2.Rész Beszélgetés

277 11 0
                                    

Odarohanok a lányokhoz
-Lisaaaa -kiáltják a lányok, és én is alig tudok valamit kinyögni, mert elfáratam a futásba
-Szi-szi-sziasztok - lihegtem
- Sziaaa! Na, milyen a sztáros életed? S milyen Szöül? - kérdezi Mimi! És mindent el kellett mondanom, hogy milyen a kapcsolatom a lányokal, milyen Szöül, hogy milyen a házunk és milyen a fönök! Egyszer megpilantom a fiúkat, akik be akarnak csatlakozni a beszélgetésbe
-Hali lányok, mi is beszálhatunk a beszélgetésbe?
-Lisát kérdezétek, most ő a beszélő! - Mondja Mimi (aki a legjobb barátnöm Bangkokba), és egy nagyon csufnézésel néztem rá, ami azt jelenti, hogy miért is kellett ezt mondanod?
-Lisa, beszálhatunk a beszélgetésbe? - kérdezi az egyik fiú
-Igen - és nagy sóhajt vettem
-Nya, és akkor miröl beszéltetek? -kérdezi Bambam
-Hát... Hogy milyen Lisa élete Szöülbe - ééés ezt is Mimi mondta, eskü, máskor megölöm ezt a gyermeket!
-Óoooo... Akkor én is mesélek - mondja Bambam
-Ha nem bányátok, én most megyek a vécére!
-Pont most?Nem, most még kibirod, nem meheszt most el Lisa, amikor Bambam mond - mostmár nálam telyesen be telt a pohár
- Bocs, de te is velem jösz - és megrántotam Mimi kezét!
-De... de miért? - kérdezi
-Mert -felelem kicsit mérgesen!
- Mimi, örült vagy? Azt mondod hogy én vagyok a mesélö, s hogy miröl beszélünk, s hogy nem engedsz ki a vécére, mert meg kell halgatnom Bambam életét!
-Tudom hogy csak azért akartál elmeni,mert szerelmes vagy Bamba be, s hogy nem akaratad hogy ki pirosogy -
Jól halottam? Azt mondta, hogy szerelmes vagyok Bambambe? Jó, az lehet hogy szerelmes vagyok, de ezt nem mondtam el senkinek, akkor honnan veszi?? Jó, lehet onnan veszi, hogy kiskoromba elmondam neki, hogy szerelmes vagyok, és remélem titokba is tartja és nem tud róla senki, csak én és ő
-Nem is igaz -felelem és érzem hogy kezd melegem lenni
-De, ugyan már, Lisa, össze is iletek, mindketten Dél-Koreába éltek, mindketten énekesek vagytok egy együtesbe, és mindketten rappeltek, tehát tökéletesen össze ilettek, és amúgy is, jol tudod , hogy az unoka testvére vagyok! - mondta Mimi, ezek halatán már jöt hogy meg öljem ezt a gyermeket
-És? - kérdezem flegmán
- És amikor nála voltam, találtam egy olyan papirt a könyve között, hogy : Lisa + Bambam = Love, tehát, szerintem szeret téged, csak nem nagyon találkoztok, és nincs alkama elmondani, amúgy is, kiskorunkba azt mondtad hogy szereted Bambamet!
-Mi? Én nem mondtam ilyesmit!
-De - tiltakozott Mimi, amúgy igaza van, de... nem merem elötte bevallani, azt reméltem hogy elfelejti, de nem felejtete el!
-Nem - továbra is probáltam hazudni, de nekem nem megy a hazudás!
-De, szerintem te is jol tudod , de nem akarod nekem elmondani, pedig már ideje lenne!
-Jó, de csak nagyon kicsit szeretem - reméltem ez a fülentés menni fog
- Szerintem meg nagyon szereted, vald már be hogy nagyon szereted!Ugyse mondom el neki!
-Jó na, nagyon szeretem!
-Na végre, s most szépen menyünk, mert mindjárt lekésük az ebédet!
-Jó -felelem, s megyünk is!
A folyoson vártak minket a többiek
-Na végre, már azt hittük, hogy itt fogunk megöregedni! -Mondja Bambam, ezen mindenki (még én is) elkeztünk röhögni!
Leültem Mimi mellé, és valyon ki ült mellém? Na valyon ki? Hát Bambam! Amikor mellém leült, majdnem kiesett a szivem a helyéröl! Amíg vártuk a kaját, addig át vizsgáltam Bambamet, hogy mennyit változot! Sokkal jóképübb, mint volt! El se hiszem, hogy pont mellém ült, bár szerintem nem miattam ült ide, szerintem a barátai mellé akart ülni, de nem marat más hely a barátai mellet, csak 1, a melletem lévő hely!
Amikor ezt Mimi észre vette, akkor meglökött, de tuttam mire akar célozni, hogy beszélyek vele! Intetem neki , hogy én biztos nem fogok vele beszélni! De Mimi nem hagyta abba a lökdölödést, folytata tovább! Már elegem volt, hogy minden percbe lök, így végül megfogtam a kezét! Így nagyon nem tudott mit tenni, mert úgy szoritottam, hogy láttam az arcán hogy mennyire fáj! Így elengedtem! Már nem lökdösödöt, de néha , amikor Bambam a mellette lévö barátjával beszélt, akkor intete hogy már szoljak hozzá valamit, de nem mertem! Ép befejeztük a leves evést, amikor érzem hogy valaki fogja a kezemet! Elöször azt hittem hogy Mimi, de amikor Mimi felé pilantok, akkor veszem észre hogy neki mindkét keze az asztalon van! De akkor ki fogja a kezem? Csak nem... Neem, lehetetlen... Vagy még is Bambam fogja a kezem? Bepilantok az asztal alá, s tényleg Bambam fogja a kezem! Ez egyszerüen hihetetlen! Addig fogta a kezem, amig nem hozták a második fogást! Lehet hogy még is érez valamit irántam? Amikor már vége lett az ebédnek, akkor Bambam szolt hozzám!
-Öm... Lisa, beszélnem kel velled! - én csak egyet bolintotam, s máris mentünk beszélni, Mimi biztos nagy beszámlálot fog kérni, hogy mit beszéltünk!
-Mit akarsz velem beszélni? - kérdeztem
- Hát... -láttam rajta , hogy nincs ereje elmondani, de vajon mi olyan fontos??? A szivem úgy dobog, hogy érzem hogy kiakar jönni a helyéről! - A fönököd azt akarja, hogy vissza meny Szöülba, ezért felhivta a fönökömet, hogy szoljak neked, hogy haza felé útitársak leszünk! - Really? Ezt volt ilyen fontos??? Ezért a kis kijelenitésért vert úgy a szivem, hogy majdnem kijött a helyéröl??
-Szuper! És mikor megyünk haza? - kérdeztem, mert azt akartam volna kérdezni, hogy ezt nem tutad volna ott is elmondani?
- Március 30kán!
-Ennyi? -kérdezem! Erre már nem felel , mert egyre jobban közeledik hozzám! Egyik percröl a másikra már a száját éreztem! Aztán megfogta a kezemet! És egyszer hallom, hogy az As If You Last megy!




A JYP- YG Tábor (Blackpink x Got7 FF) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