9 rész ÁUUUU

48 5 0
                                    

Reggel felketem, mindenki még alszik!! Ránéztem a telefonomra, s 7:45-öt irt!! Mivel unatkozok, ezért kimegyek egyet sétálni, s remélem nem futok össze Bambamel!! Dee.... Elöször irok Baminak a tervről...

Szia Bami! Itt vagy??
Aham... Miért???
                                            Ma este nem megyünk ki!!
Miért????
                                            Azért, mert Jennie szereti Markot s arra
                                        gondoltam hogy ma este kiküldöm Jenniet s te
                                       meg kikültöd Markot! Az a tervem hogy ugye én
                                       kiküldöm Jenniet s te meg este megmondod
                                  Marknak hogy tiketten mentek ki levegőzni,erre
                                       Te utközben bemész a mosdoba s megmondod
                                      neki, hogy várjon meg kint, s igy...
Ahaa... Amugy Mark
is szereti Jenniet
                                    De ezt ne mond el senkinek,vagy kinyirlak,értve? Igen igen...

Na ezt is elintéztem... Akkor most menyünk levegőzni! Szépen kimászkáltam a folyosora, amikor meghalottam egy hangot...
- Lisa, hova mész? - kérdezte egy ismerős hang. Azonnal hátra fordultam, s megláttam YG papát... Ez meg mit keress itt??
- Jo reggelt fönök, gondoltam kimegyek levegőzni! - mondtam kicsit be pánikolva...
- Értem, a többiek még alszanak? - kérdezte meg a fönök!!
- Igen - mondtam s gyorsan eltüntem onnan. Amiután kiértem, betettem a fülhalgatomat a fülembe. Kiérek, s megpilantom Bambamet. Éppen vissza akartam lépni, de észre vett. Persze hogy elkezdtem futni, egészen az ajtoig! Éppen léptem volna be, amikor megfogta a csuklomat... Bami, miért?? Erre kivette a fülhalgatot a fülemből s elkezdett velem beszélni
- Ne meny sehova, Lisa!! - mondta, ami közben átölelt háturol!
- Nem zavarlak, inkább megyek felkö... - akartam volna fojtatni, de megszakitott, megint...
- Nem zavarsz, sőt, más zavar ha közbe szol, amig veled vagyok - mondta s felemelt az ölébe s elvitt a domb mögé! De nem akarok reggeli szerelmeskedni... Probálok megszabadulni tőle, de nem lehet... Remélem mindjárt jön a reggeli, mert ha nem, Bami itt helybe megöl...
- De... Nekem most dolgom van máshol, bocsi... - végre nem szakitott meg ez a srác!!!
- Amit akarsz csinálni, az ráér késöbb is!!! - Neem igaz hogy nem lehet tőle megszabadulni!!
- De... De... Nem, én most megyek, találkozunk a reggelinél - Ahogy befejeztem a mondatom, azzal gyorsan elfuttam onnan, szerencsére nem futtot utánam!!! Amikor beértem az ajton, akkor láttam, hogy még mindenki alszik!! Itt az idő felkölteni a  lányokat!!!
- EMBEREEEEK ÉBRESZTŐŐ!!! 8 ÓRAAAA!!! - kiáltom a lányoknak, erre mindenki felriad, sokan a fejükre teszik a pánrájukat!!
- Jojo!! - Mondja ásitva Jennie!!
- Kelünk, kelünk - mondja fáradtan Momo
Mindenki egyből felkel az ágyábol s elkezd öltözni!!! A szolgálatosok mennek asztalt teriteni, mi, a többiek meg a szobába bambulunk!!!

Belép a szobánkba Chaeyoung, hogy szoljon, hogy reggelizünk!!
Mindenki kirohan az ajton, s letelepedek (mint mindig)  Bami mellé!! Remélem most nem akar méregetni!! Gyorsan lejár a reggeli, mindenki (persze a szolgálatasokon kivül)  bevonul a szobába... A lányok az UNO - val fojtatják a lazsálást!! Én is csatlakozok... Fél ora eltetével máris kihivnak játszani... Érdekes, mindenféle játékokat játszunk, aztán kb 2 óra eltetével elengednek, mert kellene enni... S szolgálatosok gyorsan megteritik az asztalt.... Ebéd mosogatnak a szolgik, addig bejelentik, hogy menyünk vissza a szobánkba, mivel arra készülnek, hogy elvisznek fürödni... Remek... Mindeki átöltözik a fürdöbe... Kb kigyosorok vannak a wcknél, de a fiuknál nagyobb a sor!! Én kb a 10 csaj lehetem, aki át öltözöt... Amikor mindenki átöltözött, akkor indultunk is... Elérünk a közelebi wellneshez, amiben több medence volt, de mi a nagyobat választatuk (vagyis a fönökök választoták, igy az összes csapat egy helyen volt) : 

