[18+]Aizawa Shouta X Reader

5K 174 114
                                    

Sajnálom, hogy eltűntem. 🙏 De versenyre készültem. Kiengesztelés képpen fogadjátok ezt a kis történetet.

Befejeztük. Ezzel elballagtunk az U. A. - ről. Már csak az emlékek kötnek minket ide. Ezekhez a falahoz csak a minden napok történései és az itt szövödött barátságok emlékeztetnek. Kirishimába belekarólva sétátam el a bárig az osztállyal és az osztályfőnökünkkel. Kibéreltük egész estére a helyet, hogy ünnepelhessünk. Mostantól már hősök vagyunk, profi hősök. Még mindig el sem hiszem.

Beértünk a helyiségbe és mindenki elfoglalta a helyét. Én Deku és Aizawa-sensei között kaptam helyet. Boldogan beszélgettem a zöld hajú sráccal, amikor a szemem sarkából megláttam, hogy Aizawa- sensei elhagyta a helyét és a kijárat felé veszi az irányt. Elnézést kértem a sráctól és a tanár után mentem.

- Sensei. - szóltam utána. Megtorpant és gátra nézett. - Hova megy? A buli még csak most kezdődik. - mondtam.

Nem egy pohárral ittam odabent így már éreztem az alkohol hatását.

- Nem való nekem ez a bulizás. - mondta és felém fordult. - Menj vissza (T/N)-san.

- De én senseijel akarok lenni. - mondtam ő pedig tágra nyitott szemekkel nézett rám. - Akarom mondani... - kezdtem, de megragadta a kezemet és az egyik fának lökött. Kezével a fejem fölött megtámaszkodott.

- Megőrjítesz. - mondta és megcsókolt. - Most már nem vagyok a tanárod szóval megtehetem ezt is veled. - mondta én, pedig el akartam tolni.

- Engedjen el Sensei. Túl sokat ivott.

- Csak egy pohárral ittam. És nem úgy látszik, mintha nagyon tiltakoznál.

A szívem hevesen. Igazából mindig is szerelmes voltam belé, de ez most megrémíszt. Eddig olyan kimért volt velem és távolságtartó.

Keze lentebb vándorolt egyenesen a szoknyám széléig. Lassan beljebb hatolt, majd a vékony bamuton át megérintette az érzékeny részemet. Szólásra nyitottam a számat, de ő kapott az alkalmon és újra megcsókolt. Nyelvét a számba dúgta és én ubdor helyett inkább elolvadtam volna a karjaiban.

- Sensei... -néztem rá kipirult arccal.

- Olyan kibaszott aranyos vagy. - mondta és újra megcsókolt, ujjait, pedig a fehérneműm alá csúsztatta és úgy folytatta a kényesztetésemet.

Pillanatok teltek el én, pedig elmentem. Elmentem az ofőm ujjaitól. Csak egy egyszerű kényesztetés következtében.

Éreztem, ahogy egyre lentebb húzza a bugyimat,  de nem csinál semmit csak nekem dől én,  pedig megérzem a merevedését. Felnézek rá. Kipirult az arca az én szívem pedig zakatól.

- Azóta erre várok, amióta beléptél ebbe az iskolába. Szörnyű volt, amikor megtudtam, hogy a diákom vagy. Szenvedtem. Mindig, amikor láttalak megakartalak fogni és elakartalak zárni. Csak magamnak akarlak (T/N). Feltudod fogni, hogy ez mit jelent. Ha most az enyém leszel, többet nem érintkezhetsz más hím nemű egyénekkel. Csak engem kell láss.

- De Sensei... Én már régóta csak magát látom. - mondtam.

Mintha csak elszakadt volna egy cérna felhúztam a bugyimat és megragadta a kezemet. Elkezdet húzni valahova. Pár pillanattal később egy Love Hotelben voltunk. Bezárta az ajtót és lelökött az ágyra.

- Most már nincs menekvés számodra. - mondta és meglazította a nyakkendőjét, ami hihetetlenül szexi volt. - Mond ki.

- A magáé leszek, Sensei. - mondtam eltakart arccal.

Éreztem, ahogy besüpped az ágy. Elvette a kezemet a szemem elől és egy csókot lehelt rájuk.

- Ez így nem jó. Látni akarom a zavart arcodat, ami megtörik az akaratom alatt.
Erre a kijelentésére meglepetten néztem rá, ő pedig megszabadított a kosztümöm kabát részetől. Egyenként gombokta ki az ingem gombjait és mindegyiknél egy csókot lehelt a börömre. Ahol hozzám ért elöntött a forrosság. Olyan volt, mint ha tűzbe nyúltam volna. Perzselő, égető vágy.

Pillanatok alatt eltűnt rólam a szoknyám is. Végig csókolta a combom belső részét, majd újra visszatért a számhoz ujjai a csiklómat kényeztették, majd a hüvelyembe csúsztak. Először 1 utána 2 végezetül három. Kihúzta az ujjait, majd végig nyalta azokat. Kigombolta a nadrágjátés levette. Egy szál boxerben térdelt előttem. Zavartan pillantottam meredező végtagjára. Az a valami hamarosan bennem lesz. Megszabadult az utolsó ruha darabtól is, majd rám hajolt. Farkát a hüvelyem nyilásához helyezte. Rám nézett, majd lassan elkezdte betolni. Sikitani akartama méretétől, de ő egy csókkal befogta a számat. Elkezdett mozogni én, pedig belenyögtem a csókunkba. Dominált én pedig hagytam, hogy azt csinaljon velem amit csak akar.

Élvezetek élvezet hátán, amitől majdnem megőrűltem. Kívántam minden porcikáját. Egyre gyorsabban mozdult, majd elment. A váladéka kitöltötte a méhemet. Lihegve borult rám, majd lágyan megcsókolt. 

- Kurvára vártam ezt a napot!

- Én is.

- Mi van?

- Szerelmet akartam ma vallani magának. - nevettem.

- Akkor tedd meg.

- Már a testemmel bizonyítottam nem igaz? - néztem rá kihívoan, ő pedig felhúzott és elindultunk zuhanyozni.

2 és fél óra telt el azóta, hogy eljöttünk a bárból. Kézen fogva léptünk be a helységbe, mire mindenki ránk nézett. Ochaco-chan a nyakamba ugrott.

- Gratulálok. Mikor lesz az esküvő? Lehetek a koszorús lány? - nézett rám boldogan.

- Semmi..  - kezdtem, de Sensei félbe szakított.

- Még jó, hogy lehetsz. - mondta és kézen csókokt engem.

Mindenki hangos sikitozásba tört ki. Magához húzott és a fülemhez hajolt.

- Ha valamelyik fiúval érintkezel és nekem az nem tetszik akkor annak következményei lesznek.

- Mégpedig?

- Úgy megbaszlak, hogy lábra se tudsz, majd állni.

BnHA Oneshot /Kérések zárva/Where stories live. Discover now