7 rész Első nap

94 4 0
                                    

Belépek az ebédlőbe, máris megpilantom Jacksont aki jo boldogan ül egy széken és nyomja a teloját! Megkérdezem tőle hogy Többiek? (Vagyis azt kérdeztem tőle hogy hol vannak a többiek!) Erre a válasza az hogy Vagy a konyhába, vagy valahol lazsálnak! Aham... Tehát azt se tudja hol vannak de ő azért nyomja a teloját! Kínai fiúk...! Mind1, amiután kimonta hogy hol vannak a csapattársaink, máris rohantam a konyhába! Lám, lám, Bambam valami más pluzot vett fel! Hát nekem mindegy! Aztán megpilantom az iKON egyik rapperet, Bobbyt, és szintén az iKON maknaejét, Chant! Aztán a két Twiceos lányt, Jihyo és Mina, aztán Rosét! Amint meglátt Rosé, máris felém rohan, azzal a tudatal hogy depizet amiért eltüntem és hogy nem lett semmi bajom? kérdésel fojtasa a depizést! Hogy valaki(k) hogy agud(nak) miattam! Na mindegy! Ezután a "csapatvezetőnk", más néven "kínai fiú", más néven Jackson neki áll paracsolgatni hogy teritsűk meg az asztalt! Nem is tudtam, hogy ilyen jol tud paracsolgatni! Na tehát, vissza a valoságba... Jackson neki fogott zsebkendőket türögetni! Bambam neki fogott villát és kést válogatni ! Én neki fogtam tálakat válogatni! A többiek meg neki fogtak tálakat és eszközöket pagolgatni az asztalra! Végül megjelenik JYP papa hogy mutasa meg hogy hol van a kaja! Azt utasítja hogy azt is tegyük ki azt asztalra! És az én fönököm hol van? Elaludt? Vagy elment? Vagy mi lett vele? Vagy még az ágyába kuksol! Hát ok...Csak légyszi ne hagyon itt JYP papával! Nem az álmom JYP papa! Kedves, deeee... Inkább hagyuk ! Amiután befejeztük ezt a reggeli teritést máris rohantam a szobámba! Na igen, Jennie és Jisoo is agudt miattam! Ma legalább 20x elmondtam hogy jol vagyok, nincs semmi bajom! Végre belevetetem magam az ágyba egy kicsit nyujtoszkodni, de mire belevetetem magam az ágyba, arra jöt Mina hogy szoljon hogy hiába mentem el mert menni kel összeszedni a tálakat és mosogatni kel és sepregetni meg bla bla bla, bla bla bla... Jihyo és Chan mosogatak, én és Mina szetük le az asztalrol a tálakat és az eszköszöket és le mostuk az asztalt, Jackson sepregetet, Bambam törölte a tálakat, Bobby és Rosé rakta helyre a tálakat és az eszközöket! Amint végeztünk Minával az asztal leszedésével, mind ketten rohantunk a szobánkba! Persze hogy az volt az első kérdésük Jennieéknek hogy hogy vagy Lisa? időközbe Nayoung MINDENT elmesélt a lányoknak, amit nem is bánok!
-Kerülted Bambamet? - kérdezi izgatottan Nayoung
-Khm.... - egyet bicenek a fejemel a lányok felé!
-Oh... Öm... Én a lányoknak elmondtam amíg elvoltál! Remélem nem haragszol! - mondja lehajtott fejel Nayoung
-Ne félj, Lisa, nem mondjuk el senkinek! - mondja Jeogyeong
-De Rosé, Mina és Jihyo nem tud rola! Akkor neki is ma elmondod? - kérdeztem amúgy azért szolitja mindenki Rosét Rosénak mert ugye neki az igazi neve Chaeyoung és otthon mindenki az igazi nevén szolitja de itt két Chaeyoung van, ugye a mi Chaeyoung és a Twiceos Chaeyoung! Ezért Rosénak maradt a müvész neve, így mindenki Rosénak szolitja! Így jártál Rosé!
