Žánmarko

45 4 2
                                    

car!Marko
hors!Žán

Marco byl princ v Rusku. Nebo spíše byl... car/carovna. Ale to nikdo nevěděl, jelikož jako panovník vystupoval jeho strýček Erwin. Bylo to kvůli tomu, že musel být alespoň zasnouben, aby mohl nastoupit na trůn. Být zasnouben s nějakým člověkem.
A to byl kámen úrazu. Jediný, koho měl Marco rád, byl... kůň. Nechtěl žádné zásnuby, protože to by znamenalo trávit méně času ve stájích a na hřbetě Jeana. Tak se jeho drahý lichokopytník jmenoval.
"Marco, nemůžeš se vyhýbat trůnu tak dlouho," vysvětloval mu už po sté Erwin, "musíš si někoho vzít, abys usedl na trůn jako panovník a mně už dal pokoj. Mám povinnosti jako vládce Ukrajiny a Levi mi neustále vyčítá, že nemám čas se mu věnovat."
Marco byl naštvaný. Erwin zamítl nápad o spojení Ruska s Ukrajinou a chtěl se vrátit do své země. A to znamenalo, že musí převzít vládu... a zasnoubit se.
Rozeběhl se ke stájím a se slzami v očích hledal Jeana. Když svého plaváka našel, nasedl na něj a nějakou dobu na něm jezdil, než se vrátil do svého pokoje, stále sedíc na koni. Sesedl z něj a zadíval se mu do očí.
"Jeans, já už to nezvládám. Nemohu nastoupit na trůn, já se nemohu s nikým zasnoubit. Jediný, koho mám rád, jsi ty!" s pláčem objal Jeana kolem krku. Najednou Marco přitiskl své rty na Jeanovy pysky.
V tom Marca oslepila jasná záře. Vše se kolem něj točilo a už necítil srst svého drahého koně. Když si jeho oči přivykly světlu, spatřil něco, co ho šokovalo.
Stál tam člověk, no... s koňským ksichtem - celou hlavou. Neměl na sobě žádné oblečení. Marco zčervenal.
Jean k němu přistoupil a zařehtal: "Marco, zahrajeme si šachy?" Marco souhlasil a brzy si už hráli šachy na dětském hřišti.
Když v tom tam přiletěla zlá víla Erenička se svým poskokem Mikasičkou, která vykřikovala "cink cink." Erenička jim rozkopla šachy, Jean se naštval a sežral ji. Mikasička, známý boxer na ledě, chtěla na Jeana zaútočit, ale ten neváhal a sežral ji taky.
A pak všichni chcípli.

Založeno na skutečných událostí

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Mar 25, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Šváb a jiné povídkyKde žijí příběhy. Začni objevovat