a mosdóba. Volt egy kis problémám odalent, amit rendbe is tettem, majd egy kis vizet fröcsköltem az arcomra. Nem tudtam felfogni, mi történt. A rohadt életbe...

Destination - Wellnesshotel (Boyxboy) 🏳️‍🌈 ~ BefejezettWhere stories live. Discover now