Část. 4 - Znám tě druhý den a už mi lezeš na nervy.

275 24 1
                                    

Ráno mě vzbudil dupot nohou o zem a rána. Těžce jsem otevřela oči a podívala jsem se na druhou stranu postele, kde už seděl opřený Loui a smál se.

"Harry běžel za toaletní mísou" vysvětlil bez toho, abych cokoliv řekla.

"Ale měla si vidět tu jeho držku, zakopl o roh postele, mám pocit, že kromě zelené nezdravé barvy obličeje bude mít i amputovaný malíček" směje se Loui.

"Jak se spinkalo?" zeptám se ho a převalím se, abych na něho dobře viděla.

"Kdyby se po mě neplazil celou noc Harry, bylo by líp" protočil očima "Nechápu, proč si nevybral tebe" dodal

"No, to by tak chybělo" zahrabala jsem se víc do peřiny a vzala mobil. Ukazoval něco přes desátou hodinu ranní. Docela brzo na mé poměry.

"Jenn, my dneska opravdu potřebujeme odjet. Tour nám začíná do dvou měsíců. Sice se to zdá jako dlouhá doba, ale polovina věcí není zařízená. Teď mají všichni volno, ale po Silvestru se začne pracovat, máme co dělat, abychom to stihli. Samozřejmě silvestr se slaví u nás a pokud podepíšeš smlouvu a staneš se součástí týmu, slavíš s náma" vysvětluje mi Louis a já nestíhám pobrat takto po ránu všechny informace.

"Dobré ráno" vletí do pokoje Niall se zbytkem po boku. Vypadají na rozdíl od Harryho dobře.

"Protože jste jediní, kdo to neví" poukáže na nás a zasekne se

"Kdo je zase Harold do háje" svěsí hlavu do dlaní a protáhne si obličej

"Zvrací, co jiného" odpoví mu Loui. Právě v tu chvíli ze záchodu vyjde zelený Harry. Jeho oči jsou unavené, podlité krví a vypadá velmi nevyspaně.

"Dobře sedni Harry. Zkrátka, byl bych rád, kdyby nám Mikey a jeho skupina dělali předskokany na turné. Slyšel jsem jejich nahrávku a není to zrovna nejhorší."

"Sranda. Je to dobrý, líbí se mi to." mrkne na Michaela. Kluci nic nenamítají, jediný, kdo se opět ozve je Harold.

"O tom snad rozhoduje management ne?" řekne protivně

"Samozřejmě, ale mi na tom máme taky podíl, takže pokud nemáte nikdo jiný nic proti, tak já bych to navrhl.

"Pojďte si poslechnout tu nahrávku, Mikey na nás čeká" popožene nás Niall. Hodím na sebe mikinu, abych se nemusela přeslékat a vydám se taky do pokoje. Usadíme se na postel a Michael nám pustí nahrávku. Z hudební věže se rozezní první slova písničky.

Back in high school we used to take it slow

Red lipstick on and high heel stilettos

Zaposlouchala jsem se do tónů písničky a mírně si poklepávala nohou do rytmu.  Kluci vypadali docela zamyšleně, jakoby přemýšleli, zda je písnička opravdu dostačující na to, aby předskakovala takové velké kapele.

"Já to beru, je někdo proti?" zeptá se Loui a zatleská směrem k Michaelovi. Ten mu tiše poděkuje a dívá se na kluky. Nikdo se neozval.

"Tak v tom případě pojedeš s náma a předložíme to managementu, zda to projde, mě se to líbí" řekne Zayn a začne se balit věci. Kluci ho následují a Mikey stále stojí jako opařený v koutě pokoje. Hodím na něj nechápavý pohled a on mi naznačí, ať jdeme ven na chodbu.

"Jenn, chápeš to?"

"Chápu co?"

"Já asi pojedu na turné s one direction. Tohle je nejlepší cesta, jak o sobě dát vědět světu!" zaraduje se Miky a radostí mě obejme.

Far Away (FF One Direction ft. 5SOS) POZASTAVENO Where stories live. Discover now