Part 23.

883 56 7
                                    

>Prepáčte za prípadné chyby<

Keď nás film prestal baviť, Louis s Liamom mi začali hovoriť ako si znova strielali z Harryho na koncertoch. Ako sa im stávali tie trápne momenty, keď sa šmykli a padli na pódiu alebo proste len tak spadli na rovnej zemi pred zrakom paparazzov. Chalani išli hrať Fifu  a ja som sa s Harrym začala rozprávať o tej neznámej menom Sandra.

"Ako dlho ju vlastne poznáš? Keď sme sa rozprávali v nemocnici povedal si že ti jedna dala košom."  spýtam sa s blaženým úsmevom na tváry, keď že som donútila môjho veľkého brata Harolda Edwarda Stylesa červeňať sa. "No.. skoro rok" usmeje sa nesmelo. "Je to tá baba čo mi dala košom ale nakoniec sme sa dali znova dokopy." povie a sam pre seba sa šťastne usmeje. "To ako o nej nevie ani mama, ani chalani a ani Gemma?" pozriem sa na neho a on sa tváry ako že Ja nič ja muzikant. "Harold! Musíš im to povedať! Aspoň mame a Gemme!" pozriem sa na neho karhavo. "Ale oni ju budú chcieť spoznať a budú ju volať na jedlo! Čo ak sa zlakne a odíde?!" vyhŕkne zúfalo. "Chlapče.. ty si v tom až pouši" poznamenám s úsmevom. Niečo mi chcel namietnuť keď mu zrazu začal zvoniť mobil. 

"Mama" oznámi mi a zdvihne 

"Prosím.., Ehm.. hneď tam som mami.., Ano ahoj." dohovorí a pozrie sa na mňa. "Nechceš ísť so mnou? Aspoň sa to už dozvie a aj tak si tam určite chcela ísť." usmeje sa na mňa pri čom sa mu vytvoria tie jeh jamky, ktoré ja chcem a nemám ich! "Ok" poznamenám a on pokračuje. "Bola nahnevaná ale tebe sa určite poteší." povie a odíde do predsiene kde sa obuje. 

Ešte zaájdem ku chalanom ktorý sa veselo zabávajú a smejú sa pri hre. Zmenili sa v mnohých stránkách ale ako vidím deťmi ostanú navždy. Sama sa nad tou myšlienkou zasmejem a to sa už pri mne zjaví obutý Harry. "Hej! Mužatky ideme s Bonnie za mamou!" zakričí cez všetok ten hluk v izbe. "Čo!? Aké mužatky!?.. To čo si dovoluješ Styles!?.. Chceš dostať Styles odvolaj to!.. Čo? To tu nebudeš spať?" prekrikovali sa jeden cez druhého až zastali všetci pohladmi na Niallovej poznamke a s úškrnmi sa na neho chalani pozerali.  "Horan ty prasa čo si chcel s mojou sestrou robiť!?" zasmeje sa Harry a snaží sa nahodiť znechutený pohlad na Nialla. "No dovol je to moja priateľka s ňou si možem robiť čo chcem." povie urazeno a vyskočí zo sedačky aby prišiel ku mne. Celý čas ho sledujem a usmievam sa na neho. Je to až moc dokonalé aby to bola pravda. "Musíš ísť?" zašepká mi keď si ma vtiahne do objatia a dá mi malú pusu na pery. "Ano ale zajtra som celá, celučičká tvoja." poviem a žmurknem na neho na čo sa blažene usmeje. "Fajn hrdličky odchod!" zahlási Harry a odtiahne ma od Nialla. "Harold to je moja žena!" skrýkne Niall a ja sa s ostatními začnem smiať. "Zajtra laska." poviem a ešte k nemu prídem a pobozkám ho no, to by sme neboli mi keby sa nam to nezvrtne na dlhšie. Zrazu niekto zahvízda "Keď si to chcete rozdať tak hore v izbe hrdličky!" Zayn. "Sklapni Malik!" vyhŕkneme obaja naraz a odtiahneme sa od seba. "Ahojte!" poviem a idem za Harrym ktorý si len zamrmle tiché "Konečne" a myslí si že to nepočujem. "Počula som to!" poznamenám keď som už obudá a odchádzam do auta. "To je dobre" povie a uškrnie sa na mňa.