 Elérünk a közelebi wellneshez, amiben több medence volt, de mi a nagyobat választatuk (vagyis a fönökök választoták, igy az összes csapat egy helyen volt) : 

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Olyan széép!! Gyorsan mindenki lerakta a cuccait, s mire 2 pislogtam, már csomo fiu a vizben játszot!! Sokkan ugrottak, ezért sokkan vizesek is voltak...!!! Gondoltam én is bemegyek, de a létrán akarok bemenni!! Éppen megyek, amikor egyszer érzem hogy 1 másodpercig "repültem" a levegöben... Pontosaban megcsusztam a tocsában... Mire észbe kapok, hogy esek, egy nagy fájdalmat érzek a hátamon...
- Hé, jol vagy??? - segit fel Changbin (Stray Kids) !!
- Persze, csak egy kis fájdalom,  nem nagy ügy!! - adom tutára, hogy nincs semmi bajom... Gyorsan elmegyek tőle, még mielött Bami meglátna... Be is megyek a vízbe, s elgezdek gondolkodni, hogy mi történik körülöttem... Észre se veszem, de Tzuyu melém csuszan...
- Min vagy ennyire elgondolkodva, Lisa?? - szakitja meg a gondolatomat Tzuyu!
- Mi... Ja, semmin!! - mondom neki, erre kérdön néz rám!!
- Biztos?? Amugy láttam mi történt veled az elöbb... - mondja mosolyogva Tzuyu...
- Igen, biztos nem vagyok semmin elgondolkodva- mondom s eluszok onnan, nincs kedvem most kibeszélni Changbint... Sőt, remélem Bami nem tudja meg, hogy mi történt velem, mert kinyir... Szeretem Bamit, igy nincs is kedvem egy másik fiu miatt szakitsni vele, félreértés ne esék, nem vagyok szerelmes Changbinban!! Amiután végre vége van a fürdözésnek, s a papák mindekit kiküldenek a vizből, elindulunk a táborba!! 30 perc után már a táborba voltunk... Amiután vissza értünk, a szolgálatosok mennek asztalt teriteni, addig mindenki kiteszi száradni a fürdöruhákat... A lányok neki fognak (mint mindig)  UNO- zni, én meg neki fogok nézni, ahogy lemegy a nap... Belép az ajton YG papa, hogy szoljon, hogy menyünk vacsizni... Mindenki rohan enni... Vacsira hotdog volt... Nyammmii de finoooom.... Gyorsan mindeki befejezi a kajalást, s emlékesztem Bamit a mai tervröl... Kezdöthet a terv... 10 perc eltetével ( amiután elengedtek a vacsirol), irok Baminak hogy mehetünk... Oh, azt nem mondtam, hogy megegyeztünk Bamival, hogy találunk egy helyet ahol lessük Jenniet és Markot... Kimegyek Jennievel, elbujok ott ahol megegyeztünk Bamival, várok kb 10 percet s meglátom Markot... Elkezd beszélni Jennievel, s 5 perc eltetével megjelenik Bami is, és együtt nézük hogy beszélnek... 30 ora eltetével eljött a pilanatt amire vártunk...
- Figyelj... Van valami, amiről tudnod kéne... - mondja Mark Jennienek!! Remélem bevalják egymásnak, hogy szeretik egymást!
- Miről?? - kérdezi meglepeten Jennie...
- Hát... Arrol... Hogy...Én... Én... Szerelmes vagyok beléd... - bögte ki végre a mondatot Mark!!
- Áh... Ö... Nekem is van mit akkor elmondanom.... - mondta kipirosodva Jennie!! UwU
- Mit?? - kérdezte meglepeten Mark... Ez hihetetlen... Mindeki megvan ma lepödve...
- Azt hogy.... Hát... Én is szeretlek... - mondta ki Jennie!! Végre ezen is tulestek...
- Tényleg??? - kérdezte nagyszemekel Mark
- Ig... - akarta fojtatni de Mark nem engedte, mert felemelte az ölébe s elkezdtek csokolozni.... Jeeej... Ez is pipa... Intetem Baminak hogy menyünk... Egyből velszivodtunk!! Mire beértem a szobámba, egyből az a kérdés fogadot, hogy Mi lett Jennievel és Markal??  aszt válaszoltam hogy Ne engem kérdezetek, Jenniet inkább, annyit mondok hogy még kint vannak!!  mondtam!!  30 perc eltetével megjelent Jennie és elkezte mesélni a történetet... Aztán lefeküdtünk aludni!!

A JYP- YG Tábor (Blackpink x Got7 FF) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant