14 rész

41 5 14
                                    


Naneee... Jisoo, SZERELMES VAGY??? - erre a kérdésre Jennie és Rosé is ott termet a szobába, s kötermedten nézték Jisoot!! 
- Ugy látszik igen... - mondta féléken az illető!! Ez... Ez... ÁÁÁ
-KIBEE???????? - kérdeztük egyszere a csajokal
- Hát... Jinyoungba - mondta féléken Jisoo!!! Else hiszem.... Jisoo szerelmes a GOT7 egyik tagjába.... Istenem, ugy látszik a GOT7 tagok jol fognak egyezni a BLACKPINK tagokal!! Bár... Mikor nem jöttek ki jol??? A szobába "nézük Jisoot" verseny volt!! Egyszer csak megunom nézni Jisoot, s elkezdek gondolkodni, hogy mit csináljak most, hogy ők is össze jöjenek.... Rájövök arra, hogy megkel kérdeznem Bambamet, hogy Jinyoung is igy érez Jisoo iránt!! Megirtam az üzit, s mentem is kutyákat sétáltatni!!! Az uton nagyon el voltam térve a gondolataimba, de ez mondjuk egyáltalán nem zavart engem, csak tudom, hogy hova megyek!!
- Lisa!! - halok meg egy nagyon ismerös hangot, de egyszerüen nem tudom kiaz, ezért lazán magamba gondolom, hogy biztos egy rajongom, akivel találkoztam fanmeetingen!!! - Hé, Lisa, álj már meg!! - mondja az illető, s még mindig nem volt kedvem se megfordulni, se autogramot adni az illetőnek - Halasz??? - kérdezi az illető s halom, hogy valaki csak fut utánam, ezért elöveszem a maszkomat, s ráteszek a számra egy maszkot, s villám tepmoba elkezdek lépkedni!! - Nem hiszem, hogy nem ismersz fel!! - mondja megint az illető, s már nagyon elegem lett etőll az örült fantol, igy nem fogtam be a számat, s ugy megfordultam, mintha egy balettozo lány lennék!!
- Mit aka- ekkor megfordultam s szembe találtam magam egy régi ismerősőmel - Ugyértem... Sz-szia Ten, bocsi hogy nem fordultam meg hamarabb, elvoltam tévedve a gondolataimba!! - mondom egy nagy mosoly közepébe !!
- Hát te mikor nem vagy eltévedve a gondolataidba?? - elkezdünk röhögni  s ekkor veszem észre, hogy nem egyedül jött Ten, hanem gondolom egyik csapattársával, a sok közül !! Igen, ez az NCTs Ten, aki... Hát... Jól táncol, de... Mindegy... A lényeg az, hogy mindig van egy uj csapattársa!!
- Oh, ő itt Taeyong, a legjobb barátom!! Taeyong, ő itt Lisa, ő is Thai származásu!! - muttat be Ten ennek a Taeyongnak!!
- Lee Taeyong - tartsa felém a kezét
- Lalisa Manoban, de csak Lisa - éés kezet fogunk!!
- Mi járatba erre felé?? - kérdezi Ten
- Kutyát sétáltatok, és ti??
- Itt van a dormunk, kb 5 percre innen, szoval kijöttünk egy kicsit levegőzni, mert a dormba elégé fogy a levegő!! - mondja s ezen megint elkezdünk röhögni!! Elkezd csengeni Ten telefonja, s az ember aki hivja, nem más, mint Bambam!! - Szia Bambam, képzeld kivel futottam össze az utcán!! - mondja Ten, s elkezdi mondanin a történetet!! Eközben legalább 100x mértem végig Tent s a csapattársát!! Látszik, hogy SM Enteriamentnél dolgozoak, mivel ott vannak a leghelyesebb lányok s fiuk!!
- Nekem most mennem kel, legalább 30 perce csak keringek össze-vissza, biztos a barátnöim agodnak miattam, sziasztok!! - köszöntem el, s elkeztem nagyon gyorsan lépdelni az utcán... Még egy ismerős hangot halottam meg
- Lisa!! - halom meg egy lány hangját, viszont ezt most tudom kiez!!
- Szia Minnie - köszönök a (G)I-DLEs Minnienek, akivel szintén joba vagyok!! Neki is elmondtam a történteket, s ő is siettet, ezért csak 10 percet beszéltünk, s mentünk is a dolgunkra!! Amikor hazaértem, gyorsan ettem valamit, s rohantam aludni!!

A JYP- YG Tábor (Blackpink x Got7 FF) Where stories live. Discover now