°°°°°°

Po chvílke ako Harry zazvoný na dom na šej mami sa nám naskytne jej naštvaný výraz. "Ach, Bonnie zlatíčko.." zapiští s uslzeními očami a vtiahne si ma do objatia. "Tak si mi chýbala dcérka.." "Aj ti mne mami.." pípnem a ešte chvýľku sa objímame keď sa odomňa odtiahne. 

"Tak fajn, dobú mamu máme za sebou. Teraz k veci." povie a nahnevane sa na mňa s Harrym pozrie. "To čo si ako myslíte!? Odídeš z nemocnice a nič ani ja ani Gemma a dokonca ani Liam nevieme!? To čo má znamenať Bonnie Ray Styles!" povie mi naštvane a potom sa obráti k Harrymu. "A ty! Harold Edward Styles? Kryješ svoju sestru! Ako si toto prestavujete!?" pozerá sa na nás pohoršene. "Prepáč mami ale potrebovala som čas pre seba keď som zistila to s Niallom a toľko sa od vtedy toho stalo..." poviem a pozriem sa do zeme. Počujem povzdýchnutie a potom ruku na mojom ramene. "Fajn ale povedať ste mi to mohli." usmeje sa na mňa. "Poďte dnu čaká vás tam Gemma s Liamom." povie a ustúpi od dverí. S Hazzom sa na nu pozrieme a usmejeme sa.

°°°°°°

"Aj tak si nám to mohla povedať!" povie Liam a urazene si prekríži ruky na prsiach a otočí sa mi na sedačke chrbtom. "Ja viem Li prepáááč." poviem a štuchnem ho prstom do chrbta. "No ták nehnevaj sa!" poviem a objímem ho zo zadu na čo sa zasmeje. "Fajn ale nabudúce nech ťa také nič nenapadne." povie a usmeje sa na mňa keď sa ku mňe otočí. "Deti mám tu pre vás kakao a dnes tu spíte!" povie s úsmevom. "Ale ja nemám kde spať." poviem a pozriem sa na mamu. "Budeš spať s Harrym v jeho izbe." usmeje sa na mňa a pozrie sa na Harryho. "Nevadí ti to však Harry?" "Nie! Ja som rád" povie a nadšene sa usmeje. "A Liam?.." "On spí somnou" vyplazí mi jazyk moja veľmi "dospelá" sestra. "A to ste mohli zasa povedať vy mne! Ccc.." poviem a tiež sa zahrajem na urazenú ako pred chvíľou Liam ale hneď sa rozosmejem. 

A takto sme strácili celí večer rozprávaním a doťahovaním. 

°°°°°°

Keď sme s Harrym unavený padli do postele začal tému "moja práca". "Pozri Hazz mna tá práca baví a sú tam milí ľudia." poviem rozvalená po celej posteli. Ano nohy mám prehodené cez Harryho. "Počula si ale Liama. Firma sa rúca a obchody im už nejdu ako keď si tam bola ty." povie a pozrie sa na mňa. "Ale ja to nemám ako napraviť. Harry firma bola na vrchole a po vrchole nasleduje pád. Neni to také ľahké nechať firmu zachovale na svojom mieste." poviem. "Pokúsim sa im nejako pomôcť ale zo spoločnosti v ktorej pracujem neodídem. S miestom sekretárky som plne spokojná, neni tam toľko stresu a povynností." poviem a tým ukončím s Harrym tému práca. 

Tak že nová čast ženy :)) A tešte sa na ďaaalšie :D Vďaka vašim úžasným komentárom a vraždiacemu pohladu mojej kamarátky /Ano hovorím o tebe Kika :D/ som sa rozhodla pokračovať a mám aj premyslené ďalšie časti čo sa často nestáva :D

Všetkým strašne moc ďakujem že ste mi odpovedali a dokázali ste mi dať chuť do písania novej časti.  :))

Venujem:

>onedirection1D2

>KlarikCicha

>Veronika_2308

>tali321

>KlaudiKubnov

>BarboraKvartekov

>Jannnnnie

>NatalTurcanova

>Lenka_H

Ďakujem :))

-Mellinka:***

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now