Part 2.

1.4K 83 8
                                    

V minulej časti...

"Dobrí deň tu je Gemma Styles. Chcela by som nahlásiť že sme vydeli unesenú Bonnie Styles v nákupnom centre ..... v Sydney. Je na nu velosvetové pátranie." poviem rýchlo. "Ano slečna vydím. Okamžite dáme uzavreť celý areal nákupného centra a vysielame tam naše policajné jednotky." oznámi mi. "Ďakujem dopočutia." poviem a zložím. 

Bonnie:

"Dobre zlato toto je posledný obchod nemala by si sa tolko namáhať, pôjdeme sa niekam naobedovať." povie Josch a pritiahne si ma rukov k sebe bližšie a objíme ma. "Ok" poviem. "Joschua Steferson?" započujeme za sebou keď chceme vôjsť do H&M. Joschua sa otočí a zamrzne tak sa spýtavo otočím tiež a padne mi zo srdca kameň. Polícia. 

Zrazu ma Joschua schmatne a začne ma ťahať preč a ja sa vzpieram. Ccc... ty chceš naozaj utiahnuť tehotnú ženu? "Do čerta pohni zadkom ženská!" zhúkne ale potom to vzdá a začne utekať pred políciou sám. 

Snaží sa utiecť východom ale tam ho schmatnú policajti ktorý vôjdu tadial do budovy. "Bonnie!!!!" zakričí veľmi známi hlas. Otočím sa zo širokým úsmevom a idem sa rozbehnúť k Niallovi keď zacítim ako mi niečo začne stekať naraz po nohách. "Ehm... Ni? Asi mi praskla plodová voda.." poviem a bojím sa aj pohnúť. "Pane bože! Zavolajte sanitku ona rodí!" zakričí a pribehne ku mne. "Sanitka tu je pane Prišla s nami už idú doktory." povie policajt pri nás a ja uvidím ako dnu vbieha jeden doktor a par dalších ľudí s vozíkom.

Som asi moc zlá čo :DDD Prepáčte že nie sú tie časti dlhšie a častejšie ale neviem sa k tomu dokopať :D Čo povedať som proste LENIVÁ :DDD Ďakujem za komentáriky :*

Venujem:

>tali321

>onedirection1D2

>MartinkaPernicov

>Tommo_Tommo

>Hotanwife1993

>SimonneS

>>Ak chcete venovanie komentár :)<<

Slubujem že sa nabudúce posnažím dať dlhšiu :))

-Mellinka:*** 

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now