[18+]Iida Tenya x Reader

3.3K 111 50
                                    

Nem olvastad rosszul ez egy Iida Tenya fanfic. És ha ettől kiakadtál, akkor most fogsz infartust kapni. Ez egy Lemon fanfiction norihorvath számára. Megmondtam. Kihívás elfogadva. :D

Tudjátok van az az érzés, hogy azt hitted ismered, de van egy titkos személyisége. Valamiért beleszerettem abba a fontoskodó személyiségébe. Megkértem, hogy maradjon ott iskola után, hogy elmondhassam neki, hogy mit érzek. Türelmetlenül vártam a másnapot, de az is lehet, hogy csak izgultam.

- Iida-kun. - szólítottam meg a fiút

- Miben lehetek a segítségedre (T/N)-san? - nézett rám kérdőn. Nyeltem egy nagyot.

- El akarok mondani valamit.

- Csupa fül vagyok. - komoly tekintetét rám emelte.

- Én... Már régóta szerelmes vagyok beléd. - mondtam és görcsösen fogtam a szoknyám szélét.

- Értem. - mondta és leült az egyik székre. Levette a szemüvegét és rám nézett. - Akkor csináljuk? - kérdezte én, pedig kikerekedett szemekkel néztem rá.
- Tessék?

- A lányok a testükkel mutatják ki az érzéseiket. Szóval válaszolok, ha lefekszel velem. - mondta én, pedig felképeltem.

- Teljesen más vagy, mint képzeltelek.

- Nem te vagy az első, aki ezt mondja. - mondta én, pedig kirohantam a teremből.

Ez az idióta Iida. Nem kellett volna beleszeretnem. Nem kellett volna elmondanom neki. Teljesen más, mint, ahogy képzeltem. De valamiért még így vonzódom hozzá. Valamiért így jobban tetszett. Lassítottam a lépteimet és sétálva folytattam tovább at utamat.

Ezek után kerültem a tekintetét, a vele való beszélgetést és bármit, ami vele kapcsolatos. Viszont ez láthatóan nem tetszett neki. Éreztem a tekintetét, ami szinte lyukat égetet a bőrömre. Egy kissé féltem tőle így próbáltam Bakugo mellé simulni, aki jó barát lévén és tudván a történtekről hagyta és védelmet nyújtott. Viszont másfél hét elteltével Bakugo nem jött iskolába én, pedig próbáltam menekülni a fiú elől. Viszont, amikor egy pillanatra kettesben maradtunk elkapott.

Már mindenki haza ment. Csak én voltam ott és Iida-kun. Amikor kiléptem volna az ajtón ő megakadályozta ezt és bezárta az ajtót. Megfordultam és az ablak felé mentem. Ha gyorsan oda érek, akkor kiugorhatok rajta. Viszont túl gyors volt és megelőzött. Nem tudtam hová menekülni. Szembe fordultam vele és próbáltam erősnek látszani.

- Mit akarsz IIda-kun? – kérdeztem és álltam a tekintetét, de nem válaszolt. Csak keresztbetett karokkal figyelt engem, ami kurvára idegesített. – Mondj már valamit vagy engedj haza.

- Nagyon feldühítettél (T/N)-chan. Szerelmet vallasz nekem, de mégis egy másik sráchoz rohansz. Ez igazán idegölő. – mondta és már semmi nyoma nem volt annak az Iida Tenya-kunnak, aki az iskolába szokott lenni.

- Engedj haza. – mondtam és az ajtó felé mentem és elkezdtem rajta dörömbölni.

Megragadta a kezemet és maga felé fordítva neki döntött az ajtónak. A szívem a torkomban dobogott. Levette a szemüvegét és közelebb hajolva hozzám megcsókolt. Ellöktem magamtól, tiltakoztam, kapálóztam, de semmi sem használt. Erős volt és ezt ki is használta. Kigombolta az ingemet és erőse elkezdte szívni a bőrömet, ezzel sok kicsi csóknyomot hagyva a bőrömön. Egy mozdulattal kikapcsolta a melltartómat és elhajította azt. Végig nézett meztelen testemen, majd lágyan a katedrára döntött. Végig nézett a felső testemen, de én csak eltakartam a tekintetem és hagytam, hogy azt tegyen, amit akar. Egyszerre akartam és nem is, szerettem és nem is. Elkezdte szívni a mellemet én, pedig egy halk sikolyt engedtem el. Elmosolyodott és megcsókolt.

- Tudod mióta vártam arra, hogy azt mond nekem, hogy szeretsz? – kérdezte és megcsókolt. – Egy álomba illő jelenet volt, amikor kimondtad. – egyik kezével lehúzta a szoknyám zipzárját és megszabadított az anyagtól. – De, ahogy kimondtad előtört belőlem a rossz személyiségem és mindennél jobban akart téged. Hallani akartam, ahogy a nevemet kiáltva mész el. De te ezt megtagadtad és Bakugou-kunhoz rohantál. Miért?

- Mert féltem tőled. – vallottam be. – Olyan furcsa volt ez a másik személyiséged, hogy megrémisztett.

- És emiatt egy másik fiúhoz rohantál? Ezt is megtetted vele? – kérdezte és ujjait vadul a hüvelyembe nyomta. – Hagytad neki, hogy ezt tegye veled? Halljam. – mondta és megcsókolt. Megszívta az ajkaimat, amik, ahogy elváltunk megduzzadtak. Levegőért kapkodva néztem rá kipirult arcommal, mire ő levette a kabátját, kigombolta az ingjét és megszabadult a nadrágjától. És mindezt a lehető legszexibb mozdulatokkal.

Már én is kívántam őt. Nadrágjából elővett egy csomag óvszert és a meredező tagjára húzta. Nagyot nyeltem. Ekkorával még nem volt dolgom. Magamba elmondtam egy imát és összeszorítottam a szememet, amikor a hüvelyemhez helyezte a farkát. Eltakartam az arcomat, de ő lágyan megfogta mindkét kezemet és összekulcsolta az övéivel. Sötétkék haja kócosan lógott le és tekintetét az enyémbe fúrta. Lassan beljebb tolta én, pedig hangos sóhajjal jutalmaztam a fiút, aki rögtön az ajkaimra tapadt. Elkezdett mozogni én, pedig belenyögtem a csókunkba. Egyre gyorsabban mozgatta a csípőjét én, pedig azt hittem meghalok az élvezettől. A testem egyre forróbb volt és már csak őt láttam.

- Ih..Ihh.Iihhhda. – nyögtem.

- Hívj Tenyának.

- Tehhnya. Elhhfogokh mennihh ahhhhh.

- Még nem lehet. Együtt kell elélveznünk mondta én, pedig már nem tudtam visszatartani sokáig visszatartani. Lökött rajtam még párat és elmentem vele együtt. Éreztem, ahogy a forró spermája kitölti az óvszert, ő pedig lihegve nézett rám.

- Szeretlek. – mondta én, pedig a lehető legvörösebb árnyalatot vettem fel.

Még feküdtünk ott egy kicsit, majd elkezdett felöltözni.

- Most olyan rossznak érzem magam. – mondtam és összegomboltam az ingem.

- Miért? – nézett rám, majd hátulról átölelt.

- Mert az osztályelnökkel csináltam....az iskolában. – mondtam zavartam, majd újra az ajkaira tapadtam.





BnHA Oneshot /Kérések zárva/Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang