Part 25.

734 49 6
                                    

     Užite si novú časť ženy :** 

Rok potom..

"Perrie pozri sa na mňa! Do žiadnych šiat sa nezmestím a to som len v 5 mesiaci!" zanariekam zúfalo a svadobné šaty hodím na kreslo vedľa Perrie. "Zlato je normálne že máš v 5 mesiaci väčšie bruško. Tie šaty sa spravia na mieru ale mi musíme vybrať tie, ktoré chceš."povie mi a povzbudivo sa na mňa usmieva. "A s tým bruškom v šatoch si prekrásna" započujem spoza mňa ten dokonalý Írsky prízvuk a pocítim ruky na mojom páse. "Ahoj láska" povie a dá mi pusu na líce.

"Ty hlúpy Írsky škriatok! Čo ak to boli jej svadobné šaty a teraz budete mať nešťastie!" začne mu nadávať Perrie a ja sa zasmejem. "Neboj tieto určite neberiem" poviem a s úsmevom sa otočím na Nialla. "Deje sa niečo?" "Malo by sa niečo diať? To nemôžem prísť pozrieť svoju budúcu pani Horanovú a Horančata?" povie a ja sa začnem smiať. "Čo ti dáva takú istotu že sú to Horančata a nie len jeden Horan alebo Horanka?" smejem sa ďalej. "Nesmej sa mi toľko! Ja to proste viem!" povie a prisaje sa mi na pery. "Hmm.. Hrdličky od seba! Chcem objať nevestu!" započujem veľmi známi hlas. "Juss!" vyhŕknem a rozbehnem sa k nemu.

"Ty si prišiel!" šepnem keď ho už mačkám v mojom objatí. "Pravda že som prišiel princezná. Toto si nemôžem nechať ujsť." Povie a potom sa skloní k môjmu uchu. "Zachviľu je tu Alyson, priprav sa na piskot" zasmeje sa a ja ho s úsmevom buchnem do ramena. "Kedy bude vaša svadba?" spýtam sa a on vytiahne z vrecka krabičku. "Ale pss.. je to prekvapenie. Beriem ju na London eye." "Ouuu... to je sladké" poviem a rozplačem sa. "Prečo plače Bieber!" povie Niall a pribehne ku mne aby ma objal a škaredo sa pozrie na Justina.

"Bonnieee!" započujem svoju milovanú sesterničku. "Alyy!" zapištím okamžite a rozbehnem sa oproti nej. "Chýbala si mi zlato!" povie keď sa už objímame. "Aj ti mne. Som rada že si prijala moju ponuku družičky." poviem a s úsmevom sa na ňu pozriem. "To vieš že som prijala! Bol by hriech neprijať. Už máš vybrané šaty?" spýta sa ma a ja pokrútim hlavou že nie. "Tak čo tu robia chalani! Šup šup! Padajte! Idú sa riešiť ženské veci!" povie a mňa potiahne ku Perrie. 

°°°°

"Tieto sú dokonalé zober si ich!" vyhŕkne Perrie nadšene keď si oblečiem šaty ktoré mi vybrala Alyson. "Sú na tebe perfektné Bonnie neopováž ich odmietnuť." prikyvuje Aly. Odvrátim od nich pohlad späť na obrovské zrkadlo pred sebou. Dlhé biele svadobné šaty s krásnymi čipkovanými vzormi sa mi vlnia okolo pása, ako sa hýbem a ja obdivujem všetky tie tvary čipky všité do bielej látky. "Sú perfektné máte pravdu." súhlasím s nimi a otočím sa späť k nim. "Beriete slečna Styles?" spýta sa ma prichádzajúca postaršia predavačka s úsmevom na periach. "Áno, myslím že to sú tie pravé." odvetím jej s úsmevom a obrátim svoj pohľad späť do zrkadla aby som mohla opäť prezrieť samú seba. 

Neverím že som po všetkých tých rokoch budem konečne šťastná. Momentálne neverím ani len tomu že sa za tri vydávam a ja som doteraz nemala šaty! Neverím tomu ž čakám s Niallom deti. Neverím už ničomu. Ale viem jedno. A to to že je konečne šťastný Niall. To je tá podstatná vec. Sme šťastný spolu...

 O deň..

"Niall nebude sa na svadbe podávať tacos!" poviem rázne keď prídeme do čakárne. "No ták, ty vieš že ťa milujem. Bonnie prosím!" nalieha Niall a pozrie sa na mňa tým jeho modrým kukučom. "Nie Niall a nepozeraj tak na mňa.." "Slečna Styles prosím poďte doktor vás čaká." povie sestrička ktorá vystrčí hlavu z bielych dverí. Niall sa na mňa povzbudivo pozrie a dodá. "Ak to sú dvojčatá je na svadbe tacos!" povie rozhodnuto a ja sa zamračím. "Ak je to jedno dieťa tak není žiadne tacos celý mesiac!" odvetím rozhodnuto a doktor nám skočí do rozhovoru. "A ak sú to trojičky tak sa na svadbe musia objaviť shaky!" povie a sestrička sa zasmeje. "Platí!" povie Niall. "Platí..." povzdychnem si. "Odsúhlasené." dokončí doktor a všetci sa rozosmejeme.

