❌12❌

6.3K 346 26
                                    

Egész nap csak lézengtem, nem igazán volt kedvem semmihez. Aztán este úgy döntöttem, véget vetek ennek és próbára teszem magam. Felszedek egy csajt, és majd meglátom, mi lesz. Ha sikerül, amit szeretnék, akkor a csajhoz sokkal jobban fogok vonzódni, mint Erikhez. Remélem, hogy így lesz... a legjobb parfümömet fújtam magamra, és egy fehér inget vettem fel, csak a biztonság kedvéért. Így ezerszer könnyebb egy lányt elcsábítani, mint átlagosan kinézve.
Vacsora után leültem egy bárszékre, és rendeltem egy sört. Addig iszogattam, amíg nem ült le tőlem nem messze egy lány egyedül. Odamentem hozzá, és mosolyogva leültem mellé.
- Szia, egyedül vagy? - kérdeztem kedvesen.
- Igen, eddig a barátnőmmel voltam, de most lépett le egy sráccal - mondta bosszankodva - engem meg itt hagyott.
- Tényleg? - nevettem, mire ő bólogatott - sajnálom. Én is egyedül vagyok, szóval mit szólnál, ha felajánlanám a társaságomat? - húztam fel a szemöldököm csábosan.
- Elfogadnám - kuncogott a lány - Noémi vagyok, téged hogy hívnak?
- Szép neved van - mosolyogtam rá melegen - én Márk vagyok. Van barátod? - tettem fel a kérdést óvatosan.
- Nincs - mondta mélyen elpirulva. Valószínűleg meglepődött attól, hogy rögtön a közepébe vágtam - és remélem, neked sincs barátnőd - mondta.
- Nincs - vigyorogtam - szuper hír, ugye?
- Nekem mindenképpen - válaszolt merész pillantással. Ekkor valaki a nevemen szólított a hátam mögül. Zita volt az, Erik nővére. Lassan hátra fordultam, és ránéztem.
- Mi a helyzet? - kérdeztem lazán, pedig belülről feszült lettem. Mélyen bűntudatom lett, hogy meglátott egy lánnyal, pedig ő érezte, hogy mi van köztünk Erikkel. Próbáltam elnyomni ezt az érzést, hiszen nincs semmi kötöttségem Erik iránt.
- Lejöttem inni valamit - válaszolta. Az arckifejezése egy kis szomorúságot tükrözött - veled mizu?
- Én is azért jöttem - válaszoltam kínosan, majd Noémire néztem, aki a kelleténél közelebb ült hozzám, és nem érzékelt semmit a kínos helyzetből, csak mosolyogva nézett Zitára.
- Noémi vagyok - mutatkozott be.
- Én pedig Zita - válaszolta - de srácok, szerintem én most felmegyek, hagylak titeket - mosolygott. Felállt, és amikor elment mellettem, a kezét a vállamra téve rám nézett. A pillantásában benne volt minden. Hogy szerinte nem kellene ezt csinálnom, de nem tehet semmit ellene, mert a saját döntésem, hogy mit és miért csinálok. Kicsit mintha csalódottság is lett volna a nézésében.
- Majd találkozunk - mondta, én pedig bólintottam. Visszafordultam Noémi felé. Eldöntöttem, hogy elegem van mindenből. Nem tudom, ki vagyok, és csak úgy deríthetem ki, ha összejövök ezzel a lánnyal.
- Azt hiszem, ihatnánk valamit - mondtam, és ezzel elkezdődött a dolog. Innentől kezdve nem kellett sokat győzködnöm, 20 perc múlva már a szobámban voltunk. Ahogy becsuktam magam mögött az ajtót, rögtön megragadtam a tarkójánál, és hevesen megcsókoltam. Mentol és pia íze volt, ahogy elkezdtem ízlelgetni. Jól csókolt a lány, és én is igyekeztem mindent beleadni. De basszus, nem fogok hazudni, meg sem közelítette Erik csókját. Ezért dühös voltam Erikre, pedig tudom, hogy nem ő tehetett róla. Magamra is dühös voltam. Lassan elszakadtam a lánytól.
- Ne haragudj, nekem ez nem megy - mondtam bocsánatkérőn.
- Mi a baj? - kérdezte Noémi meglepetten és kipirulva.
- Azt hiszem, más tetszik - válaszoltam, és szégyelltem magam, amiért kihasználtam őt.
- Ó, értem - mondta csüggedten. Nem tűnt dühösnek, és ennek nagyon örültem.
- Sajnálom - néztem a szemébe. Ő csak vállat vont.
- Semmi gond, akkor azt hiszem, én megyek is - mondta, majd elhagyta a szobámat. Az ajtónak dőlve lerogytam a földre. Nem hittem el, hogy ez történik. A hasam görcsben állt, ahogy arra gondoltam, hogy nem álltathatom magam tovább. Azt hiszem, meleg vagyok.

Destination - Wellnesshotel (Boyxboy) 🏳️‍🌈 ~ BefejezettWhere stories live. Discover now