Část 7. - A víš, co se říká o kudrnáčích?

330 20 1
                                    

Dny probíhaly v klidu a míru. Niall na druhý den odjel do Irska a celý den jsem trávila čtením si docela vtipných článků bulváru o mě. Zayn měl pravdu, už jsem byla jeho i Niallova přítelkyně. No není nad bulvár. Taky jsem shlédla pár filmů nebo šla jen na zahradu se projít. Když se kluci vrátili, donesli mi ještě opožděně pár dárků, z čehož jsem se necítila moc dobře, protože já pro ně nic neměla. Bylo to docela dost trapné. Ale podle slov Liama si tím nemusím dělat hlavu. Harry je na mě stále trochu nepříjemný, opravdu nevím, o co mu jde. Dnes jeden silvestru a já se s kluky chytám na jejich párty pořádanou v nedalekém klubu. Podle jejich slov jsem poznala, že tam bude docela dost známých lidí, což mi nedělá vůbec dobře. Žaludek se mi stahuje už od rána a mám z toho docela trému. Nikdy jsem ve vybrané společnosti nebyla, nemám ponětí, jak se chovat.

"Za hodinku se odjíždí!" zaječel Zayn přes celý barák a moje břiho se opět stáhlo. Nesnáším ten pocit. Rychle jsem ze skříně vytáhla jediné černé šaty, které mi sahaly do půlky stehen a hodila je na sebe. K tomu jsem jsem si vzala obyčejné lodičky na podpatku, náušnice, náramky. Nejsem žádná módní ikona a neumím ladit barvy ani celkový outfit. A proto mám skoro všechno černé.

Vlasy jsem si spletla do prapodivných copů, ale stále to bylo lepší než Niallovo dílo. Červený proužek jsem nechala ladem, aby to trochu oživil. Přece jen, černé vlasy a černí  oblečení k tomu je nuda. Makeupem jsem zakryla nedostatky na tváři a zvýraznila si rty a řasy. To stačí.

Naposledy jsem se podívala do zrcadla a hodila si přes rameno kabelku, když v tom se otevřely dveře, ve kterých stál Harry.

"A hele, ono to dokáže být i pěkné a sexy" opřel se o futra a skenoval mě. Na jeho narážku jsem nereagovala a skenovala na oplátku ho.

"Hele, ty taky nejsi k zahození" přišla jsem k němu a bavila se uvnitř jeho výrazem. Očividně to nečekal. Postavila jsem se přímo před něj a dívala jsem se mu do očí. Prolhané zelené oči. Ale kurevsky pěkné, záhadné a sexy. S kombinací jeho postavy se silnými rameny a rukami a neposlušnými vlasy. Docela neodolatelné. Stoupla jsem si na špičky, abych se vyrovnala jeho výšce a ruce mu obmotala kolem krku objema rukama. Jeho výraz byl zmatený. Uvnitř jsem se smála na celé kolo. Ještě o kousek jsem natiskla můj pas na něho. V jeho očích byl neidentifikovatelný mírně nadržený výraz. Musela jsem se nahlas zasmát. Jednu ruku jsem sundala z jeho krku a přátelsky jsem ho držela jednou rukou kolem krku.

"Tak pojď ty nadrženče" zasmála jsem se a vedla ho do obýváku, kde čekali kluci. Někteří vsadili na obyčejné jeansy, někteří na více elegantní styl, například Harry. Na sobě měl černé vyšší boty, uplé rifle, bílé tričko a přes sebe šedé sako. Zatímco Niall šel v normálních riflích, triku a obyčejné kostkované košili, omotané kolem pasu. A Kluci na tom byli podobně.

"Jsem nervózní" pošeptala jsem Niallovi cestou v autě. Seděla jsem jako obvykle mezi ním a Stylesem. Zayn byl vepředu a Loui s Liamem vzadu.

"Ale jdi prosimtě.  Je to obyčejná párty" přejel mi rukou po noze. Tak teď budu mít už i husinu, jako by nestačil svíravý pocit žaludku.

"Jo, obyčejná. S pár docela významnými lidmi, co?" svěsila jsem hlavu a snažila se uklidnit.

"Jsou to normální lidi, jako my a ty, takže se k nim prostě chovej jako k nám" usmál se Niall a pokusil se mě v malém prostoru  auta obejmout. Zasmála jsem se a dál upírala pohled na silnici a snažila se uklidnit.

Auto zastavilo ve středu Londýna u baru The Groucho. Nemám ponětí, co to tady je zač, ale vypadá to docela dobře. Niall vysedne z auta a pomůže mi ven. Automaticky příjmu jeho rámě a zaháknu se.  Samozřejmě, paparazzi nesmí chybět. Blesky fotoaparátů blikají a já skoro nic nevidím. Ještě, že mě Niall vede. Ted už chápu, proč  si Louis vzal v zimě brýle.

Far Away (FF One Direction ft. 5SOS) POZASTAVENO Kde žijí příběhy. Začni objevovat