Capitolul 17

8.3K 322 79
                                    

Toată casa era un haos total. Era mai bine trecut de ora 22 când grupul nostru de prieteni s-a strâns pe o canapea fiindcă eram destul de extenuați. Deși petrecerea începuse doar de câteva ore, am dat ce am putut mai bine din noi pe ringul de dans pentru a atrage atenția. Mă mira faptul că Mark nu ajunsese încă dar nu-mi pierdeam speranțele căci credeam că vrea să se lase așteptat.

- Kate! Ți-am păstrat un loc aici! Se aude vocea lui Jason care se afla pe canapea alături de Carla, Stephan, Ian și alți câțiva prieteni comuni.

Toată seara acest Jason a stat pe lângă mine. S-a băgat în vorbă mai mereu, a dansat alături de mine ba chiar începuse să mă atingă discret te talie, șolduri și chiar sâni. Îi răpsundem la toate gesturile pe care le făcea doar cu un surâs slab pentru a nu-i oferi prea mare încredere.

- Ce v-ați strâns aici? Haideți să dansăm! Ripostez eu.

- Mai discutam una, alta. Poate și ceva de băut. Mă clarifică Carla care se așezase special lângă Stephan pentru a-i oferi o vedere frumoasă dar subtilă către piciorul său dezgolit datorită crăpăturii rochiei.

- Ok, ok. Chiar nu mi-am făcut de cap cu alcoolul în seara asta și este păcat. Îi răspund eu și mă așez în locul liber de lângă Jason.

Vorbeau toți amestecat. Schimbau impresii despre petrecere, alcool, oameni și alte lucruri irelevante. Începusem să mă plictisesc așa că am dat pe gât câteva pahare de votka repede. Jason consumase și el ceva, ceva fapt ce îl ambiționa și mai mult în încercarea lui de a mă cuceri.

La un moment dat i-am răspuns relativ avansurilor sale. Am început să râdem amândoi de chestii prostești de prin copilărie sau chiar de cei care erau în jurul nostru. Vorbeam tare din cauza muzicii și totul devenea și mai amuzant pentru noi. Poate eram beți amândoi sau poate nu însă cert este faptul că ne-am sărutat. Am început cu un sărut mai mult timid și stângaci dar apoi, după câteva schimbări de privire am ajuns la un șir de săruturi foarte pasionale.

Ne-am scuzat amândoi la un moment dat față de ceilalți pentru a ne continua cele începute mai devreme într-o cameră, sus. În timp ce mergem alături de Jason de mână și râdeam ca doi bețivi sunt apucată de mâna liberă cu brutalitate.

- Mark? Răpsund eu uimită imediat ce îi întâlnesc privirea.

- Care-i treaba? Cine e ăsta?

- Ăsta este bărbatul ce o va face pe Kate fericită! Răspunde Jason punând accent pe "ăsta" și apoi mă sărută foarte pasional în fața lui Mark.

- Cred că glumește. Râde Mark.

- Ce este? Întreb și eu, acum comportându-mă superioară.

- Dacă nu dispare în următoarea secundă, o să-l fac eu.

- Hei! De ce nu ești fericit pentru mine? Am găsit în sfârșit un bărbat demn pentru a mă dezvirgina! Îi răpsund eu dur apoi râd.

- Demn, zici? Și ăsta e demn de tine?

- De ce nu te cari, amice? Îl întreba autoritar Jason.

Acest lucru i-a pus capac lui Mark care i-a aruncat un pumn în față lui Jason care a căzut imediat pe jos. O grămadă de sânge i se prelingea pe cămașa căci lovitura a fost una destul de urâtă și nu m-aș fi mirat dacă nu i-a spart nasul. Am țipat scurt când Jason a căzut chiar lângă picioarele mele, moment în care am vrut să mă aplec imediat să văd dacă e bine; însă Mark m-a luat iar puternic de mână și m-a tras după el fără a mai putea reuși să îi mai spun vreo vorbă celui rănit.

- Tu mergi cu mine! Țipă Mark autoritar și mă trage prin mulțimea de lumea care era pe scări pentru a ajunge la etaj unde erau camerele.

A încercat mai multe uși căci majoritatea erau ocupate de perechi care își făceau de cap în camerele Clarei. Într-un sfârșit găsește una și intrăm amândoi în ea ca mai apoi să o închidă.

Sunt a ta, Mark! 🔞Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum