Part 1.

1.6K 89 6
                                    

* Prepáčte za chyby :D*

Bonnie:

Zobudila som sa na jemné bozky na krku. Bolo by to prijemné keby to bol Niall... Nie Bonnie! Nemysli na neho zabudni na neho konečne! Už ho nikdy neuvidíš!

"Vstávame zlatíčko dneska mam pre teba prekvapenie" povie Josh. "Aké?" spytam sa a pretočim sa tak aby som na neho vydela. Moje jediné šťastie je to veľké tehotenské bruško. Som v poslednom mesiaci tehotenstva a podľa Mika, čo je Joshuou kamarat doktor ktory nič nechce povedať polícii, čakám chlapčeka a nahovorila som Joshuu aby sa volal James. Na šťastie nevie pre čo prave James ale chcem aby mal niečo po Niallovi. Zasa o ňom premýšľam.

"No tak vstávať Bonnie ide sa a obleč sa do spoločnosti." povie a postaví sa z postele. Pozorujem ho lenivo z postele ako sa oblieka a potom sa na mňa karhavo pozrie. "Nemala si vstávať?" "Veď už idem.." zadudrem a vylezem zpod periny. Prejdem k šatníku ktorý mám asi tak plný ako v Londýne lebo všetko čo si zažiadam mám okrem slobody. 

"Za 20 minút nech si dole!" povie a odíde z izby. Po zabuchnutí dverý sa okamžite pustím do výberu oblečenie. Keď že toto je Austrália a je tu strašné teplo, vyberem si biele tehotenské šaty po kolená, biele spodné prádlo, čierne baleríny a šedý tenký svetrík. 

Hneď ako sa oblečiem a namalujem zídem na prízemie a idem do obývačky od kial počujem hrať televízu. Keď tam vôjdem Joshua pohlad z televízie nasmeruje okamžite na mňa a celú si ma prezrie. Usmeje sa vypne televíziu a podíde ku mne aby mi dal malú pusu na pery. Je to nechutné ale zvykla som si ak sa na niečo také dá zviknúť...

 "Mali by sme vyraziť keď že cesta do Sydney trvá 4 hodiny." povie a ťahá ma von z domu. "Sydney! Vážne?" poviem vykolajeno. On ma zobere do mesta? To by mohla byť šanca! On sa jemne zasmeje keď ma posadý do veľkého terénneho auta. "Ano Sydney." povie a nastúpi si na miesto vodiča. 

Pred nákupným centrum v Sydney:

"O môj bože toľko ľudí a obchodou!" poviem očarene na čom sa Joschua zasmeje. "Videl som na tebe že to potrebuješ." povie a pokrčí ramenami. "Poď !" povie a začne ma ťahať dnu no zrazu do niekoho narazím ako sa ponáhlame a dotičnému dievčatu spadne taška v ktorej boli papiere, ceruzky, výkresi a rôzne iné veci aj do kancelárie.

"Prepáčte nechcela som" poviem ospravedlňujúco a vytrhnem sa zo zovretia aby som tomu dievčaťu ktoré zbiera veci po zemi pomohla. "To nevadí" povie a ďalej zbiera veci ani sa na mňa nepozre. Začnem s ňou. No zarazím sa keď uvidím niečo na jej ruke. Do tváre som jej nevidela no vedela som kto to je. Ten prsteň som si dala vyrábať ja a je jediný, unikát lebo som si ho aj sama navrhla a darovala som ho Gemme. Rýchlo som sa obzrela na Joschuu a ten s niekym volal. Ani nám nepomôže... Zobrala som jeden z papierov a pero a rýchlo som napísala adresu domu ktorú som vydela na dome a vďaka mojej fotogenickej pamäti viem aj ŠPZ auta čo je zázrak lebo sú to čísla. 

Jeme štuchnem do Gemmi ktorá stále mrmle že to nevadí nech sa nenamáham no teraz sa na mňa konečne pozre a vytreští oči do ktorých sa jej nahrnú slzy. Ukážem jej prstom nech je tycho a ukážem na Joschuu. Chápavo prikývne a ja jej strčím papiere do ruky s mojimi informáciami na vrchu. "Ešte raz mi prepáčte nechcela som do vás drgnúť" poviem aby to nevyzeralo moc divne. "Nie to nevadí ďakujem za pomoc." povie ".. nájdeme ťa" šepne keď odchádza niekam preč. 

Prídem späť k Joschuovi ktorý sa spýtavo pozrie no ja len pokrútim hlavou že nič a ideme ďalej.

Gemma:

Pane bože! Pane bože! Pane bože! Ona je tu!!! Hneď ako som odišla od Bonnie som sa s úsmevom ale tým najviac úprimným úsmevom rozbehla za chalanmi. Všetci boli nasáčkovaný kde inde ako v hračkárstve. Aspoň to sa nevytratlo.

"Chalani ja som ju vydela!!!!" zakričím na celý obchod na čo sa na mňa všetci nechápavo pozrú. Keď za mnou prídu ostatný nakupujúci sú späť pri svojom nákupe. "Koho?" spýta sa Harry nechápavo. "No predsa Bonnie!!!" poviem ako by to bola najjasnejšia vec na svete. "Gemma ja viem že ti chýba aj mne a ani si nevieš predstaviť ako Niallovi" povie a ukáže na neho smutne na čo on hneď odvráti zrak. "ale ona tu neni. Ako by sa dostala do Austrálie?" povie. "Ja si nevymýšlam vy idioti ja som sa s ňou rozprávala dala mi toto!" poviem a ukážem im papier ktorý mi okamžite vytrhne Niall. "To je jej písmo! Zavolajte políciu!" zhúkne a rozžiaria sa mu oči tak ako už dávno nie.

Okamžite vytiahnem mobil za začnem volať. "Prosím tú polícia Sydney prajete si?" "Dobrí deň tu je Gemma Styles. Chcela by som nahlásiť že sme vydeli unesenú Bonnie Styles v nákupnom centre ..... v Sydney. Je na nu velosvetové pátranie." poviem rýchlo. "Ano slečna vydím. Okamžite dáme uzavreť celý areal nákupného centra a vysielame tam naše policajné jednotky." oznámi mi. "Ďakujem dopočutia." poviem a zložím. 

Trocha kratšia ale lepšia ako žiadna :* :D Dúfam že sa páči aj keď to neni nič moc :)

>>Ak chcete v ďalšej časti venovanie koment :)<<

-Mellinka:****

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now