Part 10.

1.2K 59 4
                                    

-Ďakujem že so mnou máťe ešte trpezlivosť :)-

*Prepáčte za chyby :D*

O 5 dní neskôr...

Bonnie:

"Si si istá že tam chceš ísť?" spýta sa ma Niall. "Áno." poviem rozhodnuto. "Tak fajn." povie a kráčame spolu po ceste plnej jesenných suchých listov. Ako inak keď že, ako som zistila je jeseň. Ani jeden z nás nič nepovie až kým sa Niall nezastaví a nepozrie hore kopcom kde vedie malá kamenná cestička. „Tu hore.“ ukáže na ňu a bolestivo sa na mňa pozrie.

Keď dvôjdeme na miesto a uvidím tú kopu kvetov, vencov a sviečok, spustí sa mi po líci prvá slza. Pomaly pustím Niallovu ruku a zohnem sa k dvom mramorovým hrobom. Na jednom je napísané Luke Jack Ray 1956-2014 "Vždy zostane v našich srdciach."  A na druhom James Ray Horan 2015 „Dieťa je živý kvet zeme." Z vačku vytiahnem dve sviečky ktoré položím, každú na jeden hrob a popri zapalovaní sviečok začnem vzlikať a plakať. "Ako sa vám podarilo pochovať Jamesa?" poviem po chvíli. "Bolo to ťažké ale nejakým zázrakom sa nam to podarilo." povie a pokúsi sa na mňa usmievať. "Kedy bol pohreb?" spýtam sa ho ešte. "Pred piatimi mesiacmi." povie a zapozerá sa na Jamesov hrob.

O 2 hodiny neskôr...

"Sme doma!" zakričí Niall na celý dom keď vôjdme do chodby. Odpoveďou mu bolo tlmené bolestné zamrmlanie z obývačky. Pozriem sa na Nialla nechápajúco a on sa tak isto pozrie na mňa. Rýchlo si vyzlečiem kabát a vyzujem topánky a utekám do obývačky, no to čo zbadám ma zarazí. Liam (brat) a Harry sedia pri sebe s dobitými tvárami. "Čo ste pre boha spravili?!" vyhŕknem vystrašene a to už sem dobehne aj Niall. Obaja sa na mňa vystrašeno pozrú a Harry okamžite vyletí zo sedačky a príde ku mňe, na čo si ma okamžite vtiahne do objatia. Zarazeno a nechápajúc sa pozriem na Niall a ten len nechápajúco pokrčí ramená. "Ehm.. Harry čo sa stalo?" spýtam sa ešte raz a pozriem sa pri tom na jeho tvár ktorá sa okamžite zmraští. "Počúvaj ma Bonnie. Od teraz z tohoto domu nevídeš bez toho aby to niekto z nás nevedel a nikoho dnu nepozveš. Všade kam pôjdeš s tebou pôjde ochranka bez ktorej nevýdeš ani pred bránu nie to na záhradu, rozumieš." povie a z jeho vážnej tváre môžem usúdiť že to myslí úplne vážne. "A-ale pre čo?" spýtam sa ho. "Lebo ten bastard utiekol a už sme ho stretli" prehovorý miesto Harryho naštvaný Liam. "Čo koho?!" spýtam sa vystrašeno. Dobre viem o koho ide ale stále v kútiku duše dúfam že sa mýlim a toto je len veľmi zlý žart. "Joscha akeho iného id.." začne Liam no preruší ho Niall. "Čo chcel?" spýta sa vystrašeno. "Pýtal sa kde je Bonnie a vyhrážal sa že si ju zobere a nikto s tým nič nespravý. Že sa milujú a memáme im to kaziť." povie Harry a smutno na mňa pozrie. "Pre to budeš dodržiavať to čo ti povieme, rozumieš." povie a pozrie sa na mňa. "Ale ja kvôli nemu nebudem ako väzeň, ktorým by mal mimochodom byť on. Ako sa mu do čerta podarilo utiecť? Veď som mala ísť tento týždeň vypovedať!" "Neviem to mi polícia nepovedala, ale máme byť opatrný a to aj budeme." povie Harry. "Niall si v pohode?" spýta sa Liam a ja sa okamžite pozriem na bledého Nialla. "Ja o teba nechcem znova prísť Bonnie..." pozrie sa na mňa zo slzami v očiach. Podídem k nemu a silno ho objímem. "Ty o mňa neprídeš! Tak nehovor dobre." poviem a dám mu malý bozk na pery na čo sa on trochu usmeje. 

Zasa je to krátke. Pane bože ja neviem čo napísať :D Asi som sa dosť pokazila, len ma za to dobre prefackajte možno sa spamätám :D 

Venujem

>fallingnouis

>NatalTurcanova

>tali321

>SimonneS

>LarSivoov

>BarboraKvartekov

>Ak chcete venovanie koment ženy :* <

-Mellinka:***

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now