📌2📌

7.6K 436 31
                                    

Svédasztalos ebédünk volt, és így muszáj volt mindent végigkóstolnom... úgyhogy most teli vagyok. De legalább nagyon jó kajákat főztek, megérte. Ebéd után pihentem egyet, majd indultam a szaunás részlegbe. Egy nagy kör alakú helyiség volt egy csomó napággyal és oldalt szaunaajtókkal. Középre egy merülőmedencét és egy gőzkabint építettek, meg pár öltözőt és zuhanyzót. A felöntésre nem lehetett fürdőruhában menni, ezért egy erre kijelölt polcról levettem egy szaunás lepedőt, amikor valaki megérintette a vállamat.
-    Szia - hallottam Erik hangját - mi a helyzet?
-    Helló - köszöntem felé fordulva, majd a kezébe adtam egy lepedőt - nincsen semmi.
-    Köszi - vette át, majd elindultunk az öltözőkhöz. A jobb oldaliba mentem be, majd gyorsan levettem a fürdőgatyámat, és a derekamra tekertem a lepedőt. Mikor kimentem, Erik már az egyik napozóágyon feküdt, és onnan nézett rám. Kicsit feszengtem, bár nem tudom, miért, semmi okom nem volt rá. Leültem mellé.
-    Mit néztetek? - kérdeztem érdeklődve.
-    Mármint? - fordult felém.
-    A nővéreddel. Milyen filmet?
-    Jaa - esett le neki - az Elrabolvát. Láttad már?
-    Tényleg? - ültem fel izgatottan - Az egyik kedvenc filmem. Neked hogy tetszett?
-    Jó volt - mosolygott.
-    Ennyi? - kérdeztem csalódottam. Valószínűleg nagyon látszott rajtam, hogy hosszabb válaszra számítottam, mert elnevette magát, és belekezdett.
-    Az elején volt pár dolog, ami nagyon idegesített. Például a főszereplő csaj... de aztán túltettem magam rajta, és egész élvezetes volt - nevette el magát - alapjáraton nem szeretem annyira az akciófilmeket, de ez bejött.
-    Örülök neki - vigyorogtam. Ezután még beszéltünk pár szót, majd jött a szaunamester, hogy be lehet menni. Egész sok ember jött, Erikkel már csak egy alsó helyre tudtunk ülni.
-    Mindenkit köszöntök, Szabó Máté vagyok, én fogom önöknek tartani a felöntést. Először egy levendulás illatot öntök fel, és behozok mindenkinek egy kis sót, amit a bőrre kell kenni. Vigyázzanak, mert szembe nem mehet. Azután tartunk egy rövid szünetet, majd teafű illatot hozok és mézet. Remélem, élvezni fogják. - mondta a szaunamester, majd könnyű zenét rakott be, és elkezdte. Nagyon élveztem, főleg a második részt. Isteni illata volt a teafűnek, a mézet pedig nagyon jó érzés volt a bőrömre kenni.
-    Kicsit kensz a hátamra? - kérdezte tőlem Erik, mire vettem a táljából, és szétkentem a hátán a mézet. Kevésbé izzadt, mint én, valószínűleg azért, mert nem sokszor szaunázik, és a teste nincs hozzászokva a szaunás izzadáshoz. - Bekenjem én is a tiédet? - ajánlotta fel, én pedig nem utasítottam vissza. Inkább masszírozott, mint kent, de nagyon jól esett. Erős keze volt.
Mire vége lett, már mindketten örültünk neki, hogy kiszabadultunk. A zuhanyzók felé vettük az irányt, két egymással szembenibe mentünk be. Befordulva ledobtam magamról a lepedőt, és élveztem, ahogy a hideg víz végigfolyik a testemen. Mikor végeztem és indultam ki, észrevettem, hogy Erik elkapja a fejét. Vajon megbámult hátulról? Kicsit égett a fejem a gondolatra. Vállat vontam, és többet nem foglalkozva vele kimentem lepihenni egy napágyra.

Destination - Wellnesshotel (Boyxboy) 🏳️‍🌈 ~ BefejezettWhere stories live. Discover now