Capitolul 33

5.1K 246 28
                                    

            Trenul trebuia să fi ajuns încă de o oră și jumătate însă întârzia al naibii de mult. Deja mă plictisisem teribil. Așteptam pe peronul gării ca Mark să ajungă odată dar nimic. În jurul meu se mai aflau câțiva oameni la fel de nervoși ca mine.

- Oare ce s-a întâmplat de are o întârziere atât de mare? Devine foarte frustrant! Se aude vocea unui bărbat care se consola singur.

- Probabil s-a stricat ceva. Îi răpsund eu cu dorința de a scăpa de plictiseală.

- Este imposibil. Soția mea mă așteaptă de câteva ore bune iar eu nici n-am plecat încă din Boston.

- Și eu aștept pe cineva drag, vă înțeleg întrutotul.

         L-am văzut încruntându-se și gata să mai spună ceva însă acela a fost momentul în care în sfârșit se auzea trenul care era gata să oprească. M-am îndepărtat puțin de mulțime pentru a mă vedea mai ușor. Îmi plimbam ochii pe fiecare vagon fiindcă speram să-i întâlnesc privirea cât mai repede.

- Kate! Îmi aud numele strigat apoi mă întorc spre sursa zgomotului.

- O, Doamne! Mark! Țip eu și încep să alerg în timp ce mă feream de oamenii din jurul meu pentru a nu-i lovi. M-am oprit pentru o secundă în fața lui apoi i-am sărit fericită în brațe.

- În sfârșit. Îmi răpsunde el și mă strânge la rându-i în brațe.

           Am stat îmbrățișați minute bune până când s-a anunțat că trenul se va pune în mișcare în următoarele momente. Ne-am despărțit amândoi din îmbrățișare și am pornit spre ieșirea din gară. Era o liniște între noi atât de apăsătoare însă încercam amândoi să ne fixăm ideea că asta chiar este real. În sfâșiat se întâmplă, în sfârșit suntem împreună fără alte angajamente.

- Kate? Se oprește deodată.

- Hm?

- Hai să luăm un taxi.

- Dar autobuzul tocmai ce sosește.

- Nu mergem la tine astăzi.

- Atunci? Ce facem? Întreb eu confuză.

- Am rezervat o cameră de hotel.

        Nu am reușit să-i răspund căci m-a tras repede de mână spre un taxi liber. Odată ce am urcat amândoi pe bancheta din spate, Mark i-a spus șoferului o adresa pe care nu o știam. Am aflat după că era vorba de un hotel drăguț de prin centrul Boston-ului. Drumul a fost liniștit, doar cu câteva schimbări de priviri între noi.
     
        Ceasul era trecut de ora 13 când am ajuns în fața hotelului. Mark m-a prins de mână apoi am intrat amândoi la recepție. Era un loc de 5 stele, foarte drăguț decorat și de lux totodată. Mi-a zâmbit scurt apoi a schimbat câteva vorbe cu femeia care i-a cerut datele pentru rezervare. Și-a luat valiza și mi-a făcut semn să-l urmez către lift.

- Etajul 8, îmi spune el imdieat ce ușile liftului se închid.

- Cred că ai dat o avere pentru un loc ca ăsta. Îi răpsund eu.

- Banii să fie o problemă acum?

- Nu dar cred că ar trebui să economisim pe viitor.

- Nu-ți bate capul cu asta acum, nu este timpul de o discuție atât de serioasă. Îmi spune și îmi face loc pentru a intra prima în cameră.

- Este atât de superb, Mark! Țip eu încântată. Se vede tot orașul de aici!

- M-am gândit eu că o să-ți placă. Zâmbește el și își lasă valiza lângă pat. Mă privește fericit apoi se îndreaptă spre masa de lângă fereastră, unde se aflau câteva sticle de vin și două pahare.

- Roșu, sec.

- Încă nu am uitat ce îți place. Îmi răpsunde și începe să toarne vin în pahare. Uite aici! Spune și îmi întinde paharul. Pentru noi, Kate!

- Pentru noi, Mark! Spun și eu apoi lovim paharele ușor.

- Nu-l încerci? Mă întreabă mirat luând loc pe unul din fotoliile care ofereau o priveliște superbă prin peretele de sticlă apoi gustând din vin.

- Păi, știi tu, am auzit că alcoolul nu face bine copilului. Îi răpsund fără să schițez ceva pe față apoi mă așez și eu pe fotoliul liber și încep să privesc orașul.

- Poftim? Se întoarce confuz către mine și se încruntă ușor.

- Am tot vrut să-ți spun dar am hotărât să îți dau vestea față-n față.

- Asta este o glumă sau ce? Continuă și mai confuz.

- Nu, Mark. Sunt însărcinată în 2 luni. Îi răpsund apoi mă întorc către el. Am uitat de nenorocita aia de pastilă pentru a doua zi când ne-am văzut în seara aia. Iar avortul chiar nu era o opțiune. Știu că am luat hotărârea asta fără a ști și opinia ta însă, cred că am făcut ceea ce a trebuit.

- Kate ... sunt total bulversat. Poate o să pară tâmpit însă, crezi că este al meu? Înainte să intru eu în seara aceea, a ieșit alticneva de la tine.

- Ah, da, Josh. Nu are cum să fie al lui, în niciun caz. Ne-am protejat. În schimb, cu tine, nu am făcut asta.

- Doamne, Kate. Trebuia să mă anunți mai devreme. Nici nu știu cum să reacționez.

- Totul o să fie în regulă, ok? Încerc eu să-l calmez apoi mă ridic și merg către el pentru a-l săruta.

           S-a ridicat de pe fotoliu odată ce m-a văzut făcând la fel și a venit spre mine. S-a oprit în fața mea și m-a privit în ochi câteva minute bune apoi m-a sărutat lung. M-a luat în brațe și am mers așa până la pat. Mi-a dat drumul ușor din brațele sale și a început să mă sărute și mai pasional. Mi-a dat jos cămașa albă cu flori roz, de vară la care m-am gândit să o iau în grabă azi de dimineață pentru a-mi fi bine în căldura de pe peronul gării apoi l-am ajutat și eu cu tricoul său gri. Nu purtam sutien așa că a fost un prilej bun să se joace puțin cu sânii mei. A coborât cu săruturile până la ei în timp ce mâinile sale încercau să-mi scoată lenjeria intimă de sub fusta neagră pe care am ales-o doar datorită faptului că îmi ascundea micuța burtă care începuse să crească de la sarcină. Mi-a mângâiat ușor zona intimă odată ce a scăpat de lenjeria mea neagră apoi a coborât spre abdomenul meu. L-a sărutat în timp ce mă privea astfel încât mi-a dat de înțeles că este de acord cu copilul. S-a ridicat un moment pentru a-și da pantalonii și lenjeria jos apoi s-a întors la mine.

- Iubito, ești a mea acum, nu? Mă întreabă pentru a mă mai tachina puțin fiindcă îmi vedea dorința în privire.

- Da. Îi răspund eu repede.

- Mai complex, iubito. Îmi șoptește apoi mă mușcă de gât, făcându-mă să gem.

- Sunt a ta, Mark! Țip eu.

        






       

Sunt a ta, Mark! 🔞Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