Úvodní slovo autorky.

708 35 0
                                    

Příběh o obyčejné, mladé dívce, která dostala nabídku na neobyčejný život po boku celosvětově známé skupiny. Na vlastní pěst si vyzkouší, co sláva obnáší a jaké jsou její nástrahy.

Úvodem bych ráda řekla, že povídka bude obsahovat místy sprosté slova a sex a proto není vhodná pro mladistvé. I když, moc dobře víme, že tohle budou číst i mladší třinácti let, takže je naprosto zbytečné psát 13+.

Tahle fan fiction není psaná jako normální příběh, tudíž v ní nebude klasicky úvod, zápletka, děj, rozuzlení a závěr. Spíše jde o příběh, ve kterém je znázorněn život hlavní postavy, její život před a její život potom, co se stala slavnou, její milostný život a další.

Nechala jsem se mírně inspirovat dokumentem This is us, abych si trochu lépe představila dění v zákulisí.

Závěrem bych chtěla říci, že tento příběh asi nebude vyhovovat asi úplně všem, ale budu ráda za všechny votes a čtenáře, kteří zanechají komentář, jak už s kritikou, tak i pozitivními názory a obětují chvíli času této "povídce" :)

Trialer najdete na boku v médiích.

Děkuji,

Katy xx :)

PS: povídka je rozepsaná u mě v počáku, má zatím nějakých dvacet tisíc slov, takže ji budu postupně přidávat, pokud teda bude nějaký zájem :D

Far Away (FF One Direction ft. 5SOS) POZASTAVENO Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