5. rész Veszekedés

144 6 0
                                    

Az éljel jo álmom volt! Azt álmodtam, hogy Bamival elmentünk együtt Bangkokba! Nagyon jó volt, kár, hogy ez csak egy szerelmes álom volt! Aztán csak egyedül elmentem az Anne Marie korcentre! Amugy mondtam már, hogy mostanság Anne Marie zenéket hallgatók? Szerintem nem! Ajj... A kedvenc számom töle a 2002! Hihetetlen mennyit mindent akarok! Rá nézek a telóra, s látom hogy 7:30! Elgondolkozok azon, hogy ma ki kéne legyen a szolgi! Ekkor ébredek rá, hogy az én csapatom szolgi! Gyorsan felkapom a kedvenc pluzomat, s rohanok is a konyhába, mert mi kel meg teritsük az asztalt! Felkelek, s látom hogy én vagyok az első aki ide ért! Ekkor a homlokomra kapok! S meghalom az ő hangját!
-Tényleg korán jöttél! -hátra nézek, s látom hogy mosolyog! De édes a mosolya! Hogy nem vettem ezt eddig észre???
-Szia! Hát... Ilyen vagyok! -mondom szintén mosolyogva! - És te is korán jöttél! - mondom!
- Csak vizért jöttem, s megyek is vissza bújok az ágyamba! -mondta
-De hát... Fel vagy öltözve! Akkor hogy akarsz vissza bujni az ágyadba? -kérdeztem, s az egyik szemöldökömet felhuztam!
-Ööö...-ekkor magára tekint! Még mindig nem értem hogy ha fel van öltözve, akkor hogy fog vissza bujni az ágyába? Nem lesz egy kicsit kényelmetlen? - Akkor... Nem tudom... Olvasók vagy... -ekkor félbe szakitotam!
-Vagy kimegyünk levegőzni! -ajánlotam! Láttam rajta, hogy nem nagyon tudja hogy mit csinájon! - Oké! Akkor meny az utadra, én meg végzem a saját dolgomat! - mondtam
-De... nem akarlak egyedül hagyni itt!-ekkor egy csomó kérdőjel került a fejembe! 1000 kérdést szerettem felteni neki!
-Miért nem? Már nem vagyok kislány, tudok magamra vigyázzni! És nem kel nekem egy ügyelő se! Főkép nem te! - ekkor éreztem hogy egy kicsit tuloztam! Lisaaaa, miért mondtad ki az utolsó mondatot??? MIÉRT????? Most biztos haragszik rám! Pedig én csak annyit akartam mondani, hogy tudok magamra vigyázzni!Ahogy kimondtam a mondatot, meg is bántam! - Vagyis... Ne haragudj... Tul fáradt vagyok a beszédhez... Azt se tudom mit beszélek! -el akartam volna menni, de Bami megfogta a csuklomat, s nem engedett hogy mennyek! Nem mertem rá nézni se!
-Most megtudnád magyarázni hogy mi volt ez az előbb? - kérdezte, halottam a hangján hogy tejesen meg van sértődve! Igen Lisa, ezt most hogy fogod megmagyarázni neki??? HOGY???
-Á... Ő... Nem akartalak megsérteni! -mondtam
-Tényleg?? Akkor minek mondtad?? - ekkor éreztem hogy ott helybe megtudnék halni! Két dagat könnycsepp hulott végig az arcomon! Az egyik csep Bambam kezére csöppent!! - Most meg miért sirsz???
-HAGYÁL!!!! -mondtam s elfuttotam!
-Lisa! -Kiáltota Bambam, de egyáltalán nem érdekelt hogy kiáltsa a nevemet! Ki mentem levegőzni, mert tudtam, hogy csak az nyughathat meg engem! Egy domb mögé elbujtam!! Reméltem hogy Bambam nem jött utánam! De a szerencse nem akar nekem segiteni! Bambam mégis utánam jött!
-Lisa! -mondta a nevemet s megölelt!
-Hagyál! - mondtam s ellöktem magamtól!
-De... Ugy se foglak hagyni! Főkép nem most! Tehát hiába kérsz hogy, menyek el, nem fogok! - mondta, s megfogta az álamat, azt akarta, hogy belenézek a barna szemémbe! Hát minden hova néztem, csak oda nem!
-Nézz a szemembe! -mondta de én persze hogy nem néztem oda! -Lisa, néz a szemembe! - ugy tettem mintha nem halanám! -Lisa, ne játsz meg magad, tudom hogy halodd! - Lisa ne néz a szemébe!!!!! Nem szabad!! -Lisa!!! -ekkor megfogta a kezemet el akartam venni, de nem tudtam, annyira fogta a kezemet! -Hahooo! - már egy kicsit befejeztem a sirást, de még mindig haragudtam magamra! - Lisat hivja a föld!! - probáld viccelődni, de nem sikerült! Ezek után ő hogy mer a szemembe nézni!! - Lisa, néz a szemembe! Halodd?? Lisa! Légyszi ne játsz meg magad!! Nem haragszom rád, csak légyszi néz már a szemembe!!! - ekkor se tudtam az ő szemébe nézni, szégyelem magam! Ezért ő probált a szemembe nézni de mindig