Part 6.

1.3K 73 14
                                    

V minulej časti..

Zastaneme pred miestnosťou s dvoma veľkými sklenenými oknami a dverami v strede. „Tak sme tu. Mám vás doprevádzať až k nemu alebo podla čísla sa budete vedieť orientovať?“ spýta sa. „M-myslím že to zvládnem.“ poviem jej no pohľadom stále behám po miestnosti do ktorej mám vôjsť. „Tak prosím.“ povie a otvori mi dvere s úsmevom a ja vojdem.

>Sorry za chyby :DD<

 Niall:

Pomaly a neisto dôjdem k inkubátoru na ktorom je číslo 23 a pozriem sa dnu. Vidím malé dieťa, bábätko ako pokojne spinká. Je tak malinký a zlatý.. „Môžete sa ho kľudne dotknúť. Už je odpojený od prístrojov.“ povie niekto za mnou a ja od šoku nadskočím. Otočím sa vidím tú istú ženu ktorá ma sem doprevádzala. „Ako ste sa..?“ „Boli ste plne zaujatý vašim synom. Poviem Vám ten maličký je úplný poklad. Skoro vôbec neplače. Dozerám tu cez deň a niekedy aj v noci.“ povie. Ja sa na ňu jemne usmejem a potom svoju pozornosť znova prenechám môjmu maličkému synčekovi. „Je možnosť že by ho mohla ešte dnes vidieť jeho matka?“ spýtam sa s pohľadom upretým na spiacom Jamesovi. „Hmm... je tu možnosť že by sa doniesol v prenosnom inkubátore k mamičke do izby.“ povie zamyslene. Ja sa na ňu okamžite otočím s prosbou v očiach. „Môže sa ísť s ním hneď teraz?“ spýtam sa naliehavo. Chvíľu rozmýšľa a potom sa usmeje. „Môžem sa na to spýtať hlavnej sestry.“ povie. „Tak na čo čakáte povedzte že o to žiada sám Niall Horan a rodina Stylesovcov..“ poviem nadšene na čo sa potichu zasmeje a odchádza z miestnosti.

Pozriem sa späť na Jamesa ktorému už svietia jeho modré oči … zrejme po mne, teda určite lebo Bonnie ich ma smaragdové zelené ako Harry .. pozerá na mňa nimi ako keby vedel že ja som jeho otec. Je tak krásny... Vlásky má celkom malé no už teraz vidieť že nie sú ani blond ani červené ale že je to zmiešaná farba oboch týchto farieb s náznakom hnedej.

Zrazu započujem ako sa otvoria a zatvoria dvere. „Dobrá správa pán Horan.“ počujem tú sestričku čo pred chvíľou odišla. Namierim svoj pohľad na ňu no nestojí tam sama. Sú tam dvaja muži v nemocničných uniformách s nejakým vozíkom vyzerajúcim ako tieto inkubátory. „Maličký ide k mamičke.“ povie s úsmevom.

Bonnie: 

Niall sa išiel pozrieť na Jamesa a ja tu musím ležať a ležať a ležať. Neni to spravodlivé! A teraz zniem ako malé dieťa. Ja chcem ale svôjho syna! Zrazu započujem ako niekto začne klopať na dvere. "Ďalej!" zaktíčím a dnu okamžite vôjde nejaka sestrička s usmievajúcim sa Niallom. Hodím po ňom nechápavý pohlad a on hneď začne hovoriť. "Tak že keď že teba nechcú pustiť z postele, že?" povie a ani to nebola otázka ako konštatovanie. "No.." poviem a čakám kým začne vysvetlovať. "Keď nemôže prísť matka za dieťaťom príde dieťa za matkou!" zvolá sestrička s úsmevom a  dnu prídu dvaja muži a nesú inkubator. Prenosný inkubátor  s Jamesom!!!

Kráááátke ja viem... :D ale nemala som ntb. Zlé známky z nemčiny -_- to neni tak že ja ju nemám rada to ona nemá rada mňa! :DD

Venujem:

>lucahurkova

>tali123

>IsamolkoCardoso

>SimonneS

>Tommo_Tommo

>terysek123

>>Ak chcete venovanie komentár :))))<<

Ďakujem za krásne komentáre a  17 votes :´3333 

-Mellinka:*****

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now