Část. 11 - Dinosaurus křížený se slepicí.

237 20 1
                                    

Ráno mě vzbudilo narážení kapek do oken. Otráveně jsem rozlepila oči a podívala se na mobil, přičemž se mi na obličeji objevila zvláštní grimasa způsobená světlem displeje.

Protřela jsem si oči a praštila sebou zpátky do peřin. Je teprve osm ráno. Vstala jsem a podívala se, co se vlastně děje venku. Odhrnula jsem závěs a všimla si obrovského lijáku venku. Ulice byla plná vody smíšené ze sněhem, takže vnikla krásná břečka, kterou nesnáším.

Než jsem stihla zatáhnout zpátky závěs, všimla jsem si muže u brány s fotoaparátem, který mířil přímo na mě.

"Do háje" zaklela jsem a rychle zatáhla závěs. Podívala jsem se na sebe. Měla jsem jen staré triko a kalhotky. Pokud to byl novinář a dostane se tahle fotka do novin...

Začala jsem panikařit. 'Takto mě nikdo vidět nesmí!' nadávala jsem si v duchu. 

Vyletěla jsem z pokoje a bez zaklepání vletěla přímo do pokoje Niallera.

"Ire!" zvedla jsem hlas a snažila jsem ho probudit. Jediná odezva, která se mi ozvala bylo tiché zamručení.

"Niallere!" zvýšila jsem hlas a stáhla z něj přikrývku, což se nejevil jako nejlepší nápad, ale potřebovala jsem ho vzbudit. Naskytl se mi pohled na jeho tělo, pouze v boxerkách.

"Bože, co chceš?" řekl nepříjemně a přikrývku si dal zpátky. 

"Vyfotil mě nějaký chlápek  jen v kalhotkách a starém triku, neupravenou, nesmí se to dostat do novin" vysvětlovala jsem mu. Neohrabaně si sedl a nechápavě se na mě podíval.

"Nešil proboha, kolik takových fotek mám na internetu já a žiju" protočil očima. Prohrábla jsem si vlasy a sedla si za ním.

"Ale já jsem holka" odporovala jsem.

"No a co, pojď spát prosimtě" rukou mě stáhl k sobě pod peřinu. Tiše jsem si povzdechla a uvelebila jsem se vedle něj. Nikdy nebuďte Ira ráno, bude na vás nepříjemný. Měla bych si to zapsat do deníku.. Který ovšem nemám.

Vzbudila jsem se až v jedenáct ráno v Niallově náručí. Pomalu jsem se vyvlekla, abych ho nevzbudila. Sešla jsem do kuchyně, kde u vařiče už postával Harry s Liamem a řešili nějakou debatu. 

"Dobré" pozdravila jsem je a zasedla ke stolu v kuchyni. 

"Dobré ráno" odpověděli oba dva s úsměvem na tváři dále se zabývali svou debatou. Došla jsem k ledničce a vytáhla si chleba. Dala jsem na něj kolečko salámu a sýru a posadila se do obýváku.

"Čaj nebo kafé" ozvalo se od linky

"Čaj, děkuju" poděkovala jsem a dál se zaposlouchala do jejich debaty. Podle toho, co jsem zaslechla jsem pochopila, že jim chybí nějaká podstatná část kapely, ale pořád jsem nechápala, o čem je řeč. Harry mi donesl čaj a posadil se vedle mě.

Zapnuli jsme televizi a dívali se na nějaký pořad o vaření. Připadá mi, jako by v té televizi ani nic jiného nedávali než žrádlo.

O půl hodiny později se milostivě rozhodl dokráčet i zbytek kluků. Bylo vidět, že zrovna vstali. Zayn měl vlasy jako rozcuchané jako vrabčí hnízdo a zbytek jak by smet. Jediné, komu to slušelo byl Niall. Vydal tak víc roztomileji než obvykle.

Posadili se k nám na sedačku a tupě zírali do zdi. 

"Takže, plán dnešního dne je" řekl Liam a napil se kávy.

"Ve dvě máme být v aréně a máme tady takovou malou nepříjemnost." všechny pohledy se ocitli na něm.

"Dnes nám ráno volal Jon, že má angínu a bude se z toho nejmíň dva týdny léčit" oznámil Harry

Far Away (FF One Direction ft. 5SOS) POZASTAVENO Where stories live. Discover now