Part 14.

976 66 7
                                    

>Myslím že ste si už zvykli že tu mám chýb jak na s***** :D

*prepáčte za ne :DDDD

Niall:

Vybehol som z auta a bežal som ku skupine policajtov ktorý Bonnie sledovali stále len aby chytili Joschu a jej sa nič nestalo. Kskoro som tam bol keď som počul vystrely a dve telá dopadali na zem...

O rok a pol neskôr... /Júl 2014/

Bonnie:

Počujem hlas no nemôžem otvoriť oči. Cítim dotik na mojej ruke no nemôžem s ňou pohnúť.. ja sa nemôžem vôbec pohnúť! Ale ten hlas.. ja ho poznám.. je to Harry. Môj najdrahší braček.. a ja ho počujem ako sa rozpráva so mnou a ja mu pri tom ani odpovedať nemôžem. Ale čo sa stalo? Vlaste ja viem čo sa stalo. Išla som s ochrankou a babami nakupovať a jeden z ochrankarov bol Joschuov komplic. On ma postrelil! 

A v tedy som Harrymu stísla ruku. "Bonnie?" započujem jeho neveriaci hlas. Chcem mu povedať ako strašne mi chýba ale nevládzem. To pohnutie rukou vyplítvalo všetkú moju zostávajúcu energiu v tele. "Prosím Bonnie pohni stísni mi ruku ak ma vnímaš.." Ja sa snažím Hazz! Prisahám že sa snažím.. ale nejde to.. Hovorila som si v duchu aj keď som sa to z celej mojej sily snažila povedať na hlas. "Čo sa deje pán Styles?" počujem neznámi hlas ženy. "Pohla rukov!" vyhŕkol podráždene. "Pane to je nemožné. Už skoro rok a pol je v hlbokej kóme. Mali by ste ísť domov a odpočinúť si." povie zrejme sestrička. To je mi teda prístup! Hovoriť niekomu že mu asi už šibe, aj keď nie priamo, a posielať ho preč, domov.. Ja som pre boha tu!!! Snažím sa kričať ale ani to so mnou nehne. 

Započujem jemné povzdýchnutie Harryho a jeho druhú ruku, ako chytí aj tú moju druhú ruku ktorá bola prázdna. "Prosím.." zašepká tak že to zrejme počujem len ja. Snažím sa braček!!! Pracujem na tom.. "Dobre idem.." vydýchne a už ma chce pustiť keď zrazu spanikárim. NIE! Nesmieš!  zakričím vduchu a stísnem obe jeho ruky najsilnejšie ako sa dá. 

Započujem Harryho šťastný smiech a to ako si potichu hovorí jedno slovíčko dookola. Ďakujem. "J-ja idem pre doktora.." počujem koktajúcu sestričku a rýchle kroky. "Och zlatíčko moje malé pozri sa na mňa.." hovorý šťastný Harry a ja pomaly začnem klipkať očami. Keď po chvýli zaostrim, vidím Harryho skláňajúceho sa nadomnou s úsmevom na periach a s uslzenými očami. "Ty si hore!!" vykríkne a ja sa na neho usmejem. "No už .." zakašlem.." už to tak vyzerá." poviem zachrípnutým hlasom. "Pšš.. povedal sompozrieť nie hneď tárať. " zasmeje sa a ja s nim. "Pre čo si pla.." "Naozaj je hore!" vyhŕkne môj doktor. Zúfalo sa pozriem na Harryho a on sa na mňa usmeje. "Neskôr." povie no trochu posmutnie a v očiach vydím aj zlosť ktorú som nepochopila. "Hazza! Nikomu to o mne nehovor." poviem mu a on prikývne. "Stačí treba ti pokoj a musím spraviť nejake vyšetrenia." povie doktor. "Ako dlho to bolo tento raz?" zasmejem sa vlastnému životu. "Rok a pol." povie mi a usmeje sa na mňa. "Ale nezdržujem sa. Na to čo je nové vo svete ešte čas budeš mať." povie a sestra vyženie Harryho z izby a on sa jej začne smiať keď zapre nohami o zem a ani s ním nevie pohnúť.

O 4 hodiny neskôr.. /16:24/

Konečne mi dali pokoj.. 4 hodiny mi robili rôzne testy a ja mám strašnú chuť jesť no môžem len piškóty.. Do izby vôjde veselý Harry a sadne si na stoličku ktorú si pritiahol k postely. "Ako sa cítiš?" spýta sa ustarane. "Hladno" poviem a strčím si piškót do úst. On sa mi zasmeje. "Ani sa ti nedivým" "Pre čo si plakal? Nezachytila som to čo si hovoril." spytala som sa ho to čo ma trápilo. Tiež by ma zaujímalo pre čo je tu miesto Nialla môj brat ale toto najskôr. "Lebo som ti to nechcel hovoriť. Myslel som že ma počuješ s potom sa nezobudíš..." "Ale čo?" začala som byť nedočkavá. "No vieš stalo sa to pred pol rokom.. rok po tom čo ťa postrelil ten blázon.. mimochodom je mŕtvy. Zastrelili ho v ten ďeň. No nestihli to skôr než on postrelil teba do hrudi.!" "Tak to vyklop a nezahováraj.." povie, mu naštvane. Zasmeje sa. "Je vidieť že si Styles. Nenecháš sa oblbnúť." "Harry!!" poviem a pozriem sa na neho prísne. "Niall si pred pol rokom našiel novú priateľku.." šepne a mne sa nechce veriť vlastným ušiam. "Čo si!"

Nová časť láský !! :D  Čakala som čakala kedy splníte podmienky a vy nic.. kašlem ja na to :D

Venujem :

>NatalTurcanova

>Tommo_Tommo

>BarboraKvartekov (DRAKU! až 4 krát! :D)

>IsaolkoCardoso

>CrazySim13

>MajkaFtorekov

Ďakujem ženské za úžasné komenty :******* <3

Mellinka:****

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now