"No tak si poďte sadnúť Bonnie a vyhrňte si tričko až k prsiam. Nohavice si trošku potiahnite dole nech mám dobrý prístup k brušku." usmeje sa na mňa doktor a ja ho s úsmevom poslúchnem. Na ultrazvuk si nanesie trocha gélu a začne mi ním prechádzať po bruchu. "Chcete vedieť aj pohlavie?" spýta sa a ja sa pozriem na Nialla ktorý horlivo prikyvuje na súhlas. "Áno" odpoviem a doktor sa šťastne začne usmievať ako prasa na hnoji. "Už sa teším na tie shaky zaistite aby tam boli banánové aj vanilkové. A bolo by celkom fajn keby že sa dajú kombinovať aj s jahodovým." povie a Niallovy zabehne až sa začne dusiť. "Vyzerá to tak že budem musieť priniesť dva modré a jeden ružový balónik." ďalej si z nás robí srandu a sestrička už ani nezadržuje smiech z môjho a Nialloveho výrazu v tvári.  

"Wau..." vydýchne Niall a pozrie sa na mňa s úsmevom. "My máme trojičky." povie a zrazu sa zapozerá do priestoru miestnosti bez toho aby si vybral niaky záchytný bod. "My máme trojičky.." vydýchne znova a zrazu s ním sekne a padne na zem. "Ježiši kriste Niall!!" zakričím prelakane a sestrička sa k nemu okamžite rozbehne a keď urobí rýchlu kontrolu len sa zasmeje. "Šok." povie a ja si vydýchnem keď sa začne preberať. "Čo sa stalo?" "Odpadol si od šoku." zasmejem sa a doktor mi naznačí že si môžem gél zotrieť z brucha a môžem zísť dole. 

°°°°

"Neviem či už máte vybraté mená ale tu máte kartu s chlapčenskými aj dievčenskými menami a papierik s ďalším termínom kontroly." povie doktor keď mi podá malú taštičku kde sú všelijaké plagátiky a papiere. "Ja myslím že mená už máme." poviem a pozriem sa na Nialla ktorý súhlasne prikývne. 

"Prvý chalan sa bude volať Ashley Horan." poviem ako prvá a pozriem sa na Nialla. (*Ak je tu nejaka BVB Army tak tá to pochopí pre tých čo nevedia tak Ashley je aj chlapčenské meno, mimo toho je to aj meno krásneho a talentovaného člena skupiny Black Veil Brides, Ashley-a Purdy-ho :) *)

 "Druhý chalan sa bude volať Andrew Horan" pokračuje Niall a usmeje sa na mňa. (*zasa to pochopia BVB Army :DD asi ma šlaktrafí ale keď ich práve počúvate čo vám iné napadne že :D *)

"A dievča?" spýta sa sestrička prekvapene ale s nadšením. S Niallom sa na seba opäť pozrieme a usmejeme sa. "Alica Horan lebo bude výnimočná a krásna ako jej matka a bude tak trochu ako z ríše zázrakov." povie Ni a ja ho objíbem okolo pása čo mi okamžite opätuje a vtisne mi ochranársky bozk do vlasov. "Milujem ťa." povie a ja sa usmejem do jeho trička. "Ja teba viac." šepnem.

Bože strašne dlho mi trvalo rozhodovanie ja viem :D Mala som v pláne že toto bude konečná časť ale proste NIE :D Bude tak ešte jedna dve.. :D Nechcela som to všetko hustiť do jednej časti a takto sa mi to zdá lepšie keď vás môžem naťahovať.

Čo si myslíte stane sa niečo ešte nečakané? A čo poviete na tie mená? :3 Ja tie mená strašne milujem, proste Purdy girl :D a Andy ani nehovorím. A Alica z krajiny zázrakov na tom som vyrastala :D 

Len sa chcem spýtať. Keď dokončím CD2 na profile mám pár príbehov. Nebolo by od veci keby ste si ich pozreli a napísali ste mi ktorý by ste chceli aby som sa mu viacej venovala. Alebo mi môžete poradiť nový príbeh. Môžem si ho premyslieť a bude len pre vás ako mojich prvých čitateľov, lebo vás veľmi moc ľúbim za to že ste ma tu niektorý podporovali už od začiatku a ja si to neskutočne moc cením aj keď som "spisovateľka" na baterky.. :D

-Mellinka:***

Cute disaster 2 : Forever (Niall Horan) ✔ |EDITING|Where stories live. Discover now