elforditotam a fejem! Ekkor... Megölelt háturol! -Lisa, légyszi néz a szemembe!!! - mondta, de egyszerüen nem tudok a szemébe nézni! Félek, hogy most kedves meg minden de amikor a szemébe nézek, akkor már is oroszláná alakul! - Lisaaaaaa,légyszi , na, néz a szemembe!!! Légyszi!!! -Miért nem adja fel??? Miért??? Most halanom kel az édes hangját, nem nézhetek rá,még mi jöhet ezek után??? Csak meg ne merjen csókolni, mert előtte meghalok!! Neee!! Bami, mit csinálsz??? Nee, légyszi,  csak ezt ne!!! Bambam megfogta az álamat s előre fordított hozzá!!! Please, légyszi, csak ezt ne!! Nem tudom az álamrol a kezét leszedni, olyan, mintha a keze az álamhoz lenne ragadva!!! -Lisa, mit mondtuk mindketten egymásnak?? -ekkor elgondolkodtam azon, hogy mit mondtam neki!- Szólaj  már meg!! - Lisa, ne nyög ki semmit neki!! Nem szabad!! De egyszerüen lehetetlen neki a kérdésére nem válaszolni!! -Lisaaaa!! -Hiába mondod a nevem, nem akarok neked most semmit mondani! A helyébe be mentem volna az alvoszobába!!! És az amit nem vártam, bekeletkezet! Magához huszta az álamat, vele együtt az arcomat! Éééss... BOOM... megcsokolt! El akartam volna lökni, de lefogta mind 2 kezemet s ugy fogott, mintha le akarna tartoztatni! El akartam húzni az arcomat, de neki nyomot a falnak (pontosabban a  fal szerü földnek)!
Egyszerüen nem értem, hogy tud így meg csókolni, hogy az arcába nyomtam, hogy nagy lány vagyok s hogy nekem nem kel semilyen ügyelő, főképp nem ő! Haaaa... Bami, hogy nem utálsz ezek után?! Legsziveseben elökném magamtól, de mondom fogja a kezemet, mintha le akarna tartoztatni! Légyszi, fejezd má' be Bami...  Egyszer végre érzem a levegőt! Jaj ne... Lisa ne nézz a szemébe!! Nem szabad!! Gyorsan lenéztem a földre! Na Bami, most ezt hogy fogod megoldani, hogy nézek a szemedbe? - Lisa, szólaj már meg, légyszi!!!! Mindjárt öngyilkos leszek, ha nem szolalsz meg! -ekkor már nem tudtam megálni hogy ne nézzek a szemébe!
-MIIII??? -mondtam ugy mint egy 10 éves! Éés a szemébe néztem! S ekkor ébredtem rá, hogy mit tettem! A francba!
-Na végre, láttom ennek nem tudtál elenálni! - Huuuuu.... Hogy tudnék káromkodni, de nem szabad Lisa! Most nézd meg mit tettél!!  Gyorsan elnéztem a szeméből viszont ő megint megfogta az álamat...Ha nem müvelted volna ezt Lisa akkor most nem tartanál itt... Legalábbis Bami nem folytatná a zsarolást! Nem bírom... El akarok má' menni inenn...! -Na jo, mostmár tényleg megyek-gondoltam magamba... S elfutotam de ez az Mr. Bami megálitot...hogy a fene egye meg...megint ezt játszuk... Már ezt is unom...
-Engedj el, menni akarok... Amúgy is, szerintem mindketönkért agodnak a szobatársaink... Bambam, engedj már el... Most ez van, kibirod... Felkel dolgoznom hogy mit csináltam veled! - nyitotam meg rekedt hangomat
-Este kijösz levegőzni? -kérdezte
-Nem tudom, majd meglátom, most egyenlőre engedj el - és elengedet végre! Futotam viszont megbotlotam egy fadaraba ami a földve volt gyökerezve!!! Épp estem volna le amikor valaki megtartot...  Nem egyértelmü hogy kitartott meg?? Igen igen... Bambam tartott meg... Gyorsan felhuzot s ugy nézet ki mintha háturol megölelne!
-Még jó hogy itt voltam a hátad mögött! -suttogja! Az egész testem megremegett amit mondott s ő ezt meg is érezte! - Csak nem fázzol?? -kérdezte... Na ne... Most minden szavára megrezenek??? -Vagy megremegsz ahogy meghalod a hangom?? - Engedj el már Bami, abba egyeztünk meg hogy elengedsz -Na jo, menyél!! - mondta s elengedet! Futottam mint egy örült ! Egészen a szobámig sirtam.... Belépek s meglátom hogy csak egy valaki van fen! Azt hiszem az a neve hogy Nayoung! De csak azt hiszem jol mondtam a nevét! Kivüröl  kedves lánynak tünnik ! Azt hiszem (mindent hiszek XD) hogy vele van joba Jennie és Jisoo! DE CSAK AZT HISZEM!! Vissza a valoságba! Belépek az ajton s máris látja hogy valami baj van velem!

A JYP- YG Tábor (Blackpink x Got7 FF) Where stories live. Discover now