-Igen, ők is tudni fogják! - mondta Nayoung
-Remek, már csak az egész tábor kel tudja - gondoltam magamba! -Amúgy igen, kerültem Mr. Beszélnük kel, beceneve BK, társaságát-mondom, éés hivtak játszani a papák utána egy kellemes ebéd! Az asztal rendezés ugyan ugy ment, mint reggel, vagyis ugyan az a felosztás, hogy ki mit csinál ! Viszont a mosogatás nem! Én és Mr. BK mosogatunk! Szörnyü volt! És egyedül voltunk a konyhába! Rémálom!
-Figyelj , Lisa, beszélnük kéne! Lehet nem ez a megfelelő pilanat de légyszi gyere ki ma este! - szakítja meg a csendet BK ! Ennyire szerelmes belém?
- Majd meglátom! -mondtam miközben az utolsó tányért mostam le! - nekem most dolgom van! A soha viszont nem látásra! - mondom! Bemegyek a szobába s látom nagy unalommal játszodnak UNOt! Be szökök az ágyba s máris mondják hogy készüljünk, mert megyünk a tengere! Hurrá! Kb 2 órát a tengeren töltötük! Jól éreztem, a lányok segitségétől! Amikor vissza mentünk a táborba, akkor mondták hogy 30 perc áltöltözés és utána játék! Gyorsan átöltöztem s gyorsan rohantam a helyszinre ahol játszanunk kel! Eddig a mi csapatunk ál nyerésre! Vagyis nekünk van a legtöbb pontunk! És a csapat nevünk Baglyok , szerintem nagyon jo név! Utána rohanhatunk asztalt teriteni! A felosztás ugyan az! Csak most nem kellet mosogasak!
Én csak össze sepregetem! Yap, amint beértem a szobába és bele vetetem magam az ágyba, abba a pilanatba rám jött a pisilés! Éppen mennék a wcre, de valaki megfogja a csuklomat! Egyértelmü volt számomra hogy kiaz! Amint megfogta, el is huztam a kezemet tőle! Röktön elmentem tőle, vagyis vissza mentem a szobámba! Bambam reakcioját a levegőbe éreztem! Éreztem hogy lefagyot! És persze hogy utánam akart jönni, de Yugyeom le álitota! Köszi Yugyeom! -Haver, gyere, mert kezdödik a Felelsz vagy Mersz! - Hallom meg Yugyeom hangját! -Bocsi, de most máshol van dolgom - halom meg Bambam hangját! Lehet, hogy ő tényleg érez irántam valamit? És velem akarja MOST rendezni a dolgokat a FOLYOSON?
Na nem, azt már nem engedem! Ahogy meghalottam Bambam valászat gyorsaban keztem el lépkedni! És végre oda értem a szobámba, így már remélem nem akar utánam jönni és velem beszélni! Nem megyek levegőzni! Biztos kimegy ő is és reménykedik hogy kijövök! A lányokal arra gondoltunk hogy bekapcsolunk Twiceos és Blackpinkes zenét és azokat halgatjuk hangosan!
Időközben ultra meleg lett a szobánkba! Így kinyitottam az ablakot!
És lám, lám, vajon ki volt az ablakba? Igen, Mr. BK jelent meg az ablakba! Szerencsére nem látták a többiek, hogy ki virit az ablakba! Egyet int, hogy menyek ki, de én is intem hogy én ki nem megyek, s intem azt is hogy tünyön el innen most! Nyitva hagyom az ablakot, és elmegyek az ablaktol! Erre ráfigyelek a telomra és 23 sms Mr.BKtól! Ennyire beszélni akar velem? Amint megláttam a boldogságom a pokolba ment! Sana látja hogy valami baj van velem, ezért a bulizást megszakítja : - Lisa, megint történt valami? Mit csinált megint Mr. BK? - kérdezte Sana! Hehe, tetszik Bambam gúnyos neve! Olyan... Hozzá ilő!!!
- 23 sms, Mr. BKtól! - mondom szomorúan, és én most ébredek rá hogy nekem nagyon kéne pisilni! -most megyek a wcre! - rohantam gyorsan ki! Mire vissza tértem, arra már mindenki engem várt, hogy olvasam el hogy mit akar BK! Az egész üzenet arról szolt hogy menyek ki, meg hogy sajnálja... Várjunk, de hisz ő nem csinált semmit, akkor meg mit sajnál? Csak nem azt hogy romantikus volt velem? De én meg mi a fenét csinálok? Haragszok itt, míg ő azt akarja hogy béküljünk ki! Lehet inkább tényleg ki kéne mennyek? Áh, nem tudom... Azt se tudom hogy mi fojik körülötem!
- Lányok, szerintem ki kéne menyek rendezni vele a dolgokat, elvileg ezt a vitát én müveltem! - mondtam
-Mennyél , jobb is lesz! - mondja Nayoung, kicsit csodálkozok hogy pont ő mondta hogy ne beszéljek vele, most meg azt mondja beszéljek vele! Lehet látta reggel hogy depis vagyok s nem akarta hogy még jobban depis legyek, vagyis látszot rajtam hogy kel egy kis idő! Na mind1! Válaszoltam Bambamnek, hogy kimegyek! Gyorsan felveszek egy dzsekit és rohanok ki! Megpilantom Bambamet aki rohan felém, mintha valami pajzs lennék ugy jön felém! Végül bele fog a dumába!
-Szia, figyelj,sajnálom... -akarta fojtatni de én közbe szóltam!
-Mit sajnálsz? Te nem csináltál semmit! Én voltam a hülye, nem te! - mondom aggódó fejel! Az ő szeméből kiolvasom hogy ez teljesen nem igaz, amit az elöbb mondtam! - Én sajnálom! Nem akartalak megsérteni! Csak kicsuszot a szá...- akartam folytatni de megyszakitota a mondani valomat!
-Tul sok a duma! - erre az ölébe vett engem s megcsokolt! Én csak ölelem! Ő csak fogja a lábamat s a hátamat s csokol! Tökéletes időzítés eső! A csokunkat az eső zavarta meg! Gyorsan lerakot, s megfogta a kezemet s a közelbe volt egy ház szerü valami! Aminek volt egy kis "garázsa" amit nem lehetet lecsukni! A lények hogy volt hely is , ahol nem érhetet el minket az eső...  Bami félig levette a dzsekiét azért hogy ne fázak! De cuki ! Én csak mosolyogtam ! Ahogy a koreaiak mondanák agyeo. Olyan 5 perc eltetével elált az eső! Igy elbucsuztunk egymástol, s meg egyeztünk hogy egymásnak irni fogunk éjjel! Meg van az esti progragom! Bamival smsezek! Hehe! Belépek az ajtón máris mindenki kérdezi hogy mi lett? Erre neki kezdek :
- Kibékültünk, de ugy hogy mondtam neki hogy mit sajnál? Erre fojtatam a mondani valomat, s felemelt az ölébe s megcsokolt! Az 5 perces csokunkat az eső megzavarta! Aztán volt ott egy faház aminek egy garázs szerü cucca volt s oda bebujtunk mert ugye annak van tetöje s Bambam megölelt s a fél dzsekiét rám teritete! Nagyon szép volt!
- Örülök hogy kibékültetek! - mondja Nayoung! - Amig vártunk téged addig megint játszotunk UNOt! Ugy hogy csajok fojtathasuk a bulit? - folytata boldogan Nayoung! Igy az este utolsó oráit bulizásal töltötük éjjel 11 ig! Ekkor bejött YG papa s ránk szolt hogy legyünk szivesek aludni! Hát én persze hogy a takaro alatt beszéltem (smseztem) Bamival! Egy csomó dolgod megtutam rola, amiket eddig nem tuttam! Aztán éjjel kb 1 körül elnyomott az álom!

Hali mindenkinek! Amikor ezt a történetet irom, akkor éppen szilveszter estéje van, vagyis most pár perc mulva 2019!🎉🎊 Mindenkinek boldog új évet kivánok! 💥🎆Amúgy most a mamámnál vagyok, ahol nincs wifi! Ezért nem tudom 2018ba feltölteni! Remélem tetszik eddig a könyv! :)

A JYP- YG Tábor (Blackpink x Got7 FF) Where stories live. Discover now