Část 20. - Oops, ono se to stalo znova.

295 26 10
                                    

Nakonec jsem se rozhodla pro neřešení této situace. Pokud se sám Niall nepřizná, nepřiznám to ani já. Za pár dní si pro jistotu zajdu na kontrolu, aby se těhotenství vyvrátilo a tím to hasne. Nebudu ničit náš vztah. A to hlavně proto, protože by to mohlo ohrozit moji práci a já se opět objevila v malém městě bez jakékoli zábavy a peněz. 

„Prostě mu to říkat nechci.“ odsekla jsem Zaynovi.

„Ale měla bys.“ řekl stejně nepříjemně.

„Ale on udělal sakra tu samou chybu! A za plného vědomí!“ křikla jsem a dlaněmi si podepřela bradu. 

„A proto budeš ta rozumnější a řekneš mu to první“ řekl s klidem Zayn.

Seděli jsme naproti sobě v jednom z mexických hotelů. Zayn se mi dívat přímo do očí a hodinu mě přemlouval, abych o mém omylu řekla Niallovi. Který ovšem taky skrývá tajemství a nehodlá se pochlubit. Prostě jsme oba stejně tvrdohlaví.

„Kdo udělal chybu?“ ozval se zvědavý hlas Nialla ode dveří. Leknutím jsem skoro spadla ze židle. Moje ruce se začaly třepat nervozitou. 

„Bavíme se o tom koncertu, to neřeš“ mávnul rukou Zayn a začal mluvit o nějakém koncertu, jako by se nic nedělo. Moje oči těkaly nervózně se Zayna na stěnu za ním a já se snažila ignorovat Nialla za náma.  Přikyvovala jsem Zaynovi, i když nemám ponětí, o čem mluvit. Moje tělo se začalo nehorázně potit. Jen ta představa, že by se to Niall dozvěděl mi dělala špatně od žaludku. 

Po pěti minutách Niall vyšel z pokoje a já si oddechla. Svezla jsem se po židličce a snažila se uklidnit. 

„Hele si v pohodě?“ zasmál se Zayn

„Já.. Proboha. Děkuju, musím na vzduch“ stoupla jsem si a šla na balkón pokoje, což se ukázalo jako špatný nápad, protože se dav lidí před hotelem rozhodl si vypištět hlasivky. 

„Oops“ zavřela jsem dveře od balkonu.

„Pojď ven, tam přes plot neuvidí“

 „Skoro mi přihodil zástavu srdce“ přiložila jsem ruku na levou část hrudníku a snažila se zhluboka dýchat. Zayn mi nabídnul cigaretu a já ji přijala. Nic vás neuklidní více. 

„To jsem si všimnul“ zasmál se Zayn. „Dneska večer vyrážíme do klubu. Mexického klubu. A já na tebe dám osobně pozor i s Louim.“ 

„Nejsem malé dítě“ založila jsem ruku v bok a znova si potáhla.

„Ale skoro si ho mohla mít“ zakroutil hlavou a típnul cigaretu. Napodobila jsem ho.

Těsně před desátou jsem se potkala před hotelem s kluky. Naše auto nás odvezlo až k baru, kde jsme vystoupili. Schválně jsme vybrali jeden z málo známých podniků, aby jsme za zadkem neměli novináře a miliony mladých dívek. 

Vešli jsme dovnitř, kde to pořádně žilo. Vzduch byl zakouřený dýmem z cigaret, ale i trávy. Tady to jelo ve velkém. Muži většinou seděli na baru a ženy se svíjeli v tanečním rytmu na parketu. Na pódiu dokonce byly i striptérky. 

„Wooouu“ rozhlížela jsem se dokola.

„Tak tohle je divočina“ zasmál se Zayn 

„Tak co to bude?“ zeptal se nás chlápek, který nás doprovázel už od vchodu. Nechápavě jsme se na něj podívali.

„Mám alkohol, drogy, tam pár dívek, našel by se i nějaký muž tady pro slečnu“ usmál se na mě. Byl snědší pleti jako všichni tady a jeho úsměv ukazoval perfektní bílé zuby.

Far Away (FF One Direction ft. 5SOS) POZASTAVENO Where stories live. Discover now