Poďakovanie

443 31 3
                                    

Je to tu. Poslednou časťou ktorú som pred chvíľu vydala som ukončila môj prvý príbeh, ktorý mal úspech. 

Len také malé štatistiky :D

Prvá časť Cute disasteru má 14 473 prečítaní, dokopy 731 votes a 119 komentárov.

Druhá časť Cute disaster 2 :Forever má momentálne 13 103 prečítaní, dokopy 749 votes a pre mňa neuveriteľných 213 komentárov! 

Neuveriteľne vám ĎAKUJEM ženy moje. Pri tomto úž normálne plačem ako pozerám všetky vaše komentáre. 

Cute disaster som začala písať len tak z nudy bez hocijakého naplánovaného konca. Len som písala. Nie jeden raz som mala chuť s tým skončiť a vymazať to ale vždy ste mi dali novú náladu do písania. Zakaždým ma vaše komentáre nakopli do novej časti. Síce som mala nejeden raz nervy v prdeli keď mi jedna z vás v NOCI začala dávať votes na všetky časti od začiatku do konca :D 

Osobitne by som chcela poďakovať LarSivoov za to že keby si mi v živote neukázala príbeh Danger, nikdy by som asi neobjavila wattpad. Ako vždy rodine za to že ma podporuje v písaní. Mama mi veľmi pomáhala tým ako ohodnotila niektoré moje časti. Osobitne môjmu milovanému tatinkovy za to, ako mi musel zakaždým schválne robiť pri písaní nervy. Mojej doktorke ktorá mi ako veľmi milá osoba povedala že ju môj príbeh zaujal a teší sa na pokračovanie. Jančimu, Petrovy a Sykymu za to že keď som bola v koncoch aspoň jeden ma rozosmial ale asi by ich niekto mal sprdnúť za to, že zakaždým keď mi napísali keď mala byť nová časť, vykašlala som sa na to :D.

Ďakujem vám všetkým za podporu, za to že ste všetky tie sračky čítali a za to že ste ma podporovali.

To aká som dnes ste zo mňa spravili čiastočne Vy. Ste súčasťou jedného môjho životného obdobia za čo Vám  ďakujem :)

-Mellinka

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